Aşk İlişkileri Kızlar, Zayıf çelimsiz bir erkekle sevgili olur musunuz? çılgınoğlan07 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sizden daha zayıf olsa Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Kızlar, Zayıf çelimsiz bir erkekle sevgili olur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yasemi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yok ya benden iri olsun isterim ama abim gibide olmasın hulk olmaya gerek yok diye düşünüyorum 0 1 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Kanka senden iri zor bulunur Yorumla
Sevdalı_kadın Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Zayıf sevmiyorum ben ya olmam da demiyim de olmak istemem sadece 0 1 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Sana kaç kilo lazım Yorumla
yaneyya Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Zayif sevmiyorum ben biraz iri yari olsun hulk tarzi seviyorum 0 2 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Kendin irimisin Yorumla yaneyya +1 yıl Hayir 49 kiloyum 165 boyum Yorumla
oldfountain Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olurum ama arada huzursuz olurum o benden zayıf ben kiloluyum falan diye 0 4 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Kilonuz kaç Yorumla oldfountain +1 yıl 51 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl 51 den zayıf erkek yoktur zaten Yorumla oldfountain +1 yıl Tip olarak zayıf duran çok erkek var çevremde benden kilolu ama zayıf duruyor ve ben ondan daha kilolu duruyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zayıf biriyle daha önce sevgili oldum ama pek tercihim değil 0 4 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Kaç kiloydu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 63 kiloydu Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Senden zayıfmıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bende zayıfımdır 53 kg Yorumla
Mirayyyman Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl benmi onu taşıyacağım? O mu beni? 1 7 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Sen onu taşırsın nolacak Yorumla Mirayyyman +1 yıl bel fıtığğğğ Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl O seni taşır kaç kilosun Yorumla Mirayyyman +1 yıl 60 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl 60 kilodan zayıf erkek olmaz zaten Yorumla Mirayyyman +1 yıl maalesef taniyorum bn Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Kimmiş 🤣🤣 Yorumla
hotterthanhell1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Uzun boyluysa olurum 😂 0 5 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl 178 yetermi 68 kilo olsa🤣🤣 Yorumla hotterthanhell1 +1 yıl Yeter 😏 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla hotterthanhell1 +1 yıl 45kg Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Bu gün en iri kız 50 kilo sitede 🤣🤣 Yorumla
luftmensch12345 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla çılgınoğlan07 +1 yıl Kilonuz kaç Yorumla
Kızlar Ne Diyor
yok ya benden iri olsun isterim ama abim gibide olmasın hulk olmaya gerek yok diye düşünüyorum
Kanka senden iri zor bulunur
Zayıf sevmiyorum ben ya olmam da demiyim de olmak istemem sadece
Sana kaç kilo lazım
Zayif sevmiyorum ben biraz iri yari olsun hulk tarzi seviyorum
Kendin irimisin
Hayir 49 kiloyum 165 boyum
Olurum ama arada huzursuz olurum o benden zayıf ben kiloluyum falan diye
Kilonuz kaç
51
51 den zayıf erkek yoktur zaten
Tip olarak zayıf duran çok erkek var çevremde benden kilolu ama zayıf duruyor ve ben ondan daha kilolu duruyorum
Zayıf biriyle daha önce sevgili oldum ama pek tercihim değil
Kaç kiloydu
63 kiloydu
Senden zayıfmıydı
Yok bende zayıfımdır 53 kg
benmi onu taşıyacağım? O mu beni?
Sen onu taşırsın nolacak
bel fıtığğğğ
O seni taşır kaç kilosun
60
60 kilodan zayıf erkek olmaz zaten
maalesef taniyorum bn