Yardımcı olacak arkadaşlar lütfen bakar mısınız?

Herkese iyi günler yaşım 28 mesleğim doktor ailem ve çevrem muhafazakar haliyle ben de öyle yetiştim aslında bu konuyu buraya hiç yazmak istemezdim ama kimseye de bir şey soramadığım için anonim olarak yazmak görüşlerinizi almak istiyorum nişanlım ile 3 yıldır beraberiz 10 ay önce de nişanlandık nasipse bu yaz düğün yapacağız ben onu çok seviyorum çok değer veriyorum oda aynı şekilde fakat bu zamana kadar hiç böyle cinsel bir konuşma aramızda geçmedi buluşuruz el ele yürürüz sarılırım falan ama o muhabbetlere hiç girmedik kendisi öğretmen bugün dersi yoktu evdeydi haliyle daha çok benle mesajlaştı ben de iş yoğunluğun arasında fırsat bulduğumda yazıyordum muhabbet aslında hiç olmadık yerde beklemediğim anda gelişti bana seni istiyorum arzuluyorum artık bir an önce evlensek bana sahip olsan gibi mesaj attı o sıra çok yoğundum ve mesaja çok şaşırdım ve tam bir aptalca cevap verdim böyle konuşman çok garibime gitti diye mesaj attım daha sonra bir şey yazmadı eve geldiğimde bir daha mesajları okudum ve tam bir aptal olduğumu anladım aradım konuştuk ama o muhabbet hiç olmamış gibi davrandık sesinden tavırlarından belliydi çok morali bozulmuştu niye böyle bir şey yazdım bilmiyorum yetişme tarzım mı yoksa iş yoğunluğumdan kaynaklı mı gelişti anlıyamadım sonuçta o benim eşim olacak ve aramızda böyle muhabbetler olması çok doğal nasıl bu durumu düzelteceğim bu durumu yaşamış veya tecrübeli arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim
Yardımcı olacak arkadaşlar lütfen bakar mısınız?