Arkadaşlar nolur yardım eder misiniz?

Bundan 5 sene önce bir kızı cok sevdim ilk aşkımdı ama ilişkimiz olmadı istemedi cünkü benim kendime hiç özgüvenim yoktu ve kızın yanında konuşamıyodum bile oturup sohbet bile edemiyoduk ayrıldık 4 ay sonra başkasıyla sevgili oldu ben bunu duyunca cok üzüldüm ve artık hem kendime bakmaya hemde kendimi geliştirmeye başladım ve kendi kendime bir söz vermiştim bu kızı ilerde tekrar kazanacağım bir şekilde diye aradan 3 sene geçti benim bir sürü ilişkilerim oldu ama hiçkimseyle ciddi düşünemiyodum bir gün bu kız beni görmüş ve bana yazdı sevgilisiyle ayrılmışlar 6 ay önceden ben takip etmeyi bırakmıştım onun yazdığını görünce o kadar mutlu olmuştum ki ama ağırdan sattım kendimi biz 4 ay boyunca hergün buluştuk ve birbirimize aşık olduk sevgili olmaya karar verdik ama şöyle bir sorun var sevgili olduğumuz anda ben senin hakkına giremem bunları bilmeye ihtiyacın var diyerek bana bakire olmadığını ve o cocukla 4 kere ilişkiye girdiklerini söyledi ben o an kabul ettim ona kavuşmanın mutluluğuyla hiç önemsemedim ama şu an 2.5 senelik sevgiliyiz ve bu durum cok acıtıyo canımı o kadar bu konuyu açtım kavga ettik hiç bırakamadı beni beni cok seviyo hatalarından cok pişman ve en önemlisi aşırı sadık bana bu konu dışında en ufak kavgamız dahi yoktur bana yardım edebilir misiniz?😌😌😌😌
Güncellemeler
+1 yıl
@alperen6566
Arkadaşlar nolur yardım eder misiniz?