10 yıllık evlisini, çocuğunuz yok ve eşinizle karı koca ilişkiniz bitmiş olsa boşanır mıydınız?

Görücü usulü evlendim. Evliliğimin ilk yıllarında zorla evlendirildiğim için vajinusmus belasını yaşadım. Yeğenim olduktan sonra çocuk fikri sayesinde sanırım yendim. Sonra çocuğum olmadığını farkettim. Defalarca tüp bebek tedavisi, ameliyatlar gördüm. Çocuğumuz olmadı. Eşimle akrabayız. O da bana aşık olarak evlenmedi. Sonradan alıştık birbirimize. Şu an çocuğumuz da yok, normal bir evliliğimizde. Ayrı yatıyoruz, ev arkadaşı gibi takılıyoruz. Elimde mesleğim , güvencem de var ama sanırım hayata atılmaya cesaretim yok. Bir kaç kez ayrılma aşamasına da geldik aslında ama aileler caydırdı her denemem de. Şu anda da deneyecek cesaretim bile kalmadı. Bakıyorum etrafımda çocuklu olanlar bile rahatlıkla boşanıyor mutsuz olunca, ayrı kalınca. Eşim bir de artık kalp hastası. Ondan ayrılmam demek onu öldürmek demek gibi geliyor bana. Ayrılırsam ölümüne sebep olurmuşum gibi hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Derin bir depresyondayım.
10 yıllık evlisini, çocuğunuz yok ve eşinizle karı koca ilişkiniz bitmiş olsa boşanır mıydınız?