Selamlar,
Karınız veya kocanız çocuk sahibi olamasa boşanırmısınız?
Selamlar,
Karınız veya kocanız çocuk sahibi olamasa boşanırmısınız?
Çocuk sahibi olmak için evlenilmez... Bizim ülkemizde ki en büyük hata bu , Herkes Anne ve baba olamaz sorumlulukları çok ağır dışarıdan gözüktügü gibi degil, Evlilik hayatın bütün olumsuz şartlarını paylaşmak içindir , Evlilik En mutlu günleri beraber geçirmek içindir.
benim. cocugum olmuyor mesela, eşime bosanalim dedim istersen, onun bana söylediği şuydu, senden sonra biriyle çocuğumun olacağı belli mi veya çocuk oldu yaşayacağınız garantisi mi var, seninle mutlu ve huzurluyum. çocuk olursa olur olmazsa bana sen lazımsın demişti. ve bunlar yazıldığı gibi kolay süreçler değildi.
Evlatlık al
Cevap
25Cevap
Hayır boşanmam
Onu ne kadar çok sevdiğime göre değişir bu. Ayrıca çocuk sahibi olma arzuma göre de değişir. Çocuğum olmasa da devam edebilmem için gerçekten tam kafama göre eş olmalı
Bu yüzden boşanacağımı sanmıyorum , çocuklarım varken boşandım ben , bahane ararsan her türlü bulursun
Hayır, zaten çocuk istemiyorum. İstiyor olsaydım da boşanmazdım, evlat ediniriz.
Hayır boşanmam ve ortak karar alınırsa evlatlık almayı düşünürüm ki eşimle konuşmuştuk evlenmeden önce eğer ki olmazsa diye ikimizde evlatlık alma taraftarıydık
Yapamayacak olsam bu fikre girmezdim ama bebek olarak alıp kendim büyütmek isterim bağ kurabilmek için
Yani üzüldüm ama şöyle düşünün evlatlık alıp o çocuğa zerre ilgi göstermeyenlerde var o da ayrı bir hastalıklı durum, sizinde öyle olabilirdi bu açıdan da düşünün birde
Üzüldüm ve inanın ne yazacağımı bilemedim
Umarım çocuk sahibi olmaz, onu baş tacı yaparım , riskli bu devirde bir şeylere vesile olmak
her şey çocuktan ibaret değil kadınlar doğum makinesi de değil hayat arkadaşıdır
Hayir daha güzel bi bebekle uğraşmak çoğunda kalmam
Merhabalar
Kısır mı yani ve eşimi seviyorsam beni sadece ölüm ayırır
Eğer evlenmiş denemiş olmamışsa ona yapacak bişey yok olanla yetinip birbirnize ilgi hosteiriz
sorun bendeyse ve karım çocuk istiyorsa bi şekilde halledilir
Bosanirsam sorun olabilir nafaka si davasi birde yeniden evlenecek olsam bosanma sebebi falan sorun olabilir. Ama diğer tarafa bir kaza sonucu ölürse sorun kalmaz 🤲kazayla ölüme sürükler sonra yeniden evlenirim
Hayır kesinlikle boşamam
bosanma. neticede bu da bir sınav asilmasi gereken
Zor soru.
Yaşayan bilir
Hayir tabiki de zor imtihan
Çocuk istemiyorum. O yüzden önemli değil.
Sevgivar ise boşanılmaz
bu tip seyler evlenmeden once konusulmuyor mu.
Evlenmeden önce nerden bilebilirsin olup olmayacağını🤦🏻♀️
he sen istemeyi mi diyorsun yoksa olmamasini mi.
Olmaması
hee saglik sorunundansa valla bosanilmaz heralde onun yerine artik cocuk sahiblenebilirsiniz ne bilim hayvan kedi falan besleyin, sonucta siz birbiriniz icin evlendiniz ilk olarak halen de seviyorsunuz, henuz olmamis bir bebek yuzunden birbirinizden birden nefret edip sevmiyorum olmazsiniz heralde, seviyorsunuz sonucta halen birbirinizi.
Ne desek boş eğlen coş
Yok boşanmazdın
Hayır tabiki
Hayır
Hayır.
bırakmam
Kesinlikle hayır
Yokkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?