Aşk İlişkileri Kocamı 8 erkekle aldattım, nasıl itiraf edeyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet. Nasıl itiraf edeceğim?Doğru düzgün soru sorunca bakan yok, nerede trol soru var ilginiz ona. Güncellemeler+1 yıl Soru troll... doğru düzgün sorularıma bir tane bile cevap gelmedi, troll soru sordum maşallah iyi cevap var. Kocamı 8 erkekle aldattım, nasıl itiraf edeyim? Cevapla Aldatma Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ahu010 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğer ciddiyse karakterinde sıkıntı var gözün dışarda git ayrıl kocandan 0 0 Yorumla
1genç1düşünce Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ula senden ala trol mu var dönme mahmut abı kadın olmayıp kadın hesabı acıyon abazalar gelıyor sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 7 si ile aldattığında itiraf etmedin 8 oluncamu itiraf etmek geldi aklına derler :) sen itiraf filan etme 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Etme sen anında kapı dışarı atar seni. 0 0 Yorumla
Marceline00 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Madem aldatmaya cesaret ettin bunu soylemeyede cesaret edebilirsin. Sence? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl soru troll :/ Yorumla Marceline00 +1 yıl Haa reis pardon Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Benimle de aldatirsan yöntemini söylerim 😆😆😆 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. İtiraf etme boş ver rekora koş 0 0 Yorumla
Lacetti_delasport Takip Et Bilge Yaş: 77 , eic 100% +1 yıl Bu 8 erkeğin birbirinden haberi var mı evladım? 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Ne alaka kız cogu doruya bakıyoz 0 0 Yorumla
eczaneteknisyeni23 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl itirafa gerek yok sen işi cozmussun aynen devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eğer ciddiyse karakterinde sıkıntı var gözün dışarda git ayrıl kocandan
ula senden ala trol mu var dönme mahmut abı kadın olmayıp kadın hesabı acıyon abazalar gelıyor sana
7 si ile aldattığında itiraf etmedin
8 oluncamu itiraf etmek geldi aklına derler :)
sen itiraf filan etme
Etme sen anında kapı dışarı atar seni.
Madem aldatmaya cesaret ettin bunu soylemeyede cesaret edebilirsin. Sence?
soru troll :/
Haa reis pardon
Benimle de aldatirsan yöntemini söylerim 😆😆😆
İtiraf etme boş ver rekora koş
Düzüne yapınca anlatırsın.
Bu 8 erkeğin birbirinden haberi var mı evladım?
Ne alaka kız cogu doruya bakıyoz
itirafa gerek yok sen işi cozmussun aynen devam
😂😂😂
Amn hoşaf olmuştur
Trolll
Yuhhhh
etme bence
😂😂😂