Evliliği hiç bu şekilde düşünmemiştim kocama olan aşkım hiç bitmeyecek sanmistim ama evliliğimizin 1. yılından itibaren kocamdan sıkılmaya başladım onu şimdiye kadar tam 13 kişiyle aldattım halen daha aldatmaya devam ediyorum benim gibi olan var mı
Geçmez
Geçer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
yenı herkese gore degısıklık gosteren bır durumdur bu.. yani aşkınız bıttıyse ve sen aldatıyorsan esın bunu hak edıyormu sence.. maden ayrılın kafan rahat yaşa.. bunun vebalını nasıl ödeyeceksın.. bu dunyalık zevkını alıyorsun.. ya hesap gunu geldıgınde?
he valla bacım aynısını bızde dıyoruz .
aynı hatunla omur gecer mı yahu .. ye iç yan gel yat kadınlarda baska ıcraatlerı yok , evdemı besleyek , sonra baska karıya gıdınce laf oluyor.
Pardon ama genel konuşmayın misal sizin bir kadından beklentiniz ne misal benim eşimle aramda hiç öyle bir şey yok
@Luonto genellemerı boyle;
bir kadından ;
zeka ıle bırlıkte fizik , eğitim durumu , bıldıgı dıl , karıyer , statusu , calıstıgı yer , yurtdısında bulunmus olması , aılesı , yetıstıgı yer vs... gıbı lızte uzar gıder.
ben kendı cemberımden yazmadım zaten.
pekı siz aranızda sorun yok demıssınız bır erkekten beklentınız?
Biz eşimle 1 aylık evliyiz ama 9 yıldır sevgili 4 yıldır da ev arkadaşıyız bizim hiç öyle sıkıntılarımız yok misal o sabah kalkar kahvaltıyı hazırlar ben toplarım sonra akşam eve kim erken gelirse o yemeği hafiften hazırlamaya başlar sonra gelen yemek yapmada ona yardım eder sonra o son gelen sofrayı toplar bulaşıkları duruma göre beraber yıkar duruma göre son gelen yıkar ve eşim pilot ben uçak mühendisiyim benzer işler ortak noktamız çok fazla ben amarika da okudum o da gezmeyi çok sever biz 9 yıldır her sene 1 ülkeye tatile gittik ama bizim öyle çok lüks sevdamız yok sadece hindistan da kaliteli bir yerde kaldık ama finlandiya da çok ucuz bir yerde kalmıştık öyle işte en lüks lokantaye gitmek için derdimiz hiç olmadı misal bizim evimiz de televizyon yok kocaman bir kütüphane miz var müzik ve spor odamız bir arada eşim keman piono gitar saz ve klarnet (bu Tekirdağlılıktan) çalmayı biliyor ben gitar ve piono çalmayı biliyorum o basketbolla bayılır spor konusunda da ortak noktamız var ikimizin de dalgıçlık sertifikası var suyun altındaki dünyaya bayılıyoruz tatihe çok ayrı bir düşkünlüğümüz var hele Atatürk ün zamanı vazgeçilmez bizim için bu konu hakkında kaç kitap okuduğumuzu sabahlara kadar bu konu hakkında saatlerce konuştuğumuzu emin olun sayamadım. At binmek bizim için muhteşem bir tutku bayılıyoruz hatta bir çiftlik evi bakıyoruz hem at için hem de kendi bahçemizi oluşturmak için. Eşim de ben de bir doğa tutkunuyuz vaz geçmiceğimiz bir sevda hatta salçadan tutun reçele kadar her şeyimizi kendimiz yapıyoruz. Hatta eşim çiftlik evi bulabilirsek arıcılığa da başlamak istiyor. Balık. Balık tutmak zıpkınla olsun oltayla olsun çok keyifli vakit geçirdiğimiz bir diğer aktivite. Bu arada çok güzel yemek yaparız börek den mantıya künefeden sushiye kebaptan perde pilavına her yemeği büyük bir zevkle icra ediyoruz ilk başlarda biraz kötüydük ama yemek kursuna yazılınca her şey çözüldü🤣.
Eşim çok iyi bir şair ben onun kadar iddialı değilim ama okumayı çok severim. Hayvanlara sonsuz sevgimiz hatta akita cinsi bir köpeğimiz var yapıcak bir şey bulamayınca kendimizi barınağa atıp onlarla ilgilendiğimiz çok oldu. O askeri pilot olduğu için ben de uçak yapımı sırasında pek evde bulunamadığım için bazen haftalarca hiç görüşemediğimiz oluyor ama yine birbirimizi asla ihmal etmiyoruz
Bir de birbirimize çok saygı duyarız o arkadaşlarıyla buluşmaya çıkar ben de aynı şekilde ama gözümün arkada kalıcağa yere gitmez arkadaşına oyun oynamaya kafeye maça gider ben de aynı şekilde birbirimizin arkadaşlarını tanırız hatta eşlide buluşuruz belki gözümüz gerçekten aşktan kör belki ikimizde hem iç güzellik olarak hem de iç güzellik olarak 4\4 lük inlarız, belkide bazen birbirimizden çok ayrı kaldığımız için birbirimizi çok özlüyoruz belki diceksin seni aldatmadığını nereden biliyorsun ayrılınca yıllık iznini kullanıp sonra ücretsiz izin alarak ilk tanıştığımız yere belki bir gün gelirim diye 1 ay bir bankın üstünde geçirmiş bir adam beni aldatacağını inanmıyorum
@Luonto evliliğiniz adına sevındım .
ne kadar uzun yazmıssınız :) umarım mutlulugunuzda oyle sürer.
yukardaki troll kişi ya da reel bılmıyoruz , ben genel olarak etrafta gordugum deneyımledıgımm kısılere gore yazmıstım . ben bunlara paralel degılım cemberımın dısında , sızde anlattıgınızkadarı ıle o cemberın dısındasınız (azınlık bizler) .
yorum cok dogrudu . sen genelleme yazma demıssın , benım gıbı ya da sızın gıbı dusunen sayı o kadar azkı ben burdan cıkmaz zaten dıye dusunen bırıyım o yuzden yazdıgım net dogru .
umarım dogru ıfade edebıldım.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏. iyi günler
@Luonto ben teşekkür ederim
Sen gibi biri cuckold erkekle evlenmek zorunda. Niye kendinize uymayan eşler seçersiniz. Kocana durumu açıklamaya çalış cuckold ruhunu ortaya çıkarmaya çalış. Yoksa işin zor. Ben cuckoldum mesela, böyle biriyle evlenmem gerek.
Yani o zaman neden evlisin ki adamı eşşek yerine koyuyorsun boşan istediğin haltı ye. Hem dünyanı hemde ahiretini yakıyorsun böyle
zamanlarda tutarsızlık olsa da bugün bu soruları hep sen sordun sanırım. doyamadın adamı aldatmaya her soruda farklı şekilde aldatıyon
İlk kez soru sordum
peki efendim
Trol de lütfen yazık adama hiç mi çocuğun yok senin
Var 4 yaşında kızım var
9 yıl evli 4 yaş kız çocuk bu kadar istekli isen neden tek çocuk! Yazık eşine
Hiç mi yakalaması bu eşin seni !!!
Dikkatliyim
Nasıl yaptın yazık
Telefon da mı konuşmadin takip programı var belki eşin takip ediyor
2 telefonum var diğerini asla eve sokmam sevgililerim şehir disandan oluyor ayda en fazla 4 kez buluşuruz
Ya bı sie çok film izlemiş sin diğer telefon nerede araba da mı duruyor mal mı bu adam
İş yerindeki dolabimda
Ne işi yapıyorsun ki
Kişi sayıyosan daha bişi demiom kucuk sehşrde isen sıkıntı ama
27 yaşındayım 18 yaşında eşimle tanıştım ondan beridir hiç ayrılmadık bu yılın temmuz ayında evlendik her gün ona olan aşkım artıyor her şey de çok güzel gidiyor
Sonra millet niye evlilik düşünmüyor. Bu ortamda nasıl güveneceksin birime
Kanki bide kocana soralım o kimlere neler yapmıştır 😂
Bunun nedeni zaman , sıkılma değil; psikolojik tranvalarin. Tedavi al.
yuh. adamı niye aldatıyorsun boşan gitsin sadakatsiz
Sadakat olmalı ama her insan kendinden mesul başkasının hayatında elestirmem herkesin kendi seçimi
Artık evlenmek yasaklansın
çok iyi yapıyorsun ne diyelim
sen makinasın makinaaaa
ben varım :) trol değilsen
ufak kaçamaklar iyidir bence
kurgu demeyin ben dedim
Adın Feride olmalı
Evettt bennn 🙈🙈🙈