Bugüne kadar Kocamı iş arkadaşı dahil tam 30 kişiyle aldattım ben nasıl Kocama alışıp aldatmaktan vazgeçerim?

Merhaba ben 35 yaşında bi kadınım. Ailemin isteği ile ve onların isteği istediği biriyle evlendim. Kocam bir fabrikada işçi. Vardiyalı çalışıyor. Bir var bir yok gibi. Ben eşimden habersiz spiral taktırdım. Maddi imkanlarımız çok olmadığından eşimde fazla üzerine gidip uğrasmadi. Allah vermedi dedi böyle kabul etti. Bugüne kadar eşimi iş arkadaşı dahil tam 30 kişiyle aldattım. Benden hoşlandıklarını hissettiğimde onlara hayır demedim. Artık yaşında geçiyor tövbe edip bir çocuk yuvama sarılalım diyorum ama yene birisi çıkıp benim aklımı değiştiriyor. Kocam hariç birileriyle birşeyler yaşamak hoşuma gidiyor. Kocamı bir şekilde ikna edip başka bir şehire taşınıp bide çocuk yapıp normal bir hayata dönsem acaba bu dertten kurtulurmuyum. Gideceğimiz yer küçük bir yer olduğundan orada da aklımı çelen birileri olursa ben o zaman ne yaparım. Küçük yerlerde böyle şeyler çabuk duyulur. Buda bir hastalık sonuçta ama kocam anlamaz. Lütfen bana yardım edin bu hastalığın çaresi var mı?
Bugüne kadar Kocamı iş arkadaşı dahil tam 30 kişiyle aldattım ben nasıl Kocama alışıp aldatmaktan vazgeçerim?