Yaklaşık 4 senedir sevgilim var ve hemen hemen her gün cins.. konuşuyor benimle. Ciddi düşünüyoruz söz yapmak istiyoruz ama bu konuları fazla konuşmuyor benimle. Rahatsız olduğum konu benle cins.. konuşurken daha çok mesaj atıyor ve daha istekli konuşuyor. Ciddi konulara gelince fazla hevesli görmüyorum onu. Kavga ettiğimizde saygısızca davranıyor ve her kavgada yapmış olduğum bi hatayı hep yüzüme vuruyor ve ya bir şey yokken o konuyu açıp kavga ediyor. Bana saygısızca davrandığında bende kızıyorum kavga ediyorum ama ona hakaret etmiyorum. Üstüme çok geliyorsun bıktım bunaldım artık gibi laflar edip sonra bir şey olmamış gibi davranıyor. Ben bazen düşünüyorum acaba sözlensek nişan falan olsa iyi mi olur kötü mü ne yapacağımı bilmiyorum.
Bende mi sorun sevgilimde mi, ne yapacağımı bilmiyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onun yaptıklarını sende ona yap.
Okuduklarimdan senin onunla mutsuz olacagin kanisina vardim. Seks konusmak normalde, sadece o zamanlarda ilgi gosyermesi onun ilerde nasil bi koca olacaginin gostergesi. Ilgisiz bencil biri. Sana degersiz hissettirecek. Simdiden baslamis bile. Bence ayril ama ha deyince olmaz biliyorum. O yuzden seks konusmayi birak bakalim je yaoacak.
Evet ha diyince ayrılamıyor insan zor çünkü çok zor
Ama bak mantikli hareket etmen gerek sakasi olmuyor evliligin. Şu an ayrilmak bisanmaktan cok cok daha kolay. Dediklerimi uygula ve seyrini degistir iliskinizin. Sen yeterince pasif kalmissin. Eminim 4 yil once bambaska bi kizdin
Öyleydim gerçekten çok başka bir insandım çok daha eğlenceli neşeli farklıydım 4 sene önce. Kendim fark ediyorum bunu. Bende evlenip ayrılmak istemiyorum asla ama ayrılmak benim için şu an çok zor bir şey miş gibi gözüküyor
Cunku senin hayatin oymus, o olmazsa ot gibi yasayacakmis gibi hissediuodun. Aslinda degil, sadece korkuyosun. Ben akilli bi kizim diyosan sana tum yapman gerekenleri soylerim. Birden kestirip atmazsin ama bazi somut adimlar atarak hrm daha iyi hissedersin hemde onun sevip sevmedigini ya da nasil b3ncil bi pislik oldugunu anlarsin
Evet haklısın
Yani istemiyosun. Peki bolsans sana
Öyle bir şey demedim?
Ama haklisin dedin sadece. Hakli olmamin sana bi faydaasi yok. Biseykeri degistirmeye, k3ndin icin biseyler yapmaya, eski haline donmeye niyetin ve cesaretin varsa takip et beni. 4 yilina yazik olmus ama bisey yapmazsan bi omur kalici izleri olur
Seninle ciddi düşünmüyor çünkü bu konular geçince kaçıyor ve sana saygısızlık yapıyorsa ayrıl bence ve sakin evlenince nisanlaninca iyi olur mu düzelir mi diye düşünme hiçbir şey degismez
Sana mesaj atamıyorum benimde aşk ilişkileri ile alakalı bir sorunum da var da dinlemek istersen bana mesaj atabilir misin
Tamam olur mesaj atmaya çalışırım
Olmuyor maalesef
Attım ben
Sorun sevgilinde, daha şimdiden birbirinizi yiyorsunuz kavga tartışma yaşıyorsunuz..
Daha evlenmeden böyleyseniz, evlendikten sonra neler olur kim bilir?
Kavga ve ya tartışma gayet normal bir şey. Ama kavga esnasında ağzına geleni her şeyi söylüyor dikkat etmiyor kırıcı oluyor ben dikkat ediyorum dediklerime ama o etmiyor. Evlenince ne olur bende bilmiyorum
dört yıllık ilişkide normal değil mi eski aşkın heyecanın kalmaması
Normal değil bence, hep olması gereken bir şey kaç sene geçse de
15 yaşınfa mısın
Hayır 22
adam seni önemsemiyor sen onun için olsa da olur olmasa da olur gibisin
Empati yapmayı deneyin