Sevgilim her şeyime karışıyor, ne yapmalıyım?

Yaklaşık 3 aya yakındır devam eden bir ilişkim var, somatchten tanışmıştık sonra reel geçtik birkaç kez geldi görüştük falan. Görüştüğümüz zamanlarda bi sorun yoktu gayet güzel ilerliyorduk ama bazı hareketleri ve tavırları o kadar sinir bozucu ki inanılmaz yoruldum. Oje sürmemden tutun, saçımı düzleştirmeme kadar hatta arkadaşımla konuşmaya daldım diye o kadar çok laf işittim ki. Hepsinin nedenini sorduğumda ojeli çok güzel göründüğü içinmiş saçlarım güzel olduğu içinmiş, arkadaşımla konuşurken onu unutuyor dalıyormuşum haber vermiyormuşum. İlişkimiz süresince belli bi süre garsonluk yapmıştım oje sürmemi, saçımı düzleştirmemi hep sorguladı ne yapmaya çalışıyorsun diye, dikkat çekmeye çalışıyormuşum. O kadar çok tartıştık kavga ettik ki sorununun kaynağı hep ben olduğumu söyledi. Diyordu ki sen beni sinirlendirdiğinde o telefon kapandıktan 10 dk sonra beni ararsan beni sakinleştirebilirsin ama aramazsan daha çok sinirlenip kafada kurmaya başlıyorum. Ben kırılıyordum her söylediğine aramıyordum, aramıyorum nereye gittiğimi haber vermiyorum diye de laf işittim, sana 10 dk içinde aramanı söylememe rağmen kafana göre davranıyorsun demeler falan.. Sorudan çok aslında içimi dökmek istedim, isteyen istediğini yazabilir.
Sevgilim her şeyime karışıyor, ne yapmalıyım?