ben alkolik bir insan değilim ama arada alkol alırdım bizim aile çağdaştır kısıtlamazlar alkolü tehlikeli madde diye göstemezler hep dozunda ailemin yanında güvende içtim eğlendik güldük bazen ağladık ama sınırlı bir şekildeydi hep tabi benim bazen kaçırdığım oldu buda erkek arkadaşıma rast geldi o günden beri yasakladı bide alkol varsa ben yokum diyerek seçime bıraktı tehdit etti neyse geçen yazdan beri içmiyorum bu yaz ablamın düğünü var orada bir şampanya patlatırız dedim bir kadehe bile izin vermedi güzelce konuşuyorum ama anlamıyo doğru yolu bulmana yardım ediyorum sağlığını düşünüyorum falan filan ama ben çok daraldım yeter ya napıcam nasıl anlatıyımda ikna olsun ? giydiklerimede karışıyo yok kısa giyme yok açık giyme benim bu insanın ufkunu açıp genişletmem lazım bence mümkün ama çok zor siz ne düşünüyosunuz ?
Cevabın nedir?
+1 yılO böyle biri.Kabul etmen lazım değiştiremezsin.
Ha ben olsam öyle her şeyime karışan biriyle birlikte olmak istemem ayrılırım.Sen ayrılmak istemiyormuşsun, o zaman o şekilde kabul etmelisin.Birini değiştirmeye kalkmak o kişiye karşı saygısızlık05 Yorumla- +1 yıl
Evet o da değiştirmeye çalışıyor bu yüzden dedim zaten ayrılırdım diye.
- +1 yıl
Değiştirmesine izin vermeyebilirsin belki.inadına iç alkolünü.değiştirmeye hakkı olmadığını söyle
En İyi Cevaplar
benim sevgilimde aynısı ..seviyosan karsı cıkmıcaz .. aptalca geliyo banada bazen ama sevdigm icin katlanıyorum sevmesem 2dk durmam
05 Yorumla
+1 yılbence doğru olanı yapmış sevgilin.bence içen bir kız veya kadın kendini erkeğin gözünde kalitesiz biriymiş gibi gösterir.
05 Yorumla- +1 yıl
bence hiç saçma değil.sarhoşsun ve evde içerken balkondan düşp öldün öbür tarafa mundar gidecen.olurmu bence.gerçi olasılık istedinmi bir çok olasılık çıkıyor.ancak asıl sebep bence haram olduğu için içmeni istemiyordur.
- +1 yıl
ne yani günah işlemek sana zevk veriyorsa ne yapacağına sen karar ver.bir müslüman olarak içki içmeye devam et dememi bekleme..içki içmek harama bulaşmak neden bu kadar gözünüze güzel geliyor.32 yaşındayım daha ağzıma sigara ve içki sürmemişim.yaşayan demekki günahsızda yaşıyabiliyor.karakterimden bişeymi kaybettim,veya geri kafalımıyım,modern biri değilmiyim?karakterimi kaybetmedim,geri kafalıda değilim ,modernim ancak dinimin gerek gördüğü kadar modernim.Allah yardımcın olsun
çocuğuna içki içirmeyenler naçağdaşmı ?
115 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
Hem erkek olarak soruyorsun hemde sevdigim adam dyorsn gay msn ?
04 Yorumla
+1 yılÇocuk haklı eğer ciddi düşünüyorsanız onun dediklerine uyman lazım.
01 YorumlaYa bu deveyi güdecen, Ya da bu diyardan gideceksin acık ve net
05 Yorumla- +1 yıl
yoo gerek yok sence deneyimmi ? diycemki sana olan yeminimi bozdum ve içtim beni affet özür dilerim desem.. bırakıcakmı sanki :D hiç sanmıyorum ben neden yeminimi bozmuyorum biliyormusun çünkü yalancı şerefsiz bir insan değilim ona saygısızlık yapamam gizlice içer ona söylemezdim ama yapmadım yemin ettim onun üstüne ben yapamam
kafalarınız ve yaşam tarzlarınız uymuyor bence tekrar düşün bu kişi ile.
021 Yorumla- +1 yıl
ilişkini gözden geçir Seviyor aşık olabilirsin ama bunun ilerdeki sorunlarınıda dşün. Yaşam tarzını ve hayat tarzına uyup uymaması çok önemli. İlerde ciddi bir problem yaşanabilir. Seni değiştirmesi yanlış. Ama bunun orta yolunu bulması gerekir. Ki zaten sen bunu bulmuş gibisin ama o kabullenmemiş sanırım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence seviyor ve bağlıysan ona alkol vazgeçelebilir vazgeçmen gerekir istaslanalar olabilir. giyim konusunda değişmeye deyebilir ama önce o seni olduğun gibi de kabullenmeli...
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhoş değil aslına bakarsan ama bence seviyorsan her şeye değer alkolsüzde hayat yaşanabilir. bende kullanıyordum alkolik değil ama fazla taki şimdiki sevglim hayatıma girene kadar o bişey demedi kendim bıraktım hoşuna gitmeyecek şeylerden vazgeçtim herhangi bir eforda sarfetmedim. sunu öğrenmelisinin seni olduğun gibi kabul ediyor mu ediyor ise vazgeç derim ben deişmeye değer...
Cevap sahibi+1 yılyemin için birlikteliği sürdürmek saçmalık bence... o zaman kendisiyle konuşmayı dene bana çok fazla karışma arkadaşım sana noluyolan mesefa falan yap arada takıl sende ona karış boğ biraz belki anlar seni o zaman
Cevap sahibi+1 yılolur bence bazen bende farkında olmadan aynı şeyleri yaptım. karşı tarafta bana yaptığında hani bazen bende apartmışım dediğim oluyor. bişilere tak ben mi o x mi diye karşılaştır zamanla pat diye yapma ama yavaş yavaş boğ sevgiini de eksik etme bence anlayıp sorgulayabilr kendini
Cevap sahibi+1 yılsende bağır :)
Cevap sahibi+1 yıladetletsizlik var :) benim ki cayır cayır bağırıyo valla bna mısın demiyo :D haklıysa biraz yumuşartır haksızsa alta alırıım ben onu üste çıkarım :D
Giydiklerine karışabilir,ancak içkine karışması gereksiz.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin sağlığın için karışabilir ama giydiklerine karışamaz.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAptalca değil o senin sağlını düşünüyor.
Sende aynısını ona uygula o zaman seni anlarr ;)
06 Yorumla
+1 yılbu ilişki yakın da biter .
013 Yorumla- +1 yıl
davul dengi dengine diye bir şey duydun mu sen . ben duydum 13 yaşım da anladım bu sözü , o zengin di , ben orta halli,davul dengi dengine çalar , yaşım 24 , 13 yaşımdan bu yaşıma 2 zengin daha çıktı karşıma direk yol verdim
davul dengi dengine çalar
şimdi sizin mevzu da aynı , siz bir birinizin dengi değilsiniz , sevgi mi :D
çok sevince inan hiç bişe değişmiyo , bazı şeylere sevgi yetmiyo .
ya senin kafa yapın komple değişcek ki mutlu olun,yada sen senin kafan da birine gitcen. - +1 yıl
ben uyumlu olduğum mükemmel bir ilişki istemiyorum sevdiğim adamla mutlu olmak istiyorum bunun için çabalıyorum ama anladımki herkes bugün ufak bir zorlukta yol ver gitsin demekle meşgul ben yol ermek değil mücadele etmek orta yolu bulmak istiyorum engel çıktığında pes etmek değil düzeltebilirsem düzeltmek istiyorum ve bu imkansız değil, zor ben size bunların yollarını sordum sadece
- +1 yıl
düzelmesini istediğin olay onun kişiliği , beni herkesle kıyaslama , ben kimse olamam , kimse de ben olamaz ve sen benim yaşadığım şeylerin yarısını bile yaşamamışındır , bir insan 7 sinde neyse 70 in de de odur , çözümün eyvallah dicen , o yakın da kapanmanı namaz kılmanı da isticek belki o zaman napıcan , neyse ya zaten boş konuşuyom , iyi günler .
- +1 yıl
:D evet ihale bana kaldı :D bak ben ayrıl demiyorum , ayrılmicaksan bir ömür eyvallah diceksin diyorum , ya tamam her insanın değişmesi gereken noktalar var muhakkak ama alkol , açık giyinme
bunlar değil yani o değişcek şeyler , kötü bişe de demiyo sevdiği için açık giyinmeni istemiyo , KS de real de de erkeklerin yüzde 70 i böyledir , siz kızlar sevilmek istiyosanız buna eyvallah diceksiniz , alkol bende karşıyım , ama evlenince eşimle bir gece şarap falan içerim ama devamı gelmez . - +1 yıl
değişken şeyler ama çoğu kesim kabul etmez , bak biz g*tümüzü de açsak kimse dönüp bakmaz burdan anla seni niye deli gibi kıskandığını .
- +1 yıl
anlıyorum ama kısıtlamasını şu yönden haklı bulmuyorum bana karışabilir gayet tabi ama bana emir vermesin şöyle yap demesin hayatım ben yaptığın şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorum biraz dediklerimi düşün lütfen desin kibar olsun bu ya sadece bu benim derdim içki değil benim derdim emirler ve yasak anlatabiliyormuyum
- +1 yıl
anladım senin ki odun yani :>)
- +1 yıl
tatlı dil ve doğru harfler den bir köprü oluşturarak deneyebilirsin , misal , bak seni dinlemem demiyorum ama emretme nolur biraz kibar davran bana , bak kibar davranmıyorsun demiyorum hakkını yiyemem ama nolur tatlı dil yıla nı bile deliğin den çıkarır , çok değil sadece mutlu olalım istiyorum ama sen bana emrettikçe üzülüyorum , lütfen isteklerini rica ederek söyle yoksa biz olan hece çok uzun sürmicek , yoruldum artık yıllarca katlanamicam anla beni nolur , seni kaybetmek istemiyorum . gibi
- +1 yıl
hımm anladım ben bişe söyleyip ikinci fırçamı yemeden gidim :D ama insanın değişmez tabıuları vardır bil , kıvama gelmesi belki çok zaman alıcak belki de hiç kıvama gelmicek . iyi günler .
siz bu tarz adamları mağarada ışıklamı arıyorsunuz
03 Yorumla
+1 yılterket bence , özgürlüğüme karışanı sevmem
14 Yorumla- +1 yıl
ben anlamam bu anlayışla , manlayış. bir kere adam sana göstermiş açık açık , ben tutucu bir insanım diye. dahasını görmek istemem. bu yüzden hemen terkederim
- +1 yıl
çocuğu tanımıyorum bu yüzden birşey diyemem. ama ben senin yerinde olsam direk terk ederdim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem