Sevgilimden 2 bin borcunu isteyeyim mi? Detay önemli?

Baştan söyleyeyim normalde karakterli ve düzgün biri kullanma felan olayı yok lütfen okuyup yorum yapın :))
Ya o sıra ihtiyacı vardı, kafaya takıyordu bir şeyi belliydi. ben baya sordum felan söyledi para meselesi olduğunu. Arabasını tamir ettirmişti, beraber çok harcamıştık felan derken. Utana sıkıla borç istedi sonrasında.
(normalde o maaşlı çalışıyor ben öğrenciyim ama ailemin durumu iyi, elime ortalama bir para gectigini biliyor)
2000 verdim o an o kadar vardı.

Her neyse üstünden 2-3 ay geçti, sık sık da görüşüyoruz lafı geçmedi bu borcun. Ama şöyle bir şey oldu kredi kartımı yatıracaktım ailemle tartışmıştım o sıra ben halledeyim felan çok ısrar etti kabul etmedim tamam diyemedim daha doğrusu, baya zorlandım hatta o ay. Birkaç kez nakit gerekti üstümde yok karttan harcıyorum felan dedim nakitsiz gezme diyip 100-200 TL verdi.
Sürekli yemek ısmarlar (ben çok ısrar ederim ama nadiren ben öderim) bana bir şeyler alır felan o yüzden yine bana harcıyor diye düşünüp isteyemedim. Sizce bu borcu unutayım mi yoksa bir şekilde ima edeyim mi ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela telefonum bozuldu götürüp yaptırdı baya masraf tuttu lafını bile etmedi, sordum söylemedi onların lafı olmaz SENİ BENİ YOK DEDİ. Ben bir alisveris yapacak olsam yalnız gitme aşkım der gelir beraber alırız o ödemek için kırk takla atar ama bilemiyorum.
Zaten o ciddi düşünüyor onu biliyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bu konuda bir gelişme oldu güncelleme ekledim.
Sanayide baya masraf yapmış yine felan geçen gün bahçesine tohum felan almıştı 300 lira istedi benden, verdim, maaşı yatınca verir diye düşündüm. (Ya para kazanıyor olsam lafını yapmam ama öğrenciyim elime geçen miktar belli) tartismistik birkaç gün sonra kahve ismarlarsan barisiriz dedi, aracın yakitini bile ben ödedim o gün düşünün, sonraki gün maaş yattı. Sonra para istedi maaş bitmiş gecenki masrafa felan. Ne yapayım ya anlam veremiyorum
Sevgilimden 2 bin borcunu isteyeyim mi? Detay önemli?