3-4 aylık sevgiliniz 2000 TL borç istese verir misiniz? ama direkt istemiyo ima ediyo
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ima da direkt istemenin bir seklidir. Erkek adam borc morc istemez, ancak sen gizlice durumu ogrenip bsy yaparsin, o da kabul etmeye etmeye
Ama vermediğim için baya triplere girdi iyi günde sevgili de arkadaş da bulurmuş gerek yokmuş ayrıldık Şu an
Ovvv bu sahis zaten kendini gostermis, kurtulduguna sukret bu duzenbazdsn
zengin sanıyo galiba beni borcum falan olmadığını biliyo verecek insan kredi ceker yine verir dedi yani kredi ceksem hayır demez. Bi kez 100 lira istedi 200 gönderdim diyo ki borcum 186 liraymış bana 14 lira kaldı. İşte karnım aç ama param yok falan diyo ben alayım diyr bekliyo böyle biri ama durumu bozuk Şu an önceden böyle değildi
Bu adi herifin teki ya. Ne isin var, geti zekali
Ama onun gözünde o battı ve ben ona yardım etmedim yani beni bununla sucluyo. İyi günde ben sevgili bulurum bana kötü gün sevgilisi lazım diyo sen kötü günümde bana sırt çevirdin diyo cidden ihtiyacı oldugundan ama veremem 2000 bilmiyorum ya
3-4 aylık bir de ya. Verme tabi ki. Bir insanda yüz olur ya.
zengin sanıyo galiba beni borcum falan olmadığını biliyo verecek insan kredi ceker yine verir dedi yani kredi ceksem hayır demez. Bi kez 100 lira istedi 200 gönderdim diyo ki borcum 186 liraymış bana 14 lira kaldı. İşte karnım aç ama param yok falan diyo ben alayım diyr bekliyo böyle biri ama durumu bozuk Şu an önceden böyle değildi
Verme tabiki canım sen.
Ya guvenmeyin hemen bu kadar arkadas
Ama vermediğim için baya triplere girdi iyi günde sevgili de arkadaş da bulurmuş gerek yokmuş ayrıldık Şu an
Defol git deseydin. Bu ne sacmalik ya. Sen bunle cinsellikte yasiyomuydun
Ne bileyim zengin sanıyo galiba beni borcum falan olmadığını biliyo verecek insan kredi ceker yine verir dedi yani kredi ceksem hayır demez. Bi kez 100 lira istedi 200 gönderdim diyo ki borcum 186 liraymış bana 14 lira kaldı. İşte karnım aç ama param yok falan diyo ben alayım diyr bekliyo böyle biri ama durumu bozuk Şu an önceden böyle değildi. Tam olarak bi cinselliğimiz yoktu kısmen sadece
Sen bu mali nerden buldun ya.
Yaslar kac sizin
Ben 28 o 31
Ne isle mesgul bu sahis pardondaa.
bana sevgilim olmıyan erkek borc verdi 3 bın geri istemedi
verme sakın geri alamazsın bende paraya sıkışığım borcum var falan de benden söylemesi çünkü geri alamıycaksın onu
Ama vermediğim için baya triplere girdi iyi günde sevgili de arkadaş da bulurmuş gerek yokmuş ayrıldık Şu an Kötü gününde yardım etmediğim için zerre üzülmüyomuş
Bu da *'nin başka bir çeşiti..
Ama vermediğim için baya triplere girdi iyi günde sevgili de arkadaş da bulurmuş gerek yokmuş ayrıldık Şu an Kötü gününde yardım etmediğim için zerre üzülmüyomuş
Mesaj at sende ona çok trink de 😁😁 etkiye tepki sinir kat sayısı ikiye katlanır..
ya insan gibi borç istesin o zaman 2000 TL nedir sanki 200 TL istiyor.
Ne olursa olsun sakın verme.. ona o parayı verirsen bana da hayrına 500 yolla o zaman..
Ne bileyim bi de hani normal bi adam sevgilisinden para istese bile kız bi kez vermese böyle yüzsüzce defalarca ima edip bi de üstüne vermiyo diye böyle kızar mı trip atar mı bilmiyorum
Sevgilin üç kagıtçı boş ver ondan hayır gelmez sana
Bak akşam oluyor sen bana makarna bira ısmarla ben seni akşama kadar dinlerim sevğilinide yerden yere vururuz..
Ama onun gözünde o battı ve ben ona yardım etmedim yani beni bununla sucluyo. İyi günde ben sevgili bulurum bana kötü gün sevgilisi lazım diyo sen kötü günümde bana sırt çevirdin diyo cidden ihtiyacı oldugundan ama veremem 2000 bilmiyorum ya
Verme zaten çok para
Ayrıldık zaten. Çok garip geliyo böyle bi nedenden bana yardım etmedin diye benden ayrılması. Bi de şey çok garip geliyo mesela otururken diyo ki şakasına sen ilerde kesin zengin olursun öyle bi tip var sende baksana ayakkabılar 1000 lira sweatshirt 200 lira mont vardır 1000 lira tefecilere seni mi versem acaba diye makara yaptı bi de makarasına çıkar parayı falan dedi böyle yani 🤣
Bakayım resmine zengin misin.
Bi de dedi ya iyi günümde sevgili dost bulurum kötü günümde yalnızmışım o yüzden ayrıldık diye zerre üzülmüyorum dedi sence bu üzüldüğünü mü gösteriyo ters psikoloji gibi yoksa üzülmedigini mi cidden?
Erkeklerde iki üç hafta sonra çıkıyor acısı üzülmüştür ayriyeten meteliksiz parası yok kız arkadaş bulamaz merak etme sürünür geridöner
Dedi zaten, dedim başkasını mı buldun diye nasıl bulayım ben kendi hayatımı zor geçindiriyorum dedi. Kız arkadaş bulmaktan daha önemli sorunlarım var dedi kız meselesi Şu an benim için en son dedi o yüzden beni istemiyo belki önceden çok seviyordu beni
Hayır o kadar fazla miktarı vermem kimseye
İyi aferin trip atmasın diye git 2000 ver o zaman
Arkadaşı dostu akrabası yok mu da kız arkadaşından para istiyor? En olmadı gitsib kredi çeksin. Hem ne ihtiyacı varmış pardon?
Kredi cekemiyo borcu çok sicili bozuldu ondan kredi çıkmıyor ona kalsa ben kredi cekeyim istiyor direkt söylemiyor ama ima ediyor. Arkadaşlarından para bulamadı ailesiyle de arası çok iyi degil
Aferin harika birini bulmuşsun tebrik ederim seni
Çok garip geliyo böyle bi nedenden bana yardım etmedin diye benden ayrılması. Bi de şey çok garip geliyo mesela otururken diyo ki şakasına sen ilerde kesin zengin olursun öyle bi tip var sende baksana ayakkabılar 1000 lira sweatshirt 200 lira mont vardır 1000 lira tefecilere seni mi versem acaba diye makara yaptı bi de makarasına çıkar parayı falan dedi böyle yani 🤣
Çok garip geliyo böyle bi nedenden bana yardım etmedin diye benden ayrılması. Bi de şey çok garip geliyo mesela otururken diyo ki şakasına sen ilerde kesin zengin olursun öyle bi tip var sende baksana ayakkabılar 1000 lira sweatshirt 200 lira mont vardır 1000 lira tefecilere seni mi versem acaba diye makara yaptı bi de makarasına çıkar parayı falan dedi böyle yani 🤣
Ya yanlış anlama da sen bunları duyunca hiç mi garipsemedin giydiğin şeylerin fiyatını tek tek çıkartmış sana söylemiş. Ayrıca garip bulmadım söğüşleyecek işte amaç belli.
Ama biz aynı yerde çalışıyoruz böyle biri olsa kulagıma gelirdi şimdi fazla para derdine düştü bence battı çünkü gururunu falan kenara bıraktı para arıyo düşün sen tefeciden borç almış ve adamlar bunu arayıp duruyo 2000 lirayı ödeyemiyo telefonunu kapatıyo sürekli ödemediği için faturayı hattı da kapandı benden ayrıldı ben kendi hayatımı sürdüremiyorum aşk meşk istemiyorum dedi normalde çok aşıktı önceden bana herkes biliyo ama soğudu bu meseleden sonra benden yardım etmedim diye önceden para ödetmiyordu hiçbi yerde
Önceden para ödetmemesi kullanmayacağı anlamına gelmez. Hava cıva. Madem o kadar gururu var hiç hesap ödetmeyecek kadar, öyle bir erkek gerekirse çift vardiyalı çalışır bir şekilde parayı bulur ama ASLA sevgilisinden istemez. Ki dediğim gibi senin giydiğini yediğini sana tek tek söylüyoe ama sen sorun etmiyorsan daha büyük sıkıntıymış. Garip bir ilişki
Şakayla söylüyo bana da garip geldi ondan anlatıyorum zaten ya en garibime giden de parası olmadığı halde karnım acıktı falan demesi yemek ısmarlamam için çok değişik geldi ve bu o 2000 i istemesinin nedeni maç oynıcak tahmin gibi bişey yabancı siteden bildiğin kumar yani öyle yükselticek bence bu kadar borcu da bu iddaa bilmem ne yüzünden yaptı
Tamam işte boş hava sıkıyor gururlu erkek gidecek sevgilisine açım bilmem ne diyecek öyle mi o kadar gururlu biri asla demezzzz
Ben onun yüzüne vurdum ki para koparmaya calısıyosun benden diye çok kafasına takmış o gün sabaha kadar aradı beni ve ondan sonra açım dediğinde yine yemej teklif ettim ısrar ettim ve yedi 😂 ya bi de ben bunla evlensem nolacak ki? Adam 30 yaşında bankada sicili bozulmuş toparlaması 5 yılını alır. Evi arabası yok alma şansı da yok kredi çıkmaz düşününce hayatı kaymış biri maddi anlamda 5-10 yıl daha borç ödeyecek hayatım boyunca sürünücem onla olursam benim hayallerim var dünyayı gezmek gibi
Bi de dedi ya iyi günümde sevgili dost bulurum kötü günümde yalnızmışım o yüzden ayrıldık diye zerre üzülmüyorum dedi sence bu üzüldüğünü mü gösteriyo ters psikoloji gibi yoksa üzülmedigini mi cidden?
Tabiki de manipüle etmeye çalışıyor o kadar belliki. Sen de kendine diyeceksinki oha ben ne yaptım bu adam haklı kötü gününde yanında olmadım diyeceksin ve onun istediği gibi olacak her şey.
Peki sence bana geri döner mi? Sürünsün istiyorum. Ben hiç aramıyorum sormuyorum şu an
Böyle biri dönse nolurki paraya sıkıştığı için döner duygusal bir şey bekleme
Bişey duydum onla ilgili sormak için aradım sonra kapatırken bunun için aradım aramıcaktım dedim o da beni niye arayacaksın ki zaten diye laf soktu bu ne demek peşinden koşmamı mı bekliyo yani?
Hayır kullanamayacağını anlayınca konuşmak istemedi daha fazla demekki hala iletişimde olman çok büyük hata gel beni dolandır diyorsun resmen
Verilmez söğüşçü olduğu belli
Nerden anladın? Ama vermediğim için baya triplere girdi iyi günde sevgili de arkadaş da bulurmuş gerek yokmuş ayrıldık Şu an Zerre üzülmüyomuşw kötü gününde yardım etmediğim için
Hayır
Ayrıl gitsin
Ayrıl gitsin.
Ayrıldık zaten. Çok garip geliyo böyle bi nedenden bana yardım etmedin diye benden ayrılması. Bi de şey çok garip geliyo mesela otururken diyo ki şakasına sen ilerde kesin zengin olursun öyle bi tip var sende baksana ayakkabılar 1000 lira sweatshirt 200 lira mont vardır 1000 lira tefecilere seni mi versem acaba diye makara yaptı bi de makarasına çıkar parayı falan dedi böyle yani 🤣
Ne kadar zamanını çaldı
3 aylık sevgiliyiz ya
Kurtulduğuna sevin para yiyici biri tip belli ki bak uzun zamandır sevgili olsanız anlarım ama 3 ay yani insan istemeye utanır
Ama biz aynı yerde çalışıyoruz böyle biri olsa kulagıma gelirdi şimdi fazla para derdine düştü bence battı çünkü gururunu falan kenara bıraktı para arıyo düşün sen tefeciden borç almış ve adamlar bunu arayıp duruyo 2000 lirayı ödeyemiyo telefonunu kapatıyo sürekli ödemediği için faturayı hattı da kapandı benden ayrıldı ben kendi hayatımı sürdüremiyorum aşk meşk istemiyorum dedi normalde çok aşıktı önceden bana herkes biliyo ama soğudu bu meseleden sonra benden yardım etmedim diye önceden para ödetmiyordu hiçbi yerde
Çalıştığı halde ne ihtiyacı ki tefecilerden borç alıyor ailesi yok bunun?
Ailesiyle arası bozuk annesi zaten yok iki kardeşi var arası bozuk babasıyla birlikte yaşıyor ama o da yardım etmemiş galiba ya da parası yok bilmiyorum çok borcu var 100 bin falan oldu galiba şimdi battım ben diyodu
Neye yapmış o borcu onu soruyorum ne almış ki?
Babası için kredi cekmiş galiba bi de sanırım bu yabancı sitelerden maç oynuyo tahmin yani iddaa gibi bişey sanırım orada kaybetmiş sanırım hırsla düzeltmek için daha çok oynamıştır daha çok kaybetmiştir tahminim o düşünsene 100 bin falan borcu var battım diyo şimdi 30 yaşında 5 senede bankadaki sicilimi anca düzelttim bi 5 yılım Daha yok diyo yani ben şimdi bunla evlensem nasıl olcak ki evi arabası yok alma şansı da yok napıcam hayatım boyunca sürünecek miyim onun aşkı için
Ev araba zamanla olurdu da böyle birisiyle bence de yol yakından ayrıl gitsin
Bi de mesela paranoyaları var abimle tatile gittim abim uyuyo gece telefonu açamadım yok kim var yanında bilmem ne falan diye ağlamış, kıyafetime karışıyor şort giyme bilmem ne hatta kısa ceket giymemi bile istemiyodu ceket ysni bu
Kurtulduğuna sevin işte
Ama seviyorum o da seviyordu ama evlenmeyi düşünmüyodum cünkü çok darlıyodu beni bi de küfür etme huyu var sinirlenince bana ka ş ar falan diyodu sinirle nasıl göz yumdum bilmiyorum
Ne b0k yersen ye sıktın artık
Tamam kanka 😂
Kankani düt bazen b0kunu çıkarıyorsunuz adamın ne mal olduğu belli gelip bana seviyorum deme
Valla sorma ya içkisi var kumarı var 4 4 lük koca🤣
tamam lan sanki ben evleneceğim
Bişey duydum onla ilgili sormak için aradım sonra kapatırken bunun için aradım aramıcaktım dedim o da beni niye arayacaksın ki zaten diye laf soktu bu ne demek peşinden koşmamı mı bekliyo yani?
Verme tabi ne alaka ya
Ne alaka belki senin paran yok? Zorunda mısın s. gitsin affedersin ama
Ne bileyim zengin sanıyo galiba beni borcum falan olmadığını biliyo verecek insan kredi ceker yine verir dedi yani kredi ceksem hayır demez. Bi kez 100 lira istedi 200 gönderdim diyo ki borcum 186 liraymış bana 14 lira kaldı. İşte karnım aç ama param yok falan diyo ben alayım diyr bekliyo böyle biri ama durumu bozuk Şu an önceden böyle değildi
Ayrıl kurtul bundan bu ne böyle gitsin çalışsın ezik
Ne vericem ya
Ben sana bişey diyim mi, o zaten vurgun yapıp gidecekmiş. Para yüzünden vermedin gidiyorum diyenden bir bok olmaz
İyi de sen bakmak zorunda mısın arkadaşım? Öyle iş mi olur ya. Nasıl erkek o
Ne bileyim bi de hani normal bi adam sevgilisinden para istese bile kız bi kez vermese böyle yüzsüzce defalarca ima edip bi de üstüne vermiyo diye böyle kızar mı trip atar mı bilmiyorum
Atmaz. Bu seni kullanıyor açık açık. Gitsin bırak. Dönerse de kabul etme. Zarardan başka bişeye yaramaz böylesi
Verme arkadaşım ya
Vermem
Zora getiriyor seni. Verme
Nasıl yani
Verme kısaca
hayır
veririm
asla verme sakın
boşversene diyecen ona o seni sömürecekti emin ol iyide ayrılmışsın
onun niyeti iyi değil ablacım geri dönsede kabul etme ondan bir halt olmaz zaman kaybı
ne derse desin yani yapma canım benim evet seni kullanacaktım diyecek değil hep inkar edecek sen kendini kötü hisset diye de hep böyle laflar edecek takma sen kurnaz ol
garip olan senin saflığın tam bir dolandırıcı saklamıyorda niyetini
ablacım daha ne derdindesin ya kırk kere dedim sana dolandırıcı böylede kandırıyor dedim sen daha yok üzülmüşmüdür diyorsun saf kafanla daha çok yerler seni
Zengin olsam para köpeği olur
hahaha yazik
seni kullanitor amaci da cinsellik. uyanin artik
Ya Keske amacı cinsellik olsa bunun amacı para
bu kadar mi ezik biriyle sevgili oldun? sen daha eziksin o zmn
yasin kac
Ben 28 o 31
cidden yazik bu yasta ugrastigin ise bak.31 yasinda 2 bin dileniyo4 senden
sen de seviyon bunu
iyi de ayrilmasa nolcak evlencek mi saniyon
O çok aşıktı bana herkes biliyo işi bırakıp peşimden koşuyordu ve evet evlenmek istiyodu aynı yerde çalışıyoruz böyle biri olsa kulagıma gelirdi şimdi fazla para derdine düştü bence battı çünkü gururunu falan kenara bıraktı para arıyo düşün sen tefeciden borç almış ve adamlar bunu arayıp duruyo 2000 lirayı ödeyemiyo telefonunu kapatıyo sürekli ödemediği için faturayı hattı da kapandı benden ayrıldı ben kendi hayatımı sürdüremiyorum aşk meşk istemiyorum dedi normalde çok aşıktı önceden bana herkes biliyo ama soğudu bu meseleden sonra benden yardım etmedim diye önceden para ödetmiyordu hiçbi yerde
gercekten yazik kafana.. omur boyu mutsuz olmak icin uğraşıyorsun
Cinsellik yasandimi?
Kısmen oldu bişeyler dışarda ama hiç evde falan kalmadık öpüşüyoduk ya da sürtünüyoduk o kadar
Daha ilerisine gitme bu kisiyle, ikiskiye girersen vermek zorunda kalabilirsin borc pars. bakiremisiniz
Ya bu ahlaksiz adamin biriymis kurtul gitsin. iyi ki iliskiye girmemisin yoksa mahvederdi seni
Verme sakınn
Sevgilim diyorsun abla ayrılacaksın belki 2000 lira ne param yok demesini bileceksin yoksa seni çok yerler sen beş parasız kalırsın
Ayrıldık zaten. Çok garip geliyo böyle bi nedenden bana yardım etmedin diye benden ayrılması
Senin sevgilin biraz mal
vermee
kizdan para isteyen erkekte nebilim bence verme s. gitsin
İstemedim para ben senden diyo direkt istemiyo zaten ima ediyo böyle
çakal gereksiz degisik tipmis
2 binliraylami cikacak boş ver daha 2 3 aylik adama dikkat et
Şöyle, bu maç oynuyo yabancı sitelerden kumar gibi bişey sanırım 2000 lirayla oynayıp onu 10000 yapıcak öyle kurtaracak kendini ama baya iyi yani yükseltir o parayı ama yarı yarıya yine de kazanma ihtimali
al işte kizim hastalik o onun yukseltirimi sınırı yok sakin verme
valla iyi ayrilmasan sakat yani😆
acindiriyo laf cambazı bu kötü gunmu oluyormus iddaya para basmaya para iste yaşı kac
30 . Peki sence geri döner mi? Ben hiç aramıyorum onu ayrıldığımızdan beri sürünsün istiyorum
bilmem yani bu durumdan dolayi ayrilan biri sana pek deger vermiyo gibi bence bi cıkar icin donersede
Biz bunla bikac güb önce ayrıldık dedi ki ilk kez biriyle bu kadar iyi ayrılıyorum seni kırmak istemiyorum galiba falan dedi sonra barıştık beni öptü bırakmak istemedigini söyledi ama şimdi 3-4 gün sonra yine ayrıldık para muhabbeti yüzünden
tamam iste seni cepte goruyo demekki bukadar basitse
Nasıl yani cepte görüyo derken? Nerdencıkardıb
ya diyo nede olsa geri barisiyorz gibi dusunuyo duygusal bi bag yok iste demekki ya para icin ya cinsellik icin geliyo
Peki ayrılırken ilk kez biriyle bu kadar sakin ayrılıyorum galiba seni kırmak istemiyorum demesi ne anlama geliyo istemeden mi ayrıldığını gösteriyo ama bu konuşmadan sonra ben onu aramamıştım o bana yazmıştı Bikac gün sonra yine ayrıldık
nerdensin
Veririm tabi