Enişteniz doğum günümü unutmadı neyi bahane edip trip atacağım şimdi?

Gözünün üstünde kaşın var diyebilirsin mesela :D
Ya da alakasız görüş çok yapıyorsun diyebilir 😃
Terazininbiri alakasız yorum😄 bir de bu çıkmış şimdi
Sussana bir uyuyan modlari uyandırıp başıma saracaksın😄
Kılıç kalkan kuşanalım 😈
Çok tatlısınız hepiniz 😄😋
Cevap
6Cevap
Ne güzel ya ben 19 yaşına girerken sevdiğim adam o gün doğum günüm olduğunu bildiği halde kutlamamıştım hatta ben söylemiştim bugün benim doğum günüm diye yine de kutladı Ben de o gün hiçbir şey yapmadım doğum günü filan kutlamadım
Yahu güzel güzel sevilmek aşkı doya doya yaşamak varken, çocuklar gibi trip atmaya ne gerek var 😄
Doğum günün kutlu olsun. Daha iyi işte adamın uğraşacağı bir sebep olmaz.
Yeni romantik dozda günlük dozunuzu almaya devam edersiniz.
Öyle düşünceli adamları sevip sarmak lazım. İnsanların arayıp da bulamadığını bulmuşsun. Bunarsan sana ayıp edersin 😅
Mutluluklar diliyorum. Nice güzel senelere.
İşte kadınların tek sorunu bu bence bir bahane bulup daha fazla şeyleri istemek birşeyler unutulsa sen bunu nasıl hatırlamaz sin hatilayinca da ben şimdi napicam da daha fazla bir şey isterim düşüncesi ben bu konuda ne diyebilirim bilemedim valla ama güzel bir paylaşım oldu gitmesi gerek yerlere mesaj gitmiştir 😅
Dogumgunun kutlu oldunda 😃😃😃 rahat biraksaniza su romantik erkekleri kutlasa suç kutlaamasa suç trip iyidirde sureklide can sıkar atmayver bu seferde korkma ölmezsin. 😂😂😂
Sen kaçırmışsın 00.00 da kutlaması lazımdı. Bomba tribi atlamışsın resmen
Çok alemsin bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara inşallah. 🤲😅
İçimden geldi diye trip at nolcak ki illa bir sebep mi lazım trip atmak için 😂👌🏻
Niye unutmadın şimdi unutmuş gibi yap de mxbdkdbdkdhdkdh
Neden doğduğum saatte kutlamadın diye trip at
neden unutmadin deyip triplen
Allah başka dert vermesin :D
Sizde herşeye trip atıyorsunuz
Sadece düzgün bir sekilde sevmeyi denesen
Enişte kim oluyor
Hediye almadı mı 😲?
Ne dertler var ya
hm unutusn
En İyi Cevaplar