Tamamen dürüst ;) biz bizeyiz
%25
%50
%75
%100
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dış görünüş te elbet önemli ama karakteri, özgüveni, üslubu ve konuşması görüntüsünün de önüne taşır benim gözümde onu. Ben genelde böylesi insanlara daha çok hayranlık besliyorum çünkü. Kendini çok iyi ifade edebilen ve de kendi benliğini tamamlamış, olaylara olan bakış açısı ile bana bişeyler katabilen, kendisinden bişeyler öğrenebildiğim insanlar beni kendine çok çekiyor. Bazı erkekler mesela görünüm olarak çok iyiler ama donanım ve de ruh olarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Onun için benim ilgi alanım görünüşe göre değil karaktere göre şekilleniyor açıkçası.
Yüzde 25 önemli benim için.
Karakter ve kişilikten daha fazla etkileniyorum.
Bir ömrümü geçireceğim insanın beni anlayan , bana iyi hissettiren biri olması önemli. Ne yapayım tipini
Aklı, merhamet ve dürüstlüğü her şeyden önde tutarım ama görsel guzellik olmazsa olmazdır. Bu yüzden %50 dedim.
Dünya güzeli olsa, yatakta kadın değil, seks tanrıçası olsa yetmez yukarıda yazdığım özellikler olmadan. Yalnızca gecelik ya da birkaç gecelik olabilir. Ötesine gidemez.
%50 seçtim, dış görünüşünden etkilenip görüşmek isteyebilirim, ama zekası görünüşünü yok ediyorsa nasıl etkilenmeye devam edeceksin. Dış görünüş çok iyi olmasa bile zeka varsa etkiler. İkisi de varsa mükemmel etkiler.
Cevap
32Cevap
Çok önemli çünkü birisinin içini merak etmek için ilk önce dışını bilmen lazım ki diğer erkeklerin ya da kadınların arasından sıyrılsın elma gibi düşün normalde mesela aslında en büyük buruşuk olanı tatlıdır ama yine de gidersin en parlak en kusursuz olanı seçersin değil mi ilk önce göze hitap etmesi lazım ki kalbe girecek mi girmeyecek mi test edersin
%100 ama eğer düşüncelerimiz uymuyorsa dış görünüş önemli değil dış görünüş uymuyorsa düşüncede önemli değil
%25 daha fazlası yok. Mühim olan karakteri sadakati dürüstlüğü insanlığı bunlar yoksa dış görünüşü iyi olmasının bir manası yok. Ha biblo bebek ya bir insan pek bir farkı yok.
75% özellikle kendine has tarzi varsa. mesela Şu an ki erkek arkadasim benim grunge bebegim <3. 70-90lara kadar gidip gidip geliyor. basic bitchleri sevmiyorum.
Yani bunu yüzdelerle ifade etmek doğru değil ki. Mesela biri var diyelim süper ötesi dibimiz düştü ama karakteri, tavırları leş. Ondan etkilenmem. Biri de var diyelim tipi korkunç. Ama karakteri çok iyi. O da bacımdır kankam dır 😅
%100 dış görünüşe önem veririm çoğumuz önem veririz
Abowww 🤭
noldu
İlk etkilenme dış görünüşle, tavırlarla, kıyafet seçimiyle yani gözle görünür şeylerle oluyor. Sonrasında nasıl birisi olduğunu anlayabilmeniz için beraber zaman geçirmek gerekiyor.
50% çünkü diğer yarısı da kişilik. Gerçi Türk kadınlarının istediği gibi boylu poslu ve yakışıklı olmadığım için benim düşüncemin bir önemi kalmıyor.
İlk görüşte %75 dikkatimi çeker. Fakat karakter, zeka ve kültür %100 etkiler dış görünüşüne dikkat etmem birlikteliğin tadını çıkartırım.
Gerçek anlamda etkilenmede , dış görünüş gerçekten de ikinci plandadır. Zira tutkuyu doğuran , kişinin karakteri ve davranışlarıdır.
Oylayamadim yaa, bu işler hiç belli olmuyor ki, o an etkilensem bir şekilde yeterli.
Ben yeterlimiyim hemen evlenelim
Önce bir insanın dışdan görürsün kendi ne bakan biri muhtemelen iç güzelliğinede önem verir.
%25 benim için yeterli. Görünüşten daha ağır basan kriterler var bana göre.
Bence dış görünüş biyere kadar sürer bir insanın tipi biyere kadar çalışır yani demek istediğim şey geçici kalıcı olan şey hep güzeldir geçici olan şey biyere kadar güzeldir kalıcı olan şey sonsuza kadar güzeldir öyle yani anlayana
%50 herseyin ortasi boyu uzun olursa cok cok daha iyi
Bazı özellikler bazı kusurları kapatır.
ilk izlenim önemli 75
Dış görünüşünden etkilenmem
Kimsenin alnına karakteri yazılmıyor. Görünüme göre seçim yapıyoruz
%50 olsun yaw çokta güzellik aramam
%99 olmadığı için %100 seçtim. %1 iç güzellik 🤪
bayağı önemli yani :D
İsterse dünya güzeli olsun kafam uyuşmadıktan sonra önemi yok ama çok altımda olmasın bu yüzden %50
Bence dış yüzde 25 karakter yüzde 25 merhamet yüzde 25 sevgi aşk yüzde 25 bana göre
erkekler icin 100% dis gorunuss
Yüzden yetmiş beşin üzeri
%50 dış görünüş, %50 karakter
Baya önemli ama yüzdelik bilmiyorum
Yalannnnn yalannnn söylüyorsun
%75 diyorum.
Yüzde 95
%75 önemli
% 1 000 000 onemli 😄
doğal görünüş
İlgimi çekecek beğeneceğim ki tanımak isteyeceğim
%75 önemli.