- Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılYüzdelik bir dilim üzerinden hareket etmek yetersiz olur.
Güzel olmak tek başına yeterli olsaydı her çift sonsuza kadar beraber yaşıyor olurdu.
Hayata bakışı , hitap şekli , insan olması, tavır çok önemli.
Çoğu insanın şu kurmuş olduğu cümle hep aklımı kurcalıyor.
Görünüş benim için hiç önemli değil , insan olsun yeter.
İnsanoğlu ne kadar güzel yalan söylüyor diyorum içimden.
Oluşan durumlar ise hep aynı.
Dış görünüş evet önemli fakat yukarı da dediğim gibi tek başına hiç bir anlamı yok.
Herkese sevgilisinin yakışıklı veya güzel olmasına ister, hakkıdır da.
Bu insani bir yaklaşım fakat bunu tek seçenek olarak bakmak , kişinin hayata kısır şekilde bakıyor olduğunu gösterir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKimse yalan konuşmasın şimdi buradaki herkes dış görünüşe bakmıyorsa bende bişey bilmiyorum bırak bu önce insan olsun adam olsun karakterlerli olsun düzgün biri olsun ayaklarını hepiniz dışa önem veriyorsunuz he birde paraya kimse kusura bakmasın ama gerçek bu şimdi ben bu yorumu yaptım diye herkes linçleyecek farkındayım duyar kasanlar birlik olanlar birine destek olup kendine pay çıkaranlar olacak hepiniz dışa boya posa tipe şekle he birde cebe önem veriyorsunuz diğer hususlar zerre önemli değil çünkü hayatlar sanal olmuş elaleme göre yaşar olmuşsunuz herkese boy boy pozlar verip paylaşmadıktan beğeni almadıktan sonra kime ne içi kime ne insanlığı boşverin bunları birbirimizi kandırmayalım şimdi herkes şekilci herkes çıkarcı hiç mi dışarıda dolaşıp analiz yapmıyorsunuz etrafınızda görmüyorsunuz çiftleri biri nasıl biri nasıl diye geçin bunları
77 Yorumla- 1 yıl
Bir çirkin olarak hak veriyorum
- 1 yıl
Çirkin ol güzel ol hiç önemli değil insan olarak cwp ver yeter
- 1 yıl
İnsan olarak.
- 1 yıl
Eyvallah
- 1 yıl
Sonuna kadar haklısın çoğu insan madiyata bakıyor kadın olsanda bu böyle gelen karşı cins bile işine bakıyor parana bakıyor tipte değil artık her şey cep olmuş maalesef
- 1 yıl
Bir yıl ilişkim oldu hiçbir zaman ne kadar maaş aldığını bilmedim sormadım ve bilmiyor olmama rağmen işsiz olmam atanamamış olmam dışarı hayatımın olmaması karşı tarafta aldatılmama neden oldu hayat çok acımasız
- 1 yıl
@Xxxxxxoxxxxxo maalesef hayat böyle artık bundan sonra da düzelmesini bekleyemeyiz tek eşlilik moda ve alternatif çok olduğundan bağlılık aidiyet bile yok oldu artık
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıl70 önemli ama bu çok güzel olmasından ziyade yüzüne bakılacak kadar hoş gelmesi anlamında. Görünüşünü hiç beğenmediğiniz birisi ne kadar iyi olursa olsun sevmezsiniz. Net olun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. https//youtu. be/MiCZedM5IkU? si=HBs0VhUKz7LK23Bt
34 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂
%50
Geçtim artık o işte içi güzel olacak dış olmasa da olur palavralarını. İçi güzeldir diye düşünerek şans verdim çoğu konuştuğuma ki ciddi olduğuma bile yani ve sonucunda bi b0k çıkmadı yani
Madem olmama ihtimali var, o halde dışı da güzel olsun.
Ki kendim cidden çok alakasız güzellikte insanları beğenebiliyorum. Konuştuğum zaman, hoşlandığım zaman cidden 10/3 bile olsa 10/10 oluyor benim için fakat artık 10/6 aşşağısıyla da konuşmayacağım yani
İçini de dış paketi beğendikten sonra merak eder öğrenirim. Kötüyse de yolu gösteririm, umrum dışı.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yıl
Çok özenerek bir meyve aldığını düşün. Mesela mango. Dışı mükemmel görünüyor. Eve gittiğinde mangoyu kesip açıyorsun ve içinin çoktan çürümüş olduğunu fark ediyorsun. Nasıl hissedersin? İhanete uğramış gibi değil mi?
Aynı bunun gibi insanların dışı mükemmel derece de güzel görünebilir. Ama içlerini kalp gözüyle bakmadığımız sürece bilemeyiz.
Dış görünüş önemsiz demiyorum elbette ama herşeyden önemli ve ilk sirada değildir.
Öyle olsa tüm güzel olan insanlar mutlu olurdu.60 Yorumla
1 yılDış görünüşün önemi kişiye, duruma ve ilişki türüne göre değişir. İlk izlenimde %70-80 kadar etkili olabilir çünkü insanlar önce görselliğe dikkat eder. Ancak uzun vadeli ilişkilerde karakter, zekâ ve uyum daha belirleyici olur ve dış görünüşün etkisi %30-40’a kadar düşebilir. Yani çekicilik önemli ama tek başına yeterli değil.
30 YorumlaÖnemsiz diyenler, o zaman niye üzerinize kelebek uçunca mest olup güve uçunca kaçıyorsunuz? Neden hamamböceğinden tiksinilirken uğurböceğine şiirler şarkılar yazılıyor?
Hepimizin kendince bir güzellik standartı var ve gözümüz hep bunu arıyor. Misal kimisi büyük burun severken kimi kaydırak gibi olanları sever yani herkes için dış görünüş çok önemlidir.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Dış görünüş acaip önemli. Dıs görüntüsünü sevdegi birinin tum eksiklerini hatalarini görmezden gelmeye yatkın olur insanlar. Ama beğenmediklerinin en ufak bir hatasini unutmaz hatta büyütürler. Kişilik onemli diyenler ise genelde bu yolla güzel olanları kandırmayı amaclarlar.
20 YorumlaDış görünüş göreceli bir kavram, temiz, bakımlı ve kendinden emin bir duruşu olsun yeter.. Ve tabi ki sağlam karakter ve güzel ahlak... Çünkü bedenler değişir, ama yerleşmiş güzel karakter her daim insanın ruhunda yer alır ve buda yüze sirayet eder...
20 Yorumla
1 yılNah olur güzel biri çirkin birine aşık olduğu nerde görüldü gel beni gör bide Allah'ım ya zengin se tamam anlarız ama dış güzellik çekicilik her zaman önemli paran olsa da değişmez bu kendini kandırma
13 Yorumla- 1 yıl
Manyak 😂 senin çirkin dediğin başkasına güzel boş yapma 😂
- 1 yıl
Ne boş yapma herkesi elinde telefon Instagram tıktok eski zamandamiyiz etrafına bak bakalım kızlar çirkin birine neler diyor. Gel bizim şehire göstrreyim sana anamızın babamızın zamanında değiliz devir kötü yeni nesil çok akıllı çok seçici çirkin adamı seven kız anca rüyada olur öyle başkasına güzel gelir felan ben daha denk gelmedim gelirse eğer sözümü yutmasını bilirim
- 1 yıl
Elbet yutarsin 🤣
1 yılCanı gönülden söylüyorum hiç yalan yok %50 dış güzellik %50 karakter önemli. Şöyle kaslı böyle tip falan istiyorum diyemiyor zaten.
Ben bekarım ve evlenmek istiyorum bunu bütün herkes bilir 😅 akrabalardan biri model ver bana ben ona göre sana bulayım dedi. Vermedim çünkü o an önemli benim için misal yakışıklı biri bana yakışıklı gelmiyor güzellik göreceli olduğu için model vermek saçma geldi..
Ben daha çok karakter odakliyim...10 Yorumla
1 yılBenim için çok önemli değil insan olsun kalbi temiz olsun yeter. Yüzü güzel olup haset olacağına güzel olmayıp insan olsun.
24 Yorumla- 1 yıl
İyide sonra iyi olanı evde yüzü güzeli dışarda seviyorlar. Bence buda ikiyüzlülük.
- 1 yıl
@Papatyaadası evde mutluysan dışarıdaki güzele hiç bakmazsın
- 1 yıl
O zamn herkes evdekiyle mutlu değil dışarı bakmalarina iyi bir sebep diyebilirz kimse kızmasın o halde.
- 1 yıl
@Papatyaadası yani mutlu olan çok az evet.
1 yılPara %50
Dış görünüş %30
Karakter %20
Para olmadan bunlardan hiçbiri aktif olmaz.
Bunun da paragöz olmakla ilgisi yok.
Kızla dışarı çıkıyorsun.
Kahve içiyorsun , filme giriyorsun , yemek yiyorsun , kıza hediye alıyorsun hepsi para değil mi?27 Yorumla- 1 yıl
Hayatına on tane kız alıp bu muameleyi yaparsan naneyi yersin o zaman 😂
- 1 yıl
Hayır tabi ki de bunu tek bir kişiye yapmalıdır birey.
Yoksa önüne gelene saçmak yanlış. - 1 yıl
Doğruyu kişi değil ise yine aynı 😃
- 1 yıl
Evet.
Şu anda kendimi enayi gibi hissettim ama djsks. - 1 yıl
Akıllı olun yüzük takmadiginiza harcamayın kendinizi 😃
- 1 yıl
Doğru söylüyorsun dnsns.
- 1 yıl
Tabi doğru 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yıl%100 önemli benim için sonuçta dış görünüşünü beğenmediğin birisine selam bile vermezsin öyle düşün
31 Yorumla- 1 yıl
O yüzden kimse bana selam vermiyor 😂
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. sorunuza soru ile cevap vermek istedim Dış görünüşüne bakarak siz hangi otomobili alırdınız?
35 Yorumla- 1 yıl
Paramın yettiğini 😂
- 1 yıl
İnsan kendine yakışanın yanında durmalı dimi 😃
Zengin biri köyde çok saçma duru villada değeri olur 😃 - 1 yıl
Alaycı bir gülüş iyi gider 😃
haha dış görünüş tabii ki önemli ama %100 demek biraz iddialı 🤭 çekim ilk bakışta olur ama işin içine karakter girince dengeler değişir. sonuçta herkes kalbine iyi geleni seçer o yüzden “çirkin” dediğin belki de en güzel hissettiren olur
10 Yorumla
1 yılİlk başta çok, tanıdıkça önemi azalan bir unsur.
110 Yorumla- 1 yıl
Güzel cevap bak 😃
- 1 yıl
teşekkür cano. artık bi EiG'ni alırım senden mazur görmezsen :D
- 1 yıl
Yok vermiyom haksızlık olur 😂
O kadar insan yazdı olmaz öyle 😂 - 1 yıl
Eee ne anladım ben cevabımın güzel olmasından öyleyse :P Beni övme, bana para ver sdsdsds
- 1 yıl
💵💵al git hade 😂
- 1 yıl
Bu ne yaw, dilenciye sadaka diye versen küfreder :D
- 1 yıl
💵💴💲💱💰💷💶💸💸💸💸💸💸💸💸💸
- 1 yıl
Oldu mu 🤣
- 1 yıl
Hah şöyle, gözümüz doysun biraz ;)
- 1 yıl
De iyi iyi 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBuna bir yüzde veremeyiz ama beğenmek de önemli bir şey sonuçta. Tek başına yeter mi yetmez. Karakter ve uyum olmazsa olmaz ama o kişiyi hiç beğenmezsen de olmaz. Baktığında bir şeyler hissetmen lazım en nihayetinde
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yıl%10 falan o civar veya yüzde onlar falan daha yukarısı olmaz karakteri nerede statüsü işi nerede maddi durum nerede bir sürü şey var ona sıra gelmez ama önemsiz de değildir tabi bir kenara atılmaz
10 Yorumla
1 yılParan varsa zaten kendini guzellestir bilirsin
11 Yorumla- 1 yıl
Para yohtir 😃
Önemli ya, lise zamanından beri böyle düşünüyorum fakat bunu bir türlü kendime yediremiyordum artık "Şekilci" olduğumu kabullendim. Kimse kimseyi kandırmasın bir çoğumuz şekilciyiz.
20 Yorumla
1 yılEyer bir insan gerçekten aşıksa dış görünüş hiç önemli değil ne olursa olsun sever ama aşık değilse sadece zamanının geri kalanında herhangi birini arıyorsa dış görünüş önemli olur
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı. İçi boş olduktan sonra görünüşü vitrindeki mankenle aynı duruma eş değerdir.
30 Yorumla
1 yılTanımadığım biri ise evet ilk bakışta önemli ilgimi çekebilmesi için ama tanıdıktan sonra benim için karakteri, zekası , düşüncesi , mizahı yönü vs. daha önemli oluyor ve bunlara sahip olmayan biri yakışıklı olsa bile bir anda gözümde çirkinleşebiliyor veya dış görünüşü iyi değil diyelim ama bunlara sahip bir anda yakışıklı bir insanmış gibi görünebiliyor
11 Yorumla
1 yıl%35 diyeyim. Önceliğim merhamet, dürüstlük ve zekâ. İkinci planda düş dünyası, yaşam tarzı ve karakter geliyor. Üçüncü planda kalıyor yani dış görünüş, fizik ve tip gibi faktörler
10 Yorumla
1 yılÖzellikle şu olacak bu olacak değil ama ilk başta insanın kendi gözüne hitap etmesi gerekiyor. Tabi bazen ilk görüşte beğenmediğin biri sonradan hoşunagidebiliyor.
10 Yorumlaya dıs gorunus onmnelı olsaydı güzel ıyı fedakar kadınlar el ustunde tutalması lazımdı. aldatılan hep onlar allah dıs goruntu hikayemıs allah baht guzllıgı versın yasınız kac bilmem ama allah kader güzellgi verecekmıs versın sana evet
14 Yorumla- 1 yıl
Bana mı 😂
- 1 yıl
Allah razı olsun ☺️ Allah senide hep güldürsün ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Sonuçta iskeleti görmüyoruz 🤣 çizim çok iyi olmuş sen mi çizdin çok yaratıcı, ilk gördüğümüz dış görünüş olduğu için %90 önemlidir kimse dış görünüşünü sevmediği biriyle konuşmaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 521 cevap paylaştı. 100% önemli çünkü insanlar dış görünüşe göre yargılarlar her şeyi bilincimiz bir insanı ona göre analiz edip hazırlar ve kitabın kapağı güzel değilse içinde ne yazıyor diye merak etmeyiz
10 YorumlaÇizimi gördükten sonra herhangi bir yüzde anlam ifade etmez oldu
İnsanlığını yitirmemiş bir adem evladı kâfi efenim hsjdjfj20 Yorumla
1 yılİç güzelliği diyen samimiyetsizlerin yorumunu okumaya geldim
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Dış görünüş tabi ki önemlidir Her yaşantıda İş, dostluk ortamı, Aile her şey
Aksini idda edenler kendini kandırmasın...
10 Yorumla
1 yıl%90 önemli insanlar önce gözle bakarlar kulakla dinlerler sonra anlarlar anlaşırlar. Sonrada koklasirlar.
10 Yorumla
1 yılMuhabbeti ilerletemediğim yıldızlarımın çarpıştığı insan İsterse yakışıklılık Tanrısı olsun olmuyor arkadaş yapamıyorum.
10 Yorumla
1 yılKişi dış görünüşüyle karşılanır, düşünceleriyle uğurlanır.
Önemlidir benim için.
10 Yorumla- 10 Yorumla
Güluyormusunuz birde 🤨 hepiniz bir kes olsun dinlediniz mi beni yüz yuze yok kml by
Ve bilmiyorum ki ne diyeyim helal olsun 👏👏10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çirkinlerle muhattap olmuyorum. Teşekkürler.
20 Yorumla%100 önemlidir herkes icin. Ama herkesin %100ü farklıdır
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Aklı olan için dış görünüş % 0,01
Aklı olmayan için % 1000020 Yorumla
1 yıl%79 önemli ne kadar insanın elinde olmasa da izlenim için çok belirleyici oluyo maalesef
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yıl%60 görünüş %20 kişilik özellikleri, hayata bakış acışı %20 parası
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim için önemli bir unsur olarak görmüyorum / yürek güzelliği önemli olan benim için 🥳
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı. İlk dikkat çeken ve tanışmaya sebep olan bence dış görünüş o yüzden %80
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar öncelikle dış görünüşe bakar sonra içine bakar. %50
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKimse ambalajı bozuk ürünün içindeki taze gıdayı merak etmez , ambalaj çok önemli
10 Yorumla Uzun boylu ve her anlamda bana yakışan biri olsun yeter
10 Yorumlakızlar için çok önemli ama erkekler pek bakmaz dış görünüşe meleğiz çünkü biz😅
13 Yorumla- 1 yıl
Bence erkekler için dış görünüş daha önemli
- 1 yıl
Anlamamıştım pardon kfkfkgkg
Kadınlar %99 tipe, %1paraya bakar
Erkekler %60 tipe %40 karaktere bakar
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılDış görünüş bir yere kadar kalite ve vizyon çok önemli bence.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı.
1 yılBaşlangıç %80-90.
İçlere indikçe kapota ile kişiliğin uyumu önemli.
😀10 Yorumla Ama nasıl oluyorsa vücudumuzu kaplayan deri, altındaki sıradanlığı büyülü veya bayağı kılıyor.
10 Yorumla
1 yılkarsı tarafı bilmemde ben kendime cok bakarım takıntı gibi bişi
10 Yorumla
1 yılBen baya önemli görüyorum ama bakalım fikrim değişir belki
15 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Cunku o bir badboy. Mesela snn arkadasin ya, bir kiz gelsin seni satar. Kizlar en yakin arkadasini kendisi icin satacak karaktersiz oclere bayilir. Cok hoslanirlar. Karakterliz temiz beyefendileri yalnizca anneleri sever. Ben omur boyu bekar kalayim da oyle bir tip olmayayim gerekirse. Aq ben o kekolarin ve kezbanlarin
%80 önemli tabi bu zamanla %61 e kadar düşer. Aradaki farka sevgi payı diyoruz.
10 YorumlaDış görünüş önemsiz diyemem ama içi kötü olduktan sonra dış görünüşün hiç bi anlamı yok.
10 Yorumla
1 yılSoru kapsamlı erkek kadın günlük sıradan yaşam için söylüyorum bence %70 çok önemli çok bir alışveriş yaparsın bi kuruma gidersin okula gidersin dış görünüşü beğenilmeyen insanı maddi manevi üzerler kimi insanlar doğrumu hayır hayır
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnsanlar öncelikle dış görünüşe bakar sonra içine bakar.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Önemli elbette sonuçta bir çok insan dışını beğenmediği kimselerin içini merak etmez ama tek etken bu değil başka faktörlerde var elbet
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yıl50/50 önemli bence.. dış görünüşü çok iyi olabilir ama eksik olan şeyler varsa bir işe yaramaz.
00 Yorumla
1 yılÖnemli ağa ya yüzdesi %85 %90 benim görüşüme göre ananem rahmetli güzellik tabağa konup yenmez derdi derdi de Recep ivedikte ruhlar aleminde yaşamıyoruz dedi bence recep abi haklı
10 Yorumla
1 yılBenim için belirleyici olan fizik değil.
11 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar