Bir ilişkiye başlarken dış görünüş sizin için ne kadar önemlidir?

Bir ilişkiye başlarken dış görünüş sizin için ne kadar önemlidir?
Görseldeki topçunun fiziği ülkenin %70 inde yoktur. E para ve şöhreti de ekleyince anormal bir durum değil.
Ünlü/güçlü kadınlar tercih yaparken kriterlerinden biri de onu taşıyabilmesidir. Aksi halde magazinde rezil olurlar. Yakışıklı ama ünsüz sevgilileriyle gündem olan bütün ünlü kadınlar bu durumu yaşamıştır.
Yoksa emin ol o da ister 1,90 boy vs
İstersek inkar edelim. İstersek doğruyu söyleyelim. Hepimiz dış görünüşe önem veriyoruz. Kendimize yalan söylemenin hiç bir lüzumu yok. İnsanın kendini olduğu gibi kabul edebilmesi önemlidir. Nitekim öyle de olması gerekir. İnsanlar gözlerine güzel gelen kişiler ile sevgili olma gereksinimi duyarlar. Çünkü yanlarına yakışmayacak birini istemezler. Her ne kadar önemli olanın iç güzellik olduğunu bağıra bağıra söylesek de , realizm açısından acı gerçekleri kabul edelim ve dürüst bir biçimde bu yalanı söylemeyi bırakalım.
Ben çirkin seviyorum ya kendimden gördüğüm kadarı ile durum böyle. Ayrılınca anlıyorum çirkin oldugunuda 🥲😄
Güzel ve çirkin çeker birbirini 😂😂şaka şaka anlıyorsan iyi yine 😂
Yani gözüme çekici gelecek kadar önemli tabi fkfkkffj
Ucundan olsa fena olmaz yani 😂
Cevap
5Cevap
Çok mu şey istiyoruz bee djdbjd
...
Tamam tamam anladım ben 😂
Erkek dediğin! Boylu, poslu, yeşil gözlü, kumral, gür dalgalı saçlı, kolları kaslı, gülüşü güzel olacak 😂
Hey maşallah 😂
Önemli biraz sonuçta hiç tanımadığım birinin kalbinde karakterinden etkilenemem önce dış görüntüsü beni etkiler sonra tanımak isterim.
Haklısın vala. İnsan dış görünüşten etkilenir iç güzelliğe aşık olur.
Biraz önemli hayatımdaki insanın yanıma yakışmasını isterim
Yakışır yakışır😇
Kimmmm
Çok önemlidir.
Para için çirkin erkek çekilmez, neyse ki paraya ihtiyacı olan birisi değildim.
Devrim dikkat çekmek için futbolcu ile olmuştur
Ah devrim ah 😂
Yüzü sıradan abartma o kadar
Zevk işi bu bence çok güzel bi kadın😇
Mayası bozuk olduktan sonra dünyanın en güzel kadını bile olsa boş. Kişilik sahibi ve karakterli olsun, çok güzel olmasada olur yani
Önemli yanı bizim ailede ilk yaptıkları şey iki kişinin yakışıp yayılmacılığına bakmak oluyor 😅😅😅
Yani doğruya doğru herkes için önemli aslında. Ama sırf yakışıklı diye iki lafı bir araya getiremeyen duvar misali biriyle de olmam.
Birbirimize yakıştıktan sonra fazlası gerek değil bence tabiki kişiliğide çok önemli
Bu kız öğretmenle çok yakışıyor, bu da nereden çıktı 😅
Vayy bu bizim yerden kalkmayan torreria değil mi 😅
Eli yüzü düzgün olsun da aşırı yakışıklı olmasa da olur
Bunda para olmasa o hatun ona bakarmiydi şan şöhret olmasa asla bakmazdi
Gözüme hoş gelsin yeterli.
Uzun boy önemli 😂
Ne kadar uzun 😂
1.85 gibi
İyi güzel bari fazla uçmadın 😂
Yanıma yakışsın kâfi
Ikizimm
@isabella181919 o sırada yanımıza yakışacak birini göremeyen biz dhabaja