ben her zaman dış görünüşümle yargılandım, sonuçta yaratılırken elime bir katalog vermediler nasıl bişey olmak istersin diye. ama ben kesinlikle dış görünüşe önem veren birisi değilim, yargılamam da.. benim için beyin yapısı önemli, yani düşünceleri, hareketleri falan
Şu an karşısındakinin dış görünüşü eleştirip ego yapan insanları yaşlanınca merak ediyorum. Unutmayın ki herkes güzel yakışıklı alımlı bakımlı ya da sempatik olmak ister kimseyi dış görünüşüne göre yargılamamak gerek. Boşu boşuna kalp kırmanın alemi yok
Evet. Eleştiririm! Ha kötümü hayır nedne bu kadar açık sözlüyüm? çünkü hayır sevmem yapandanda tiksinirim gibi boş laflar edenler gibi takmacık olmamak için. Yeni yeni olduğu için alnmaz, daha iyi olduğu için alınır... bu sözdede gördüğünüz gibi dış güzellik belirli bir derecede önemli. https://i.hizliresim.com/Z737VZ.gif
Fazlasıyla önemli. Herkes için önemlidir önemli değil diyen yalan söyler fakat her şey demek değil dış güzellik. Sağlam bir karakter ile güzel bir yüz birbirini tamamlamıyorsa hayır gelmez o kişiden.
Ne olursa olsun kalbin guzel olsun zaten seni dış gorunumun için seven biri sana gonulden baglanmamis demektir hevesi gecerse ne kalp kalir ne guzellik
bayanları bilmem ama erkeklerde önemli değildir. ama entelektüel takılanları biraz garipserim. iyilerle karşılaştım ama o tarz kıyafetlere alışkın olmadığım için...
Dış görünüş bir yere kadar önemlidir... ve Dış görünüşten sonra karakteri fos çıkıyor. . Onun için önyargısız olmak en iyisi..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
@kocagözlüükız dış görünüş evet önemli. Çünkü sizler hep dış görünüşünüzü göze sokup duruyorsunuz. Minilerle, dekoltelerle, tayt ve tayt türü daracık elbiselerle her yerinizi gözümüze sokarak basitleşmeyi başardınız.
Dış görünüş ilk bakış için bir tüyo verir ama doğrulu %100 değildir mesela ben senin foto baktığımda kafamda bir fikir belirdi ama doğrumudur yanlışmıdır bilemem bence dış görünüş biraz önemlidir
En İyi Cevaplar