Yalana ne gerek var Dış görünüş çok daha önemli 👍🏻 Ne bu ayaklar !! Bende hiç güzel değilim kendimi bir halt sandigimdan değil dış görünüş dediğim!! Beni de begenmezler biliyorum işte %1000 dış görünüş!!!
Benim için dış görünüş önemli değil ama türk kızlarının neredeyse %99 dış görünüşe bakarak seçiyor hatta onu geçtim belirli bir boy kriterleri var yani buna göre seçiyorlar.. ilk olarak.. karaktere bakan yok
Önemli de değilde insanız illaki gözümüze hoş geleni beğeniriz ama öncelik olarak karakter sonra yüzü bana güzel gelsin yeter sevimli eli yüzü düzgün olsun
Aslında bir tık zamanla ilgili. Sosyal medya odaklı tanıştıysam fikirleri vs. Ilgimi çektiyse ve hoşlandıysam ama görünce begenmediysem ilgim bir an da sönebilir. Ama tam tersi yüz yüze tanışma yaşadıysam en başta ılgimi çekmese dahi zamanla gözümdeki o değişebilir. Anlatabildim umarım
Dış görünüşüne önem veriyorum ama karakter de önemli. İçi boş ama dışı hoş bir erkekle birlikte olmam. Her açıdan tatmin olmak isterim. Tartarım. İzlerim. Bakarım.
Yüzde 30 ilk bakış hoşlanma gözleri yüzü gülüşü sempati yüzde 70 lik dilime girdiğinde gözünde çirkinleşmeye başlar tipi lokum huyu b*um ulann ben bunu mu sevmişim gayret
Karakter olmazsa dış görünüşün zerre önemi yok bende
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
2 ay
Bunu diyen kisiye bak sjhdjdbd iste bunun gibiler guzel kiz veya yakisikli istiyor benim icin pek onemi yok dengim olsun yeterli guzel olmasina gerek yok
Aklının ve düşüncelerinin güzel olması lazım , espiri yapabilmeli , ortak konularınız. Aynı değeri paylaşmanız , kültürel olarak uymanız gibi gibi kriterler yakışıklılıktan önce gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yalana ne gerek var
Dış görünüş çok daha önemli 👍🏻
Ne bu ayaklar !!
Bende hiç güzel değilim kendimi bir halt sandigimdan değil dış görünüş dediğim!!
Beni de begenmezler biliyorum işte
%1000 dış görünüş!!!
Benim için dış görünüş önemli değil ama türk kızlarının neredeyse %99 dış görünüşe bakarak seçiyor hatta onu geçtim belirli bir boy kriterleri var yani buna göre seçiyorlar.. ilk olarak.. karaktere bakan yok
Önemli de değilde insanız illaki gözümüze hoş geleni beğeniriz ama öncelik olarak karakter sonra yüzü bana güzel gelsin yeter sevimli eli yüzü düzgün olsun
Aslında bir tık zamanla ilgili. Sosyal medya odaklı tanıştıysam fikirleri vs. Ilgimi çektiyse ve hoşlandıysam ama görünce begenmediysem ilgim bir an da sönebilir. Ama tam tersi yüz yüze tanışma yaşadıysam en başta ılgimi çekmese dahi zamanla gözümdeki o değişebilir. Anlatabildim umarım
Dış görünüşüne önem veriyorum ama karakter de önemli. İçi boş ama dışı hoş bir erkekle birlikte olmam. Her açıdan tatmin olmak isterim. Tartarım. İzlerim. Bakarım.
Yüzde 30 ilk bakış hoşlanma gözleri yüzü gülüşü sempati yüzde 70 lik dilime girdiğinde gözünde çirkinleşmeye başlar tipi lokum huyu b*um ulann ben bunu mu sevmişim gayret
ne gayreti hayret bide gayret mi edicem sevmeye olmaz
Bana göre duyguları önemli tabikide dış görünüş de önemli hiç olmazsa bir kadın kendine bakmalı dimi ama ön sırada olan duygu karakter
%40-50 arası gibi
Yani biraz önemli ama çokta değil
%50 tip %50 karakter. İkisi de hemen hemen eşit oranda önemli
İkidide aynı ama iç güzellik daha önemli güzellik sofraya sunulmuyor
Yarı yarıya diyebilirim. İç karakter daha önemli ama sonra dış görünüşe bir bakarım düzenli mi
Karakter olmazsa dış görünüşün zerre önemi yok bende
Bunu diyen kisiye bak sjhdjdbd iste bunun gibiler guzel kiz veya yakisikli istiyor benim icin pek onemi yok dengim olsun yeterli guzel olmasina gerek yok
Aklının ve düşüncelerinin güzel olması lazım , espiri yapabilmeli , ortak konularınız. Aynı değeri paylaşmanız , kültürel olarak uymanız gibi gibi kriterler yakışıklılıktan önce gelir
Yüzüne bakılacak kadar yakışıklı olsun yeter
Görünüşü ilgimi cekmediyse huyunu merak etmem bile zaten
Ahlaki karakteri yerinde ise dış görünüşü para ile de alırız
Dış görünüş önem vermiyorum diyene inanmıyorum. Dış görünüşe önem veren biriyimdir)
selaammm
tanışalım mi
@dertligamli sen kimsin
kimse tanışmak istiyorum sadece
@dertligamli tamam
bence en önemli aura bütün çekiciliği enerjiyi herşeyi etlkiliyor
%85 önemli
%40 önemli geri kalan karakter