5 aydır ayrıyız çünkü yakın arkadaşıyla ilişkiisi olduğunu öğrendim. Fakat bağımız bir. türlü kopamadı. Ben kaçtıkça kovaladı sürekli beş aydır hep peşimde. Bugün ikimizin ortak bir arrkadaşı var onunla görüşmüştüm gereksiz bir şekilde iskender hakkında konuştuk :D Benim de canım çok çekti. Arkadaşım da gidip eski sevgilime söylemiş... Eski sevgilimde gördüğünüz gibi bana göndermiş ama tabii ki yemedim. Affetmek hem istiyorum hem istemiyorum. Böyle ince davranışlar yapacak biri de değil beni seviyor mu emin de olamıyorum. Ne yapsam sizce?
Eski sevgilim bana yemek gönderdi, beni gerçekten seviyor mu?
nimetin suçu ne? madem kabul ettin siparişi.. yemelisin. sadece kısaca kendi fikrimi söyleyeyim. eğer affetme potansiyelin varsa , bu kankisi olan kızı tamamen hayatından çıkarmalı. bıçak gibi keserek iletişimi. hep söylüyoruz kanki ayağı g. t ayağıdır diye.. sen de artık bir karar ver.. iyi veya kötü. ve uygula net şekilde.
Şimdi yemeği yememekle yanlış yapıyorsunuz bunu bilin, yemeğin israf ziyan olmasını istemiyorsanız yiyin yemeği yemenizde gelmiş yemesenizde gelmiş nimet ziyan olmasın birde yemeği yediniz barışı kabul ettiniz anlamına gelmez siz yemeği yiyin ister barışın isterseniz barışmayın bu ayrı bir olay, birde aldatma olayı başlı başına bir kişilik meselesi yani bu insan sizi yarin ileride yine aldata bilir, son bir şey sizi sevip sevmediğinden emin olamamamanız sizden kaynaklı nasıl olurda bir insanla beraber olurda sizi sevip sevmediğinden emin olamazsınız söylermisiniz?
Aynenn öyle bende aynısını dicekttim seven insan asla aldatmaz canım ihanetin affı olmaz seviyor olabilirsin bunlar senin gönlünü almak için yaptığı basit şeyler çok bişey yapmak isteseyddi baştan aldatmazdi
Bu soruyu sorman bile saçma. Eğer sevseydi aldatır mıydı? Seven biri asla ihanet etmez. İhanetin affı olmaz. Asla affetme. Gönderdiğinide yeme. Ve gidip onun başından aşağı boşalt yemekleri. ya da ona geri yolla. ya da onun gözünün önünde çöpe at. Böylece yedin zannetmesin ve yüz bulmasın. Bana birinci seçenek daha mantıklı geliyor. Bulunduğun yere çağır önemli bir sey varmış gibi. Gelecektir. Kafasından aşağı yemekleri boşalt gitsin... Sonrada tokadı bas git.
Aaa bu çocuk sana gerçekten deli divane aşık bak Çünkü sana İskender kebap göndermiş ya sana Taze fasulye gibi sebze gönderseydi o zaman ne olacaktı öyle değil mi şimdi kıymetini bil 😀😀😀
öyle tipler elde etme bağımlısıdır sen ona olumlu yaklaşırsan seni tekrardan değersizleştirip aynı şeyleri yapacaktır duygularına hakim olup uzak durmak senin için daha sağlıklı çünkü o karakterde biriyle birlikte olman senin için üzüntüden başka bir şey getirmeyecektir
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
Değil mi? :( Ben de affedersem eski haline döneceğini düşünüyorum
Benzer şey başıma geldi seviyor gibi gözükürler söylerler ama sevmiyorlar elde etme hırsı istersen dm at anlatim şu an nasıl duygu aralığında olduğunu tahmin edebiliyorum :)
Ne büyük bir sorun. Sevgilim bana kalpli öpücük yolladı acaba ne demek istedi beni ikcek mi yoksa öpcek mi? 🥺😳🤔 Biraz kendinize gelin adı üstünde eski sevgili sevse ne olur sevmese ne olur? İyiyse neden eski kötüyse neden umrunda?
her seviyorum diyen sevmediği gibi her yemek alanda seviyor anlamına gelmez yaa biliyor musunuz sevgi bu gibi şeylerle ölçülmüyor sizin bu gibi ufak şeylerle bunu kıyaslamanız aşırı saçma geliyor bana
Kendisini affettirmek için göndermiş açık belli bende olsam bende yemezdim çöpe atardım ve bidaha güvenipte ilişkiye başlamazdım 2. Şans verilmez asla geçerli sebeb olmadıkça onun dışında 2. Şans verilmez
Barışmak için adım atıyor olabilir bence. Normalde böyle biri değil, diyorsunuz. Show yaparak sempati kazanmaya çalışıyor ise hiç uğraşmayın derim ben size. Bunca zaman dan sonra gelmesi düşünmesi çok saçma geliyor bana.
Sevabına yemiyorsan ki bence yememelisin çöpün yanına koy ya sokak dostları ya da garibanın biri bulur yer belki. Hiç dokunma o yemeklere ve seni aldatanı da affetme lütfen.
Sevgiline adresimi göndersene, bende çok açım sevaba girer. Çok bişe istemiyom. 1,5 adana, büyük boy pizza, üç tane içli köfte, şalgam, bir porsiyon mantı, 4 dilim baklava birde kola. Fazlasında gözüm yok benim
Seni acımış yemek göndermiş resmen buda hala sevdiğini sanıyor. Aclığını bile belli etmicen kimseye insanlar acımasızdır. Olsa kıskanırlar olmasa gülerler.
Seni, arkadaşım dediği kızla aldatmış. 5 aydır affetmemişsin, neyi sınıyorsun? Sevgi görmemiş yerlerine ince dokunuşlar yapması bu kadar önemliyse ye yemeği sonra geç affet.
bence pisman oldugu icin boyle yapiyor seni elde etmek icin boyle davraniyor sen onunla tekrar birlikte olana kadar devam eder oldugunuz anda kesilir butun bu guzellikler hem bir kere yapan bir daha yapar bence sen aranizdaki bagi falan bosverip unutmaya calis
Barışmak istiyorsa ince davranışlar yapmayan biri olsa bile sırf kendini affettirmek için yapar. Ki ne hikmetse en çok böyle durumlarda ince düşüncelilikleri tutar. Bir yemeğe, çiçeğe kanma.
Oha ya adam İskender gönderiyor seviyor mu sevmiyor mu diyosun. Sevmeyen zaten banane gitsin yesin bana ne söylüyorsun diye söyler arkadaşına. Çocuk hemen almış
Kaç arkadaşıyla ilişkisi var bunun. 😀 Adam durmuyor herhalde her daldan meyve toplama derdinde. Yaradan korusun böyle tiplerden. Yalnız kalmıştır eskilere dönüş yapıyordur belki de.
Ama seni zamanında aldatmış.. Seven erkek aldatır mi hiç? Şimdi bir yemekle gönlünü kazanabileceğini düşünüyorsa, yarın öbür gün barışsan bile yine aldatacaktır.. bence
En İyi Cevap