Sizce eski sevgilim beni seviyor mu?

Birbirimizi yıllardır tanıyorduk ve altı aydır beraberdik. Ailem bu ilişkiyi öğrenince kıyameti kopardı ve sevdiğim çocuğun hayatını mahvettiler. Onlar yüzünden ilişkim bitti ve sevgilim benden ayrılmak istedi. Ben onu ikna etmeye çalıştım ama olmadı. Beni sevmedigini söyledi bende tamam madem beni istemiyorsun hayatından çıkayım ve numaralarımızı silelim instagramda takipten çıkalım aldığımız hediyeleri geri gönderelim dedi hayır ben bunların hicbirini kabul etmiyorum dedi ayrılıyoruz diye hayatımızdan çıkmayalım arkadaşlığımız devam etsin dedi bende ona önceki sevgililerinin hicbiriyle kalmadın eski sevgiliden arkadaş olunmaz dedim o da sen farklısın dedi ve ara ara görüşelim dedi. Sonra birkaç saat önce ona dedim ki beni artık sevmiyorsun bana aşık değilsin biliyorum ama ilerde ailem beni başkasıyla nisanlasa ya da bana görücü gelse napardın dedim yaramı desme dedi bende sana sevgilin var mı yok mu diye sorsalar ne derdin diye sordum o da hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum derdim dedi. Seviyor mu sevmiyor mu anlamadım.

Seviyor
Sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce eski sevgilim beni seviyor mu?