İlk kendisi ayrıldı aradan 5 ay geçti ve buluşmak istedim hemen geldi ve yakınlaştık temaslı bir şekilde. Ben korkup çektim kendimi yine görüşmeyelim dedi ve aradan 1 ay geçti aramaya başladı nasılsın falan diye ben hep tersledim birinde telde s e n i c a n ı m ç e k t i sadece seni a r z u l u y o r u m bu sucmu dedi bende konusmayalım biz dedim haklısın dedi ama aradan 1 hafta geçti yine ve yine aradı bu sefer ciddileşmeye başladı sana aşık oldum falan dedi yaklaşık 6 aydır uğraşıyor gidiyo 2 gün sonra tekrar geri geliyor istemiyorum diyorum yine geliyo biriyle konuşuyorum artık diyorum sen beni sinirlensin diye diyosun diyor yine geliyor 6 aydır böyle ona hala hissediyorum bazı şeyler ama eskisi gibi değilim çünkü bel altına giriyor benden a ç ı k fotomu bile istedi özel bölgelerimi atmadım seni kaçırayım mı falan taktı bana yoksa delirdi mi aşkından bilmiyorum sürekli instadan hüzünlü storyler atıyor ben hiç böyle olmadım diyor kafamı karıştırıyor bana aşık mı sizce,,
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eski artık olmuş bitmiş eğer hala aşık olsaydı şu an sevgiliydiniz eski sevgili değil
Ne kadar temas etti neler yasandi hepsini yaz suraya uzun uzun esegin aklina karpuz kapugu sokuyorsunuz gece gece
Sarılmıştık ö p meye başladı beni hızlı hızlı sonra kendini s ü r ttüp g ö ğsümü okşadı yanağımı ısırdı falan bunların hepsi 1 dk falan sürdü cektim kendimi korkuyorum diye oda bozuldu ama caktırmadı kızmadım dedi sonra brni eve bırak dedim tamam dedi gidince eve mesaj attı biz görüşmeyelim nedenini sorma dedi
Ben geldim okurken sagol
Ne gelmesi
Meni
Istek atan benim yazar misın bana
Xperim yetmiyor ki
Benimde😂
Cidde geldin miii niye öyle oldu
Yazdiklarina okuyunca istemsiz oldu ben de anlamadim
Bana dediki daha öncede birini öptüm ama senden aldığım his haz çok farklıydı dedi ben ne anlayim bu adamdan sence
Devaminin gelmesini istiyor surekli beklenti icinde olacak
Evlenmeden olmayacak diyor sürekli ama yine başbaşa kalsak dayanamaz diyosun yani
Aynen oyle simdiden boyleyse evlenmeden once zaten cok daha ileriye gidecektir emin olabilirsin yaslar genc zaten hormonlar tavan ne dayanmasi :)
24 25 yaşlarımız ama bende biliyorum ne kadar ileri gidileceğini anam bacım var benimde diyor * bunda da sadece sarılmıştım sonra olanlar oldu
Tamam da mantiken anasi bacasi var ee o zaman hic opusmemesi bile lazimdi degil mi atesle barut boyle basladi ilki yasandi simdi devamini istiyo bir sure sonra bu da kesmeyecek ileri boyuta gelecek daha fazla temas edecek ne bileyim yanlis anlama goguslerine kalcana bacaklarina dokunmak isteyecek sen de tahrik olacaksin sonrasi malum zaten ben yine fena oldum ya bu arada off :(
Yani evlenmeden olmayacak yalan dediği seni hrp istiyorum arzuluyorum hâla diyor saatlerce seninle se viş mek istiyorum diyor
Sevişmek ne demek işte onun hafif hali erkegin mantigiyla illa ki oraya gider o is ben soyliyim he sen de istiyosan orasi ayri tabi ama zatennerkegi tahrik etmek acayip kolay ben bile o ilk yazdiklarini okurken gittim dusun yani o evlenmeye cok var zaten sadece senden beklentisi var ilki yasandigi icin devamina goz dikmis cok susarsin da su icersin ya bu ilk yudum daha sonra kana kana icmek isteyecek
Uzak mesafeyiz biz daha birbirimize yakışıklı biri istese bulur baskasını bana taktı
Sadece cinsellik amaciyla yaklastigi icin evlilik baglaminda gelecek gormuyor bence sahsi fikrim baskasini istemesi konusunda belki de bir diger kizla konusuyordur bilemeyiz ki uzaktanmis zaten ne kadar guvensen de yaninda degil cogu zaman belki de telefonuna baksan arama kaydinda senden once baska bi kizla konusmustur sen takti diyorsun ama onun yerinde olup dusunursek belkinde hic umrumnda degilsindir senin tarafindansa senin hayatinda bir o var baska bir erkek yok sadece onunla muhatttapsin
Ama umrundaymışım gibi sürekli 6 aydır böyle geliyo git dedikçe engellemişim bugün kaldırdım direk yazdı asığım sana falan diyor hâla
Aklini kurcalamaya calisiyor iste cinsellik yasayacagini umdugu icin arada yokluyor sey yapabilirsin taktik hic konusma cinsellikten filan baksana hep arzuluyom seni canim cekti filan yazmis madem oyle cinsellik icin gorustugunu anlamak icin tam tersi bi yol izlicez o oyle seyler soylerse sen de konuyu kapat trip at rahatsiz oldugu soyle ve bunu ona belli et bakalim o zaman ne yapacak
Denemem lazim ama hemen istekleniyo zaten duşa falan gircem ben bu konuyu kapat diyor canım cekiyo sonra diyor
Seni goturecek dikkatli ol
Öyle olmayacağinı diyor ama hemen etkileniyor yazarken bile dikleşti diyor
Sana bahsettigim gibi iste niyeti kotu kestaneyi cizdirme garantiye oyna bitir aklindan sil onu karakter yoksunu annesi baci varmis bi de opup koklasip diklesti filan derken iyi kendi anasi bacisina oyle yapilsa ve dense cinnet getirir
Evet daha 24 cm alabilir misin falan dedi seni inl etmek istiyorum dedi ama bunların hepsi lafta zaten diyor
Hersey apacik ortada degil mi sence :) 24 hahahahha ufak atsin da civcivler yesin kdkskkslsl. Kendinin yerine baska yakin bir kiz arkadasini koy ve tum bu erkekle arasinda tum olanlara sahit oldugunu hayal et o arkadasina ne demek isterdin ne yapmasini tavsiye ederdin, aklina gelen tavsiyeler Şu an kendin icin yapman gereken seyler iste sec yolunu
Teşekkür ederim ☺
Neden öyle dedin ki
Fikirler verdiğin için içimden geldi
Ben de teşkkür ederim başıma bela açtığın için :)
Niye ne belası
Gusul alip oyle uyumam lazim :)
Heee bidaha gelir misin son durum nasıl
Jdkskdkd yok sanmıyorum uyumam lazim yoksa tekrar gelebilir aklima kdjdkdk
Gelsinnn ne güzel😂 sulu sulu kaygann
Lan deme :( :(
Benimde is teğim geldi oynuyorum şimdi
Yapma şunu lütfen :( duvara tırmanacam yine
Ben yüzüstüyümmm sürtuyorum
Beni de o sandin iyice sen benim namusu kirletecen ben uzuyom yavastan :(
Çok belli değil mi sevmediği Allah aşkına
Cinsellik için istiyo
Sakın bak
Sakın
Aşıgım seni çok seviyorum falan diyo yeminle 6 aydır uğraşıyor istemiyorum dedikçe tekrar geliyir
Sadece seninle falan mı konuşup uğraştığını sanıyorsun ver bak telefonunu aynı şeyi ben bile yaparım
Canı sıkılmış fesatlık istiyo daldan dala atlıyodur
Sadece birsey delisi onu da anladın
şu an hâla yazıyor seni çok seviyorum diyor her şeyi unut bunu unutma kalbinin sesini di le iyi veya kötü onu dinle diyor
Dinleme salla geç
Ayyyy imdat diye bağıracağım şimdi
Ne var ya
Tam aşık değil ama seni çok arzulayan biri
Beni yine bırakıp gider
Olabilir öyle olmasa normal sıralamayı takip ederdi
Ne o sıralama
Sevgilin olmak bunu geliştirmek karşılıklı güven bağı sevgi bağı oluşturmak sonra bu işler işte
Onu oluşurmuştuk ama ayrıldı ayrıldıktan sonra bu bağ oluşmaya çalıştı
Öyle olmaz olmaz salla gitsin
Aşık
Takıntılı biri uzak dur
Olabilir