Eski sevgilim beni gercekten sevmiyor mu?

6 aydir sevgiliydik o cok fazla sorun cikariyordu bende hani bunaldigimi ona belli ediyordum 3 kez ayrildik bu surecte hep ben ayrilmistim ama cok kucuk sebepler degildi hir de benkm ilk sevgilim o neyse yaklasik iki hafta kadar bi sure bunaldigimi belli ediyordum o da bana neden boyle davrandigimi soyledi aciklamaya basladigimda ters tepkiler verdi bende neden boyle yapiuorsun ayrilmak mi istiyorsun dedim. Basta hayir niyetim o degil dedi ama ayrildi sonunda, o gunun sabahi yanina gittim konusmak icin aglamaya basladim sarildi optu bissuru kez birakmadi hic beraber otobuse bjndik omzuna falan yatirdi ama o gun ayrildiktan sonra yazdigimda istemedigini soyledi. bende ustune gitmek istemedjm simdi de bes gun sonra bulusmak icin yazdim ama sevdigini soyliyor ama sogumus oyle soyledi. Duygusal dusunurse bariscagmizi dusunuyormus ama duygusal dusunmuyecekmis. Iste su sira baska kimse olmadigina yemin etti ama biz olamauiz duygusal dusunmucem diyip durdu. Sogumus. Ama arkadaslarina da seviyorum ama iliski olmaz artik gibi konusuyor. Ayrilirken de bana sevdigini belli etmiyorsun demisti ama bu uzun sureli bi sogukluk degildi gercekten. Biraz da arkadaslarinin doldurusuna geldi alkolluyken ayrilma karari aldi. Ve bana ben barissam sen beni birakicaksin tarzi bir sey soyledi. Ya onu cok seviyorjm ve onsuz asla yspamam gibi geliyor. en son ayrilirken cok agladim sarildik falan yanina gelebilir miyim peki dedim hani sansimi da zorladim baya. Şu an icin degil ama ilerde gelirsin dedi gorursek selam veririm dedi😔 aksaminda da ben kaza yapmisrtim beni yedi sekiz kez aramis yazmis hep nasilsin aeni cok merak ediyorum lutfen bak falan en son da ben ' beni merak etmen gerekmiyor' dedim o da sen bilirsin demis oyle bitti konusma. Sizce bu isin sonu nasil olur? ben ondan ayrildigim zamanlar da sogudum senden istemiyorum seji hep diyordum ama iliskimiz guzeldi. Ictigi ana kadae hep askim falan cok tatliydik.
Eski sevgilim beni gercekten sevmiyor mu?