Ben yanlış anlamayın kimseyi din dil ırk vb gibi şeylerle ayırmıyorum.
Bugünlerde bir arkadaş vasıtasıyla görüşmekte olduğum bir kız var. Bu kız nedense sanırsınız gökten kadın vahi misali genellikle hep dindar usulü ve koyu saf kızı oynuyor.
Ben oynadığını düşünüyorum çünkü konuşmalarıyla hal ve davranışları birbiriyle pek uyuşmuyor. Ama oldukçada temkinli davranmaya çalışıyor ve ben bu kızın kilidini açmak istiyorum.
Aranızda hiç dindar birininin kilidini açan varsa aciliyeti olmak kaydıyla bana yardımcı olursa sevinirim.
Öyleki eylemin gerçekleşip başarıya ulaşması durumunda gerekirse para ödülü bile koyabilirim.
Bugünlerde bir arkadaş vasıtasıyla görüşmekte olduğum bir kız var. Bu kız nedense sanırsınız gökten kadın vahi misali genellikle hep dindar usulü ve koyu saf kızı oynuyor.
Ben oynadığını düşünüyorum çünkü konuşmalarıyla hal ve davranışları birbiriyle pek uyuşmuyor. Ama oldukçada temkinli davranmaya çalışıyor ve ben bu kızın kilidini açmak istiyorum.
Aranızda hiç dindar birininin kilidini açan varsa aciliyeti olmak kaydıyla bana yardımcı olursa sevinirim.
Öyleki eylemin gerçekleşip başarıya ulaşması durumunda gerekirse para ödülü bile koyabilirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ney zorunuza gitmiş bu denli dindar olması mı? Veya inançlı olması mı? Buna aykırı davranışlar sergiliyor diyorsunuz ve peşine temkinli davranmaya çalışıyor diyorsunuz. İmanın kimde olduğunu siz değil Allah bilir. Bide utanmadan üstüne para koyarım demişsiniz. Rabbim ıslah etsin diyecek bir şey bulamıyorum
Dindar diye onu yargılayıp damgalamıyorum. Sadece onun varsa gizli dünyasında olmak istiyorum hepsi bu. Ne olduda hemen hırçınlaştın ben hakaret mi ettim. yok şöyle or. buluk var böyle f. şelik var gibi gibi.
Üstüne para bile koyarım kelimen beni sinirlendiren şey oldu kardeşim bir erkek benim hakkımda bu şekilde düşünüp konuşsa benim aşırı zoruma gider mesela. Anlatabildimmi ne düşündüğümü. Ve bende oynuyor demende ayrı bi mesela. Bazı erkekler de senin gibi düşünüyo. Sanki dünya da hiç temiz kız kalmamış gibi öyle olanları da oynuyor gibi görüyosunuz benim zoruma giden bu. İlla küfür etmene hakaret etmene gerek yok.
Genelleme yapmak istemiyorum tabi ama kusura bakma istisnalar vardır elbet. Ama ne yalan söyleyeyim % 80 90 kısmı masumiyet maskeleriyle dolu ve inan bugüne kadar gerçek kimliğiyle var olan birini görmedim.
Ha bak inan ben onada kısmen canım sıkılsada bir şey diyemiyorum çünkü çocukluklarından beridir onlara kendi kimlikleriyle olmamaları gerektiği aşılandı ve onlarda tıpkı gerçekmiş gibi çevreye o şekilde lanse edebiliyor.
Benimde burada istediğim o içindeki kızla beraber olmak yani kötü niyetim yok normalde.
Çok şey konuşabilirim bununla ilgili yani keşke cahil ve geri kafalı bir zihniyet olmasada kadınlarda bu gibi maskeleri taşımak zorunda kalmasalar.
Genelleme yapmadığın için bir şey diyemiyorum. Fakat bilmeni isterim kalben kendi rızası kendi isteğiyle bu yolda olan birçok insan var. Benim gibi... Ve bunda ailemin veya çevrenin bir baskısı yok. İnanç zaten kalpten gelir kalpten yapılmalıdır. Fakat sanada hak veriyorum bazı insanlar bunu aile zoruyla yapıyorlar.
İnandığın yolda devam et arkadaşım kırıcı olmak istememiştim. Şayet öyle olduysada özür diliyorum
Estağfurullah sorun yok. İyi geceler.
Sürekli gözlerinin içine bak. Duygusal açığını yakalarsan üzerine git.
Duygusal açığını yakalayıp üzerine gitmek konusu nasıl yani biraz örneklendirir misin?
Anladıgım kadarıyla kız olduğundan farklı gösteriyor ki bu da içinde boşluk oldugunu gösterir. Kapalı olması duygularıni açığa vurmasına engel. Sanırım kızın özgüven eksikliği var.
Genelde zamanını hep evde geçiriyormuş ve pekte sosyal hayatı yokmuş.
Yalnız kalması iletişim korkusundan gellr. Ama nette sosyal sitelerde oldukça aktif oldugunu düsünüyorum. hesaplarini sor ne diyecek.
Sosyal medya kullanmıyorum ve öyle şeylerle hiç işim olmaz dedi. Yersen
Sohbetini devam ettir. İllaki bir yerde açık verecek.
Beklenmedik anlarda konuşuyoruz genelde ve hep sorunlarına ilişkin derdini anlatıyor. Bakalım çözebilirsem ne ala.
Konuşkan bir kiz sanki. Onunla diyalogunu kesme.
Diyaloğumu kesmeyi düşünmüyorum tabi. Er ya da geç çözülecektir diye umuyorum. Sabır önemli burada. Acayip tatlı biri yani olursa parmak şıklatıp hoplayıp zıplarım o biçim.
Sözde dindar.
Böyle kişilerin ruh hallerinden anlıyorsan bana yardım edermisin
İnsan kendi nasılsa herkesi öyle görürmüş 😊
@je-manque-manqueque ahanda virüs girdi bak anca bunu bilir böyleleride. Avcı misali kadın görüşlerine atlıyor.