Türbanlı ve peçeli kadınların genel olarak farkları nelerdir?
(dini açıdan, örf ve adetler bakımından) özellikle bu iki kavramlar açısından?
(dini açıdan, örf ve adetler bakımından) özellikle bu iki kavramlar açısından?
Gerçekten kendi istekleriyle hiçbir baskı olmadan olduysa peçeli kadınların dini hassasiyeti daha fazla
Kişinin hür yaşamını, özgürlüklerini alıyorsun ondan sonrada islam dini içinde kardeşlik, özgürlük ve rahat bir din adını veriyorsun, buradaki rahatlık dayattırma olmadan yaşanan bir din şekli olarak adlandırılıyor ama bir çok konudada dayattırma yapıyorsun ne anladım ben bu işten ve söyledikleriyle yaptıkları bir değil bazı aillelerin.
Şuurlu bir şekilde örtünen olduğu gibi Şuursuz olanları da var. Her örtülü ilim sahibi olmuyor
Evet.
Cevap
5Cevap
farklı değildir yani istedikleri gibi yaşarlar öyle mutlulardır. sadece bazı kuralları vardır
Evet, kural farklılığı hayatı yaşayış şekillerinide sirayet ediyor işte, o ayrımdan bahsediyorun
Bahsediyorum.
Değişir, kimi var kendini geliştirmiş. Kimi var arap çöllerinde cariye gibi yaşar...
İnsanların içini nerden bilelim
Bi bakmışsın saçı başı açık olan kadın, çarşaflıdan daha iyi yaşıyor dinini
Orası ayrı ama konu öyle değil, genel geçer nedenler falan. En bilindik bariz nedenler yani.
Genelde kültürel olarak yetişmişlerdir. Çoğu kendi seçimi değil. Bir kısmı kendini geliştiriyor. Bir kısmı iman esaslarına nail olmuşlardır.
Her iki kesim de dini gerçek anlamda bilmiyorlar, arap kültürünü din zannediyorlar.
Farkı derken? Kuranda ne yazıyorsa o işte.
Teşekkürler işte bana böyle gelin ben soruda ayrımcılık, o sorduğum konunun açığını bulup, ayıplamak gibi bir gayem yok olamazda sorularımın cevaplarına bazen o tarz cevaplar veriyorsunuz, sadece halkın genel kültürü düzeyini anlamak amacıyla sorulan sorular bunlar ve bilmiyorsanda söyleyebilirsin, olabilir gerçekten herkes her şeyi bilecek diye bir şeyde yok zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar