Erkek arkadaşımın neredeyse her yerinde dövme var bende hiç yok dövme sevmem normalde annemde dövmeye okeyim ama bu kadar dövmeyle ölmek istemezdim dedi google ceviriden çevirip çocuğa anakakz bende banane mezara da mı beraber giricez diyince de kızdı yani dinen dövme caiz değil ama beraber olduğum kişinin dönmesinden banane benden önce yaptırmış sildirmesi imkansız abimin eşi yabanci 2 ay önce evlendi onun için dil kursuna bile gittiler bana gelince yorum yapıyorlar karşıdaki kişi Müslüman olmadığı sürece kız erkek olmasının bir farkı var mı dinen cidden soruyorum?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Saçma sapan bir şey bende yurtdışında yüksek lisans yaparken erkek arkadaşımla yasadim ufak bir daire tutup turktü ama dövmesi falan vardı yani. Herkesin dini kendine karismalari aşırı saçma sapan bir şey
@19CMx tamam haklısın ama abisine izin vermişler. Din aynı din abisine gelince değişmiyor ki
Ben o kişiyle yaşamak istemiyorum zaten
Aynı evde yaşamak istemiyorum diye niye ayriliyim
Ailen çok mu takılıyor bu konuya ya
Yani çok takılımiyorlar ama başka yoruma da demiştim onlara kalsa yabancı turk kurt aynı cerkes olsun isterler direkt damatlari
Çok takılmiyorlarsa sende üzerlerine çok gitme ters teperse yine siz üzülürsunuz gerek yok
Ay zaten şu an öyle yapıyorum
Bu aile zihniyetleri yüzünden bizim toplum bu hale geldi.
On yargı işte bizi geride birakan
On yargı değil saçmalık artık abim sevgilisi ile senelerce beraber yaşadı evlenmeden yurtdisinda ben yapsam eleştirir herkes mesela akrabalar ama abime no comment
Nedense erkek ile kız ayrımcaligi asiri
Öyle zaten sonra dinen diye yorumluyorlar üste mesela bi erkek yabancı biriyle evlenebilir ama kadına haram neee
Senin ki de mi yabancı
Tabı işlerine geldiği gibi yorumliyonlar ve ayrıca hangi coğrafi konumdasin
Evet yabancı
Biz çünkü yurtdisinda okuduk abimde bende turkten çok yabancı arkadaşımız oldu lise uni dönemleri orada geçince doğal olarak
Anlıyorum 😃
Peki bu imkanı veren aile neden şimdi bahanelere siginiyor
Keşke bilsem
PEki bunu ailenle konuşma denedin mi
Denedim herhalde
PEki ne dediler
İşte böyle cevaplar veriyor saçma sapan ama çok karışmiyorlar da ilişkimize gerçi bizim ailede bi saçmalık daha var biz cerkesiz onlar ister ki turk kürt yabancı fark etmez cerkes olsun damat ona sinir oluyorum sevgilim var bana başkasını ayarlamak ayirmak istiyorlar
Peki sevgilinle hiç sohbet ettilermi
Sen ne okudun
Evet ettiler diyorum ya
Yani sevgilinin davranışlarinimi beğenmediler onlarà ne ters gelmis
Ya bi şey ters gelmedi bunu 2 kişiye de dedim yabancı değil turk olsa yine yorum yaparlar direkt cerkes istiyorlar mesela abime de gidip annem bi kız bulmuştu abi kızın alakası yok öğretmen calismiyor falan sırf cerkes diye saçma sapan işler yapıyorlar kendi kendilerine ya bizimkiler öyle
Sanırım sizinkiler ırk yönünden bakıyor
Anlamadım abi
Olur oyle seyler
Çokta dövmeli ise sana yakışmaz uymaz yani
Kiz beni nerden biliyosun da yakistiramadinnn
Yani dövmesiz biri ile çok dövmeli biri?
Abinin esi Müslüman mı
Evlenince oldu ama önce değildi ve ne fark eder yani ben sevmiyorum o seviyorsa dovmeyi napiyim
Bisey diyemem senin kararın yaşlarınız kaç
Dövmeyi bende sevmem
21 25