Şu idare etmelik durumlar hiç benlik değil ya. Birisi ile konuşmak, ona odaklanmak varken neden birden fazla kişi olsun ki? Birden fazla kişiyi idare eden benim gözümde aptalın, karaktersizin tekidir. Birden fazla kişiyi idare eden kişiler ilk konuştukları kişiye ne diyorlar çok merak ediyorum. Sen burada bekle ben seç, beğen, al yapacağım mı diyorlar acaba? Nereden baksan saçmalık resmen.
Öykü üstün ve becerilere sahip değilim çok şükür, zaten karakterime de ters. İnsan zaten doğru kişi olunca başkasını aramaya ihtiyaç duymaz, tabi karaktersiz değilse kişi. Karaktersiz insan ile de ilişki kurulmaz zaten. Bunu başaran arkadaşları da tebrik ediyorum, zor iş valla
etmem gerek yok aynı şekilde vaktim de yok sabrım da hatta ve hatta inanır mısın öyle bir isteğimde. o dediğini yapanın erkeği p*zevenk kadını *rospu diye bilinir ve çok da doğru birer yakıştırmadır benden uzak cehenneme direkt olsunlar, biz bir tane gönlümüze göre olanı bulamıyoruz (gerçi aramadık ta daha henüz ya neyse)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Şu idare etmelik durumlar hiç benlik değil ya. Birisi ile konuşmak, ona odaklanmak varken neden birden fazla kişi olsun ki? Birden fazla kişiyi idare eden benim gözümde aptalın, karaktersizin tekidir. Birden fazla kişiyi idare eden kişiler ilk konuştukları kişiye ne diyorlar çok merak ediyorum. Sen burada bekle ben seç, beğen, al yapacağım mı diyorlar acaba? Nereden baksan saçmalık resmen.
Ohhoo saysam bitmez 🤣
Bu yaşta böyleysen artık.
Öykü üstün ve becerilere sahip değilim çok şükür, zaten karakterime de ters.
İnsan zaten doğru kişi olunca başkasını aramaya ihtiyaç duymaz, tabi karaktersiz değilse kişi.
Karaktersiz insan ile de ilişki kurulmaz zaten.
Bunu başaran arkadaşları da tebrik ediyorum, zor iş valla
etmem gerek yok aynı şekilde vaktim de yok sabrım da hatta ve hatta inanır mısın öyle bir isteğimde. o dediğini yapanın erkeği p*zevenk kadını *rospu diye bilinir ve çok da doğru birer yakıştırmadır benden uzak cehenneme direkt olsunlar, biz bir tane gönlümüze göre olanı bulamıyoruz (gerçi aramadık ta daha henüz ya neyse)
Eğer ciddi bir ilişkim varsa başkası olmaz ciddi değilsem bunda bir sınır göremiyorum (Karşı tarafın bilgisi dahilinde).
İdare etmiyorum çünkü partnerlerim zaten evli olduğumu biliyo, hem iyi birer dostuz hem partneriz ama sayı istiyosan 5
1, idare edebilmek değil idare etmek sadece ve sadece. Karaktersiz değilim. İdare etmek de bir hüsnütabir değil gerçi ama neyse...
Birini bulup idare ettim de diğerleri kusur kaldı 🤣
Yok ya biriyle Zor diğeri olmuyor bende hem karaktersizlik bu
Eskiden dersen 3 kişi şimdi 1 kişi bile bulamıyorum
İstediğim kadar kişiyi idare ederim de etmem. Ne gerek var.
insanları idare etmeyi sevmiyorum kalıcı olamasi kâfi
Hızlı zamanlarimda 5 6 kişiyi idare etmişliğim oldu
7 kişiyi idare etmişliğim var ama şu an 1 kişi var sadece gerek yok fazlasına
Lann türk kızında birini dare edemiyon fazla olursa hiç edemen
Birini buldukta kaldı ki başkasını da idare edelim 😊
Kimseyi idare etmek istemem
birini bile edemedik..
bırak bu işleri devlet su işleri sen istememişsindir :)
kaçtımı
Aynı anda, aynı yatakta mi?
Tek olsun benim olsun💕