Ay gece gece kafam çok karışık dostlar şu an aklımda 6-7 kişi var her birinin de farklı bir yönünden hoşlanıyorum. Beyazı seçsem aklım siyahta kalıyor, siyahı seçsem aklım beyazda kalıyor. #beyazorkidem😘
Aynı anda kaç kişiyi idare edebilirsin?
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsanların bazıları meziyet ve erdem vasıflarını elde edemez, maddiyatı yahut bedenini mal gibi sunduğu için de bir çevre edinirler. Bu kesim insanlar da kendilerini çok yükseklerde gördüklerine daima insanları aşağılamaya başlarlar. Onlara göre kendileri çok kıymetli, çok değer gören ve harika vasıfları olanlardır. Ama bilemezler ki insanda kıymet ve erdem; iffet, ahlâk, olgun bir zihin, vizyon sahibi olmak ve kendini teşhir etmeyip kıymetini koruması ile ölçülür. Sizler ilk anlattığım, kendini vasıflı "sananlar olduğu" için, daha çok kendinizi kandırır ve birilerini idare ettiğinizi sanarsınız. Ahirette o renkleri tek tek sorar, o edepsizlerin de annacını tek tek alırlar evelAllâh.
Birden fazla olunca verim düşer, ne idare eden tatmin olur ne de edilenler. Hoşlanma zaten bu değil mi, gayet normal. Hatta her biri farklı bir sebeple de kişi olarak sevilebilir. Bunda da bir engel yok. Fakat aranılan ne? Aşk ise bu hoşlanılan özelliklerin hepsinin olduğu kişinin bulunması gerekiyor. Siyahından beyazına kadar bütün ara renkler dahil.
Ne kadar iğrenç bir soru... Abi bir kişiyi seversin, aşık olursun ve sevgili olursun. Bu sadece beğenip sevgili olmak. Nasıl yapabiliyorsunuz bunu? Bir de at yarışı gibi o mu bu mu kararı veriyorsunuz (Sadece sana değil genel olarak diyorum)
Aynı anda kimseyi idare edemem. Baskasindayken aklım başkasında olur.. Öyle yapamam. Hem yakalanma durumuda var. Bir kişiyle birlikte olurum baktım olmadı başkasına geçerim. Aynı ayna kadin idare etmek değil marifet. Marifet sevdiğine sadık kalmaktır. Aynı anda 1 den fazla kızı ya da erkeği idare eden kişi kendini kandırır.
Ben onda bunda gezemem ki sevdigim olsun benim olsun daim olsun diyenlerdenim birisi geldiyse hayatıma digerlerine cenaze namazi kildim demektir. O yuzden bilemiyorum kuzu. Bence sen hepsinin mabadine tekmeyi vur seni candan sevebilecek olani ara
Aynı anda maksimum bir kişiyi idare edebilirim. Lise yıllarında mahalle abilerinin gazıyla bu olaylar daha farklıydı ama şimdi birisiyle görüşürken başkasıyla konuşmayı hem saygısızca buluyorum hemde ilgi bekleyen ergen misali görüyorum. Çok uzun zaman önce diyemem ama artık kendimi ve ne istediğimi çok iyi bildiğim için kiminle konuşup, sevgili olacağımı ayırt ediyorum. Birisi bana böyle yapsa, seçenek olmak ağırıma giderdi.
Hiçbir zaman kimseyi idare etmedim, öyle bir isteğim olmadı. Eğer istesem birçok kişi olabilirdi ama ben, tek kişiyi sevip, ona sadık kaldım her zaman. Hepte öyle olacak, sevdiğim ya da sevgilim olmasa da öyle olacak.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çinli bilgenin kadinlar için verdiği 5 altın öğüdü:
1. ev islerinde ve zor islerde sana yardim edecek olan, ayni zamanda da iyi bir isi olan bir adam bulman onemlidir.
2. esprili, nuktedan ve seni guldurmesini bilen bir adam bulman onemlidir.
3. kendisine güvenebilecegin ve sana hiç yalan soylemeyecek bir adam bulman onemlidir.
4. yatakta iyi olan ve seninle ask yapmayi seven bir adam bulman onemlidir.
5. bu dort adamin birbirlerini tanimamalari onemlidir. Bu geldi aklıma 😂
Senin fenomenliğine.. Nerde bir sokak züppesi tutup unvan vermişler! Yaş ortalaması kaç buranın haberin var mı? İnsan bir paylaşım yaparken 2 kere düşünür!
5-6 etmiştim de çok yorucu oluyor. İdeali 1 tane. Sonra kimle neyi konuştuğunu unutup aynı kıza aynı şeyi 2-3 kere anlatıyorsun. Hatta olayı abartıp aynı konuları sırayla her kıza açıp hepsinden farklı yorum alıyorsun jdjdkdkdkdhdkkdkfkf
Hepsi bir arada olsaydı, yani tüm aradığın özellikler, bu soruyu sormazdın zaten. Nasıl mutlu oluyorsan ve ne kadar idare edebiliyorsan okadar iyi. Şahsen ben 3 te zorlanıyorum 😎
Flört olarak birkaç kişiyle aynı anda olur ama sevgililik evresine geçiş olduğunda tek kişide sabitlenirim, diğerleriyle usturuplu bir şekilde iletişimi sonlandırırım.
Sendese nasıl bir çekim varsa artık 😂 Ben birini zor idare ediyorum 3-5 kişiden bahsediyon Uğraşamam uğraşmamda kafanı yorma sende birine bak erken yaşlanırsın bak ona göre 😀
Tek kisi ile ilgilenirim, bir kac kisiyi idare ett diyen ne oluyor bunun adini siz koyun.. insanlarin bozuk ilişkileri, kadınların mutsuzluğu bunlardan doğuyor... bu tip apir sapir paylasimlara da yonetim izin vermesin...
Aynı anda kaç kişi değil bir kişiyi dahi idare etmem idare etmek hoş değil tek bir kişi olsun birbirimiz olalım birbirimize bağlanalım birden fazla kızı idare etmek veya birden fazla erkeği idare etmek afedersiniz ama neyse
bir yatakta 3 kadını tek başıma bir gecede doyurabilirim :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zampara olan her zaman her yerde birden çok kişiyi idare edebilir ama hiç bir zaman karşındaki kişiyi sevemezsin bu şekilde, sadece kendini seversin ve sıkıldıkça yeniden birini aramaya başlarsın.