Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kişi hattını değiştir dese değiştirir misiniz? _eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sevdiğiniz kişi hattını değiştir dese değiştirir misiniz? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77Fenomen Takip Et Master Yaş: 45 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır değiştirmem hattım benim için özel bulundu zaten neredeyse 25 yıldır bu hattı kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Cd_Özlem Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Ben hattımı değişmezdim çünkü orada ilk okuldan tut günümüze kadar arkadaş kardeş dediğimiz dostlar var şayet geçerli bir sebebi olursa duruma göre de değerlendirilir ama keyfi olarak tabiki de hayır 😅 1 0 Yorumla
sofia2021202267 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 11 ay niyede değiştirmiyeyim🤦🏻♀️. Sevgilim olmuş, onumu dert edeceğim? 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. O öl dese ölürümmmmm ben 1 3 Yorumla _eeMRee_ 11 ay Allah korusun be😂 Yorumla MyᏇorld 11 ay Allah korudu zaten bıraktı gitti beni kdjdj Yorumla _eeMRee_ 11 ay O zaman saygı duyuyorum. Ölüm sözü geçti mi, canım çok yanar bir kaç arkadaşımı kaybettim. Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır, niye öyle bir şey yapayım ki 😏 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay god only knows just believe in myself and my dream god only knows 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gerekçesine bağlı yine de değiştirmem. 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değişmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır değiştirmem hattım benim için özel bulundu zaten neredeyse 25 yıldır bu hattı kullanıyorum.
Ben hattımı değişmezdim çünkü orada ilk okuldan tut günümüze kadar arkadaş kardeş dediğimiz dostlar var şayet geçerli bir sebebi olursa duruma göre de değerlendirilir ama keyfi olarak tabiki de hayır 😅
niyede değiştirmiyeyim🤦🏻♀️. Sevgilim olmuş, onumu dert edeceğim?
O öl dese ölürümmmmm ben
Allah korusun be😂
Allah korudu zaten bıraktı gitti beni kdjdj
O zaman saygı duyuyorum. Ölüm sözü geçti mi, canım çok yanar bir kaç arkadaşımı kaybettim.
Hayır, niye öyle bir şey yapayım ki 😏
god only knows just believe in myself and my dream god only knows
Gerekçesine bağlı yine de değiştirmem.
Değişmem