Kişilik & Karakter Sevdiğiniz kişi neyi değiştirmek istese yok dersin? aklımmkarışık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz sizin hangi özelliğinizi ya da hayatınızda her hangi bir şeyi değiştirmeye çalışsa karşı çıkarsınız. Sevdiğiniz kişi neyi değiştirmek istese yok dersin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sevdiğim kişi beni olduğum gibi kabul etmelidir. 1 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kariyer hedefim ile ilgili herhangi bir şeyi değiştirmek istese yok derim 0 2 Yorumla aklımmkarışık 1 yıl Bazıları öyle yaparak kendine benzetiyor sonra sıradanlaştı diyip ayrılıyor. Yorumla Bilgolog 1 yıl Bence her iki taraf hayallerine saygı duyup, birbirlerine hayallerini gerçekleştirmek adına destek olmalılar. Gerçek sevgi de bu zaten Yorumla
Yigit2468 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Sevgilisini😂 0 1 Yorumla aklımmkarışık 1 yıl Bu güzeldi😂 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Direkt beni. 😂👍 0 1 Yorumla aklımmkarışık 1 yıl Perfect👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sevdiğim kişi beni olduğum gibi kabul etmelidir.
Kariyer hedefim ile ilgili herhangi bir şeyi değiştirmek istese yok derim
Bazıları öyle yaparak kendine benzetiyor sonra sıradanlaştı diyip ayrılıyor.
Bence her iki taraf hayallerine saygı duyup, birbirlerine hayallerini gerçekleştirmek adına destek olmalılar. Gerçek sevgi de bu zaten
Sevgilisini😂
Bu güzeldi😂
Direkt beni. 😂👍
Perfect👍