AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Hayır evde kalma yaş sınırı 30 😅
hayır 35'e kadar yolu var
Bir insanın geçmişini sorgulamak... Hem cinsimsin ama üzülüyorum.. hayırlı arayışlar :)
Sen kriterlerinle zaten evde kalırsın.
Kriterlerimde hicbir şey yok
Çok fazla şey istiyorsun bence iyi düşün.
Fazla bise istemiyorum uçaklar villalar dememişim dengim neyse onu istemişim
İlk aşkı olamak istiyorum demişsinde bu zor bence
@sokaklambası2 Yo değil benim de ilk olcak
İlk aşk başka bişey ilk sevgili başka
@sokaklambası2 Bi insan zaman geçirdiği insana aşık olur zamanla. Sevgili olcak kadar vakit geçirmemişse aşık da olmamıştır haliyle
Yok öyle bişey, bir insan uzaktan gördüğü ya da tanıdığı birinede aşık olabilir ama itiraf etmez içinde tutar. İlla her aşık olucağın kişiyle sevgili olcan diye bişey yok.
@sokaklambası2 o aşk değildir hormonların yükselmesidir hickimse bi insanla vakit geçirmeden ben onsuz yapamam moduna girmez
Bunu söyleyen kişilerin kafasına ev girsin.
Ask kadinn ❤❤
Evde kalmak tabiri yok bence
Bence de isteyene aday bol
Hayır tabii ki
tskk canım toplum ağzı psikolojimizi bozuyo ya
Ben 22 yaşında evlendim uzun ilişkim vardı bölümümden mezun olunca evlendim hiç pişman değilim ama o zaman yüzüme karşı veya arkamdan çok kişi demişti bu yaşta evleniyor çok pişman olacak ne acelesi var vs diye. Duymazdan geldim benim huzurumu aile hayatımı onlar bilemez. Eminim evlenmemiş olsaydım da niye evlenmiyor kaç senedir birlikteler adam bununla ciddi düşünmüyor derlerdi :D en iyisi kulak tıkamak, bu işler için en doğru zaman senin kendini hazır hissettiğin zamandır evde kalma yaşı diye bir klişe yok artık
haklısın canım. mesela ben 25 yaşında olmama rağmen hala o olgunlukta değilim. evlenebilcek kafa yapısında değilim. aile baskısı olmadığı sürece bu yaşlarda evlenenlere o yüzden hiçbişe demiyorum çünkü aile baskısı bence istismara giriyo. kesinlikle öncelikle o sorumluluğu kaldırabilcek kafada olmak lazım hazır olmak lazım yani. yoksa 50 yaşına da gelsen yürümez
Hayır evde kalmadın
tesekkur ederim bebisim
Neden evde kalasınki ben otuzumda evlendim
Nasi tanistin
Görücü usulü olmuştu
ben görücü istemiyorum
Ne meraklısıniz evlenmeye ya
Aynen
Bu şartlar ile evde kalabilirsin
Şartlarımda hiçbişe yok
Çocuk yapmama şartı her erkek baba olmak o duyguyu tatmak ister
Istemez cevremde çocuksuz evlilikler daha mutlu
Bilemiyorum
15 sene doğurganlığı var aşağı yukarı bence evet
Ben anne olmicam belirttiğim gibi
Neden olmayacaksın delirdin mı
Anne olmayı istemek zorunda miyim
İstememek normal değil bence doktora felan git tavsiyem
Doktorum zaten. Ve psikiyatride anne olmayı istememe hastalığı diye bi hastalık yok
Sen bilirsin iş işten gecince pişman olma insanalr üremek için geliyor dünyaya tek gerçek bu bana göre alkol alincada ya da savasta üreme iç güdüsü tetikleniyor fitratimiz boyle
Insanlar üremek için gelmiyor. Ben hayati yaşamak için gelmişim mesela. Kendim için yaşamak istiyorum başkasına hayatımı adamak istemiyorum
Bende öyle düşünüyordum bir gün kamp yaptım tek başıma domuz geldi o an anladım bir nefesin ne kadar önemli olduğunu ondan yanlız insanlar hayvan besliyor dedim destek alıyor ondan
Hayır. Daha 30 a kadar yolu var.
Hayır evde kalmış olmuyorsunuz ne alaka
bu isteklerinle evde kalırsın evet.
Isteklerimde hicbir şey yok
10 puan üzerinden değerlendirsek; meslekdaş diyorsun 10 kişiden 7 sini eledin, ilki olayım diyorsun kalan 3 kişiden 2 sini de eledin, kaldı 1 yaş zaten 30 olacak bundan sonra doğurganlık sıkıntılı çocuk istemiyorum diyorsun kalan 1 de elden gitti...
Çevremdeki herkes meslektaşım. Kimsenin elendigi yok
herkesin kendi tercihi tabi çocuk olmayacaksa bence evliliğinde anlamı yok, sonuçta 2-3 yıl içinde o heyecan bitecek monoton bir hayat ile bir ömür geçmez.
Asıl çocuk hayati monotonlastirir cevremde çocuksuz evlilikler daha mutlu bi dünya turuna çıkmadıkları kaldı özgürce istediklerini yaşıyorlar. Çocuk ayağ bağıdır
bende tam tersini düşünüyorum artık herşeyini bildiğim tüm cinsel fantezileri gerçekleştirdiğim kadın bana artık hayatta heyecan vermez. severim saygı duyarım ama artık benim kankam gibi olmuştur, alışkanlık olmuştur. hayatta heyecan, merak duygularımı diri tutacak şekilde yaşayamaktan zevk alırım, kaldı ki bana hayat arkadaşı da lazım değil dostlarım ile gayet mutluyum bir kadınla cinsellik dışında kolay kolay bir araya gelmem.
Eğer sen karina ilgini heyecanını kaybedeceksen bunu çocuk diriltmez baba olmak başka bisey koca olmak başka bisey. Sen diyorsan ki bi süre sonra ben kadından sıkılırım senin en basta hic evlenmemen lazım
Evliliği ne sanıyorsun bilmiyorum ama hiçte öyle matah bir şey olmadığını çevreni gözlemleyerek çok daha iyi anlayabilirsin. Kimse özgürlüğünün kısıtlanmasını, çeşitli saçma sapan sorumluluklar almak istemez. Evliliğin 1 amacı vardır o da çocuk aksi halde herkes evli gibi gayet mutlu yaşayabilir, yani illa imza atılmasına gerek yoktur.
Cevremde cocuk icin evlenen bir cift bile yok cocuksuz evlilikler hatta daha mutlu
Çevrelerimiz çok farklı anlaşılan işim gereği birçok kişi ile tanışma ve aile içi problemlerine dahil olduğum diyorum ki, ben dahil tüm çiftler sevgililik aşamasında daha mutlu hayat enerjileri daha yüksek kişilerdir. Evlilik ile birlikte özellikle kadınlarda yemek, çamaşır, ütü, temizlik, vb. sorumluluklar eklenmesi sizi bambaşka strese sokuyor. Erkeğin daha az ama bir o kadar da erkeğe eklenen sorumlulukarın eklenmesi çiftleri zaten bir istemsizce çatışmaya sokuyor. Kadın ile erkeğin ev içinde konuşacağı konular ilgi alanları farklıdır, yani bir noktaya kadar eğlenceli zaman geçirilir sonra herkes köşesine çekilir. Güzel bir cinsel hayat yoksa evlilikte çatırdamalar başlar böyle uzar gider bazıları idare eder bazıları istediğim hayat bu değil der boşanır. Çocuk ise evliliğin devam etmesinde en önemli etkendir. aile olunduğunun somut göstergesidir. öyle ufak tefek kavgalarda kolay rest çekemezsin bir söz söyeleceksen 2 defa düşünmen gerekecektir. Şuanda bir işim var daha detaylı yazmak isterdim dilersen buradan devam ederim dilersen dm den bu konuda konuşabiliriz. Ama kendimi düşüncelerimi ifade edebildiğimi düşünüyorum, şimdilik çıkmam gerek...
Mutsuz evlilik çocuk için devam edecekse hic devam etmesin zaten. Evliliği sürdürmek başarı değil
mutlu olma sebepleri evlilik sürecinde farklılıklar gösterir, monotonlaşan bir evliliğin mutluluk çıtası bazen bir aşkım demek bazen bir yemeğe çıkmaktır, ama heyecanı diri olan bir evliliğin mutluluk çıtası 1-2 ay yurt dışı tatili yapmaktır. senin mutluluk anlayışını bilemem sende benimkini bilemezsin, ama kanaatimce sen biraz hayelcisin gerçekler, acıdır kabullenmesi zordur, umarım seni hazırlıksız yakalamaz. Bir kadınla bir erkeğin harika bir seks hayatı olmadan mutlu olma süresi aşkları bitene kadardır. Aşkın ömrüde 2-3 bilemedin 5 yıldır. Sonrası alışkanlık, saygı ve sevgi çerçevesinde devam eder, çocukla zaten yeni aşıkları o olur, çocuklarına olan aşkarıda ölene kadar devam eder, bir şekilde ortak payda olan çocukta tüm anlaşmazlıklar sona erer..
Bak ne guzel dedin. ikimizin de mutlukuk kriterleri baska. Sen cocuklu yuvada mutlu olursun ben olmam. Benim olmuyor olmam beni hayalci biri yapmaz. Ben demek ki bu sorumlulugu ustlenmek istemeyen bi karaktere sahibim bu anlam çıkar. Kimisi de hic evlenmeyip mutlu yaşar kime ne. Herkesin mutluluk anlayışı başka. Çocuk ayrıca sorunlu bi evlilikte hicbir problemi çözmez. Evet ortak nokta olur çocuk için evli kalınır ama karı koca arasındaki meseleleri çocuk çözmez. Yatak hayati kötüyse mesela ya da karı koca geçimsizse bunu çocuk çözmez. Hatta birçok çocuk büyüyünce keske boşansaydınız da beni mutsuz yuvada buyutmeseydiniz bile diyebilir çokça görüyoruz. Hayata biraz da bu gerçeklerden bakmaya çalışın. Iyi gunler
"Hatta birçok çocuk büyüyünce keske boşansaydınız da beni mutsuz yuvada buyutmeseydiniz bile diyebilir " bunu diyebilen birisi isen zaten daha fazla görüş paylaşmaya gerek kalmaz. Sizede iyi günler...
Ben demiyorum canım psikiyatri kliniğine başvuran çocuklar diyor annem babam bu kavgalı ortamda beni büyüyeceğine keske boşanmış ayrı olsalar da ben en azından kavga nedir bilmeden büyümüş olsam diye. Mutsuz anne baba çocuğunu sağlıklı büyütemez kaldı ki antisosyal kişilik bozukluğu narsist kişilik bozukluğu gibi hastalıkların en önemli sebebi sorunlu ailelerde büyümüş çocuklar oluyor
Bende pedagog ve psikolog raporları ile mahkemelere sürekli beyan yazan, hatta taraf okunduğunda bu çocuklarla sürekli bir araya gelen birisi olarak söylüyorum, ne olursa olsun annem, babam ayrılmasın, görüş günlerinde bir taraf için seçim yapmak istemiyorum her zaman yanımda olsunlar istiyorum diye duyuyorum, 🙂
Onlar pedagog desteğindeki küçük çocuklar. Ben o çocukların daha büyümüş ve bir nebze olsa olgunlaşmış hallerini söylüyorum. Psikiyatrik hastalıkların temel sebebi sorunlu ailelerdir. Mutlu aile olamadıktan sonra çocuk yapmanın manası yok bireyler ayrı olsun ama mutlu olsun çocuğa kavgayı değil sevgiyi öğretsin. Bu çok daha iyi. Küçük bir çocuk bunu o yasta anlamaz ama biraz büyüyünce anlar bunu. Kaos ortaminda yetismis bir bireyin mental sagligi iyidir diyemezsin. Her psikiyatrik hastalığın temelinde mutlaka bi ailevi sorun yatar. Kari koca arasındaki sorunları çocuk çözmez. Babanın sürekli anneyi aldattığı bir ailede büyüyen çocuk ileride en iyi ihtimalle karşı cinse güven duymakta sorun yaşar en iyi ihtimal bu. Ama genelde çok daha ciddi kişilik bozuklukları oluyor hatta sizofrenlige kadar gidiyor. Onun yerine anne baba ayrı olsa ama ayrı olsalar bile aldatma ortamı görmeden büyüse çocuk, anne de baba da vazifesini yerine getirse bu çocuk daha sağlıklı büyür. Bi insanın eş olarak vazifesi başkadır ebeveyn olarak başkadır. Birinin kusurunu diğeri örtemez
Bunlara katılıyorum, aile ortamında yetişmemiş ve bir tarafın velayetinde kalmış çocuk diğer tarafa karşı hep dolduruşa gelir, kafasında hep bir tarafın iyi diğerinin kötü olduğunu kodlar, ileride de kendisi aile kurduğunda yaşadığı sıkıntılar normal karşılar ben böyle büyüdüm diye işin içinden çıkar. Anne babası ayrı çocukların güven problemi de oldukça sık rastlanan durumdur. Okulda, sosyal çevrsidne hep bunun eksikliğini ezikliğini hisseder toplumdan soyutlaşmasına neden olur. Artı eksi olarak değerlendirdiğimde anne ve babası ile birlikte büyüyen çocuğun artıları fazladır benim nazarımda.
Diğer tarafa dolduruşa getirmek tamamen ebeveynligin kötüye kullanimindan kaynaklı. Yoksa mutsuz bi aile sırf çocuk için devam etsin bu daha iyidir demek degil. Kaldı ki bu durum bile herkesin çocuk yapmaması gerektiğini kanıtlar. Boşanma olsa bile olgunca ebeveynlik vazifesini yerine getirebilecekler çocuk dünyaya getirmeli isterlerse. Aile ortamında buyuyenin artisinin fazla olması tamamem ailesinin yapısına bağlı
Bu arada senin evde kalmandan konuşuyorduk konu ne ara buralara geldi 🙂
Konu konuyu acar :)
konuşkan ve sohbetin güzel takip atarsan sevinirim.
Hayır tabii ki de
Sen temizsen temizi denk gelir
Hayır
Hayır, tabii ki de.
Hayır tam vakti her şey için
Yok hayır
Yokbe evlenmeye 30 da başlayın
Nah bulursun bakir erkegı
Yeryüzünde milyarlarca erkek var hepsi de anasının karnından bekareti bozularak doğmuş aynen hshshsh
Yapamayan da kız tavlayamayan asosyal ezik kuduruk abazalar oluyo yalnız kadınlarla konuşmayı bılmıyolar bakır olmayanda bılmıyo hepsı abaza
Alakası yok tercihen tenezzül etmeyen pırlanta gibi bi ton erkek var. Abaza mi değil mi ayırt edebilcek olgunlukta olduğumu düşünüyorum zaten abazalar bana yaklaşamaz bile
Erkekler eskort sevdalısı
Hayir
Tskk
Güzel düşünüyorsun.
Bende kaldım ozaman
Hshshshs bosverr
Çok şey istiyorsun
Dengim olanı istiyorum ne eksik ne fazla
tam evlilik vakti
Yok çok erken
ama bunu unutmaki yaş ilerledikçe o sıcaklık heyecan bitiyor en güzel yaşındasın sana diyem
Heyecan her yaşta olur ama bu yaslar en büyük hataların yapıldığı yaslar
ben 39 yaşındayım ama o heyecan kalmıyor yanlis anlama yaşın gayet evlilik ve hayatı kaldırabilecek
Ben gelemem evliliğe bu yasta
s
ailenle düzenli hayatin varsa rahat gezip dolaşabiliyorsan tabiki evlilik seni zorlar amaki ailende rahat değil sen evlilik özgürlüktür yani yaşam tarzı ve olduğun hayat çok önemli
kimi insan ailesinde yapamadığı rahatlığı gezmeyi evlilikte bulur ama kimi evlilikte zindan olur yani dostum çok karışık durum diyelim
Ailem evlenip elin adamına hizmetçilik mi yapıcaksın diyor hdhshshs
hahahahaha
öyle şeymi olur öyle erkek vardır eşine köle olur ama sonuç olarak evleneceğini cok iyi tanıman lazım her konuda
bazan sevmekte yetmiyor uyuşmak lazım yani evlilik şans dersek doğru olur bence
Bana köle olacaksa okey
zaten bunları düşünürek ya da çevrede mutsuz insanlari görüyorsan evlilik düşünmesin hayırlısı olsun senin için inşallah diyelim.
Evet evde kalmıs
Yapicak bise yok hshshshs
Evet. Senin yaşındakiler torun sahibi
cocuk istemediğim için torunum da olmayacağından no problemo
Hayallerin çok basit ve fakir
burada oturup kariyere dair hayallerimi anlatmamı mı bekliyodun ya da yürüttüğüm araştırmaların sonuçlarını?
Saat 8. Bu saatte bunu soracak kadar dert ettiysen fakirdir
belki de sözlüden çıktığı gibi uyumuştur yeni uyanıp sormuştur şu kadar anlam yüklemeyin bu siteye ya hshshshs
Bence uyu
Hayır tabiki
Kalmamış
kalmasa da sınırlarda geziyor
Gömün gitsin
Vakti gelmis demektir güzelim
Sen çok şey istiyon bee
Dengim bu
hayır
Hayır
Hayır
Çok zor çooook