2,5 senedir beraberiz ailelerimiz tanıştı ve yakında evlenmeyi düşünüyoruz. Ama ben son 1 senedir ara ara ailesi ve kendiyle ilgili farklı ve bana ters gelecek şeyler öğreniyorum kendisinden. Bunlardan hiç en başında bahsetmedi. Bilseydim bu kadar sevemezdim onu. Kişiliğiyle ilgili değil. Kültür çatışması gibi bir şey. Şimdi vazgeçmek istesem de vazgeçemiyorum. Çok seviyorum, ama bazen dayanamayıp sorun çıkarttığım zaman bana evlilikte fedakarlıklar olmadan olmaz diyor.
Sevgilime çok alıştım ve seviyorum, ayrılamıyorum ne yapıcam?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Radikal islam mis. Bir süre tarikatlara katildim. Orada ki zorla evlendirilmis kadinlari gördüm. Kadinlari eş olarak görmüyorlar, resmen köle olarak kullaniyorlar. Ayni sofrada yemek bile yemiyorlar, evlerinde tv, muzik sistemi kesinlikle yok. Yolun başında iken vazgec. O sevginden bile tiksinicen.
Evlilikte fedakarlık olur ok ama bu fedakarliklari hep kadın üstlenmez. Oyuzden boş yapmasın. Neler öğrendin mesela örnekle ver ona gore yorum yapalım.
Aşağıda arkadaşlara anlattım okuyabilirsin
Ayrıl aşk gelir geçer hepimiz ne ayrılık acısı kazık lar yedik. Ama bu senin evlenince hayatını cehenneme çevirir benden demesi. Din güzel bir şey Kuran bilmek ama senin sevgilin başka boyutta sana ayetlerle kızıp bisiler soluyor ona bakarsa kalp kırmak büyük günah eee nerde bu adamın dini. Herşeyin aşırısı zarar zaten Taliban destekleyen adamla da olmazsın yani :) bence uykundan uyan kendine gel yoksa bu evlenince seni doverde işkencede yapar kuma da getirir saygısız da olur. Kendine gel ve düzgün kadın ruhundan anlayan manyak olmayan bi adam bul. Ins hatandan dönersin vallaha uzuldum empati yaparım çünkü. Ben olsam çocuğun aşkından ölsem kaçarım ya kurtulurum bir ömür böyle adamla geçmez
Kendinden çok ödün verme ama seviyorsan da aşabilirsin çoğu şeyi.
Radikal bi muhafazakarlıkları var. Kuran'ı baştan sona biliyor. Bir şey söylüyor bana feci ters ve tuhaf geliyor mesela "ama ayette hadiste vs böyle diyor" diyor. Geçen yaz şu Afganistan'daki taliban isimli örgütü desteklediğini öğrendim mesela. Ben kapalı bile değilim
Bu kültür farklılığı değil dinsel fikir çatışması sanırım
Recm'in yapılması gerekiyorsa yapılması gerektiğini söyledi 💆şoka girmiştim deli gibi kavga ettim iki gün boyunca sen canisin diye. Sonra bi şekilde ikna oldum. Aşk insanı mallaştırıyor sanırım.
Sen bence çokta ikna olma gözü dönmüş vahşi bi boyuta gelmiş en iyisi hemen kurtul.
Sevgilinin burcu ve senin burcun ne acaba
O ikizler ben akrep
üzgünüm ama uyumsuz.
Çok iyi anlaşıyoruz bu problemi saymazsak
yükselenlerdendir
ne günü şeyler öğrendin
Radikal bi muhafazakarlıkları var. Kuran'ı baştan sona biliyor. Bir şey söylüyor bana feci ters ve tuhaf geliyor mesela "ama ayette hadiste vs böyle diyor" diyor. Geçen yaz şu Afganistan'daki taliban isimli örgütü desteklediğini öğrendim mesela. Ben kapalı bile değilim
Yani fikir ayrılığı sıkıntı olabilir baştan konuşun düşüncelerinizi
ayril cinsellik icin kullanir seni
Cinsellik yaşamıyoruz.
Ayrılmayın