Ne danışmak isterseniz yazın cevaplayalım
Danışmak istediğiniz bir konu var mı?

bir dönem belirli nedenlerle beka... kaybettim ve beka... önem vermeyen bir erkekle evlenmek istedim.
ama daha sonra yıllar önceki aşkını kalbime gömdüğüm erkek arkadaşım hayatıma yıldırım hızı ile tekrar girdi.
bu sefer önceki ilişkimizin aksine benimle evlenmek istiyordu. fakat onun bakr bir erkek olduğunu ve ba... önem verdiğini biliyordum. be*retimi kaybettiğimi bir kaç hafta söylemedim sadece mutluluğumuz devam etsin istedim...
fakat işler ciddi boyuta ulaşmaya başlayınca bunu ona söyleme kararı aldım ve söyledim.
söylediğim gece ilişkimizi bitirmeye yönelik konuştu... sanki daha bir kaç saa öncesinden mutlu mesut tanışma hayallerini anlatan evlilik planları kuran kişi gitmiş yerine sanki artık iş işten geçmiş gibi hüzünlü bakan ve bundan sonraki hayatımda bana nasihatler veren bir bey gelmişti. hüzünlendim hüznümü kalbime gömdüm...
ertesi gün yine aradı ve konuşmaya devam ettik. benim içim kan ağlar şekilde konuşurken bana yanıma gel beraber olalım fakat seninle evleneceğimin garantisini veremem dedi... beynimden vurulmuşa döndüm... ona hiç bu sözleri yakıştırmamıştım.
daha bugün olan bu olayın etkisinden halen kurtulmuş değilim.
ne yapmalıyım?
hangisine üzülmeliyim?
b-artimi kaybettikten sonra evlilik hayali ile zamanında yanıp tutuştuğum erkeğimin geri döndükten sonra gitmesine mi?
benimle sadece deneme amaçlı beraber olmak istemesinden mi?
üzerine toz konduramadığım biricik canımın bu zihniyette olmasına mı?
00
Belirli nedenlerde bekaretimi kaybettim demişsin bu nedenler ne?
Bence devam edecektir seninle , sizin birlikte olmanız sizi daha çok birbirine bağlayacaktır fakat sürekli bir soru işaretide çocuğun aklından çıkmayacaktır bana sorarsan ayrıl önüne bak kendine göre birini bul ömür boyu mutlu ol
Cevap
2Cevap
Niye danışma hattı mısın
Kitap lazım bana nereden Uyguna bulurum
Ben mi
Yazdım
Hayır boş verin onu bana danışın
Yok sagol
En İyi Cevap