Kişilik & Karakter Herhangi bir konuda toteminiz var mı? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Nedir?Örneğin ben işteyken sıkıldım demem yoksa sıkılmaya fırsatım kalmaz Herhangi bir konuda toteminiz var mı? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Totem gibi saçmalıkları yapmam 1 0 Yorumla
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Şampiyonluk maçlarını gittim kahvede izledim. Kombinem var ben kahvede izledim. 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Kötü bu Yorumla ogeliyeah 1 yıl Öyle deme ne zaman kahvede izlesek kazandık. Stada gittim derbiye kaybettik ya la fjdjdj Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Yine de kötü😄 Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 712 cevap paylaştı. inşallah dediğim hiçbir şey olmaz bu yüzden demiyorum ya da olmasını istediğim bir şeye inşallah olmaz derim olur denendi onaylandı 1 0 Yorumla
_seamoth_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Eskiden vardi, calisirken saate hic bakmazdim bir kez baktigimda gecmiyormus gibi geliyordu cunku 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Arada sirada FB maclarinda totem eder izlemem.. 1 0 Yorumla
goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Totem değil ama olumsuz şeyi anmamaya çalışırımmm 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Bunu ben de yapıyorum biraz Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl En güzeli gerçekten. Anınca başa geliyor Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Haklısın Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Her hangi bir konuda aceleci olmamak 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Totemsizim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Totem gibi saçmalıkları yapmam
Şampiyonluk maçlarını gittim kahvede izledim. Kombinem var ben kahvede izledim.
Kötü bu
Öyle deme ne zaman kahvede izlesek kazandık. Stada gittim derbiye kaybettik ya la fjdjdj
Yine de kötü😄
inşallah dediğim hiçbir şey olmaz bu yüzden demiyorum ya da olmasını istediğim bir şeye inşallah olmaz derim olur denendi onaylandı
Eskiden vardi, calisirken saate hic bakmazdim bir kez baktigimda gecmiyormus gibi geliyordu cunku
Arada sirada FB maclarinda totem eder izlemem..
Hayır pek totem insanı değilim
Totem değil ama olumsuz şeyi anmamaya çalışırımmm
Bunu ben de yapıyorum biraz
En güzeli gerçekten. Anınca başa geliyor
Haklısın
Çok tarz şeyleri çok anlam yüklemem
Totem yapmam ben
Her hangi bir konuda aceleci olmamak
Totemsizim