Kızlar, müstakbel eşiniz sakal bıraksa ne tepki verirsiniz? Dini açıdan sakal Ebu Hanzala gibi mesela. Erkekler, müstakbel eşiniz başörtüsü taksa nasıl tepki verirsiniz? çarşaf sadece gozu acik olanlardan. Mesela boyle birileri ile evlenmek istermiydiniz ayrica evlendikden sonra carsafa gecmek istese ve kizlar kocaniz sakal biraksa Əxi olsa tepkiniz ne olurdu.
Güncellemeler
11 ay
Abi ne diyon evlenelim diye tutturmuşsun Sözlüyüm Elhamdulillah Allah izin verirse ahirete kadar sevdiyimin elini bırakmam benim sevdiyim benim için dünya güzeli Ayrica dünya ahiret abimsin
Kimse hakkinda bilip bilmeden konusma hakkiniz (hakkimiz) yok ayni sekilde Ebu Hanzala hoca hakkinda da kimsenin de hakkina giremem Estagfurullah korkarim. Ben kendisini dinlerim dogru da konuşuyor
hanımefendi adam dini çıkarları için kullanmış örgüt kurmuş şimdi de içerde yatıyor neyi bilip bilmeden yargılıyoruz allah aşkına? her şey apaçık ortada
Ali İmran surəsi ( Her kim ki Allahın varlığını inkar eder onlar cehennemin yanacagi olacaklar) Sen sanirim ateistsin amma Rabbine yönelsen seni yari yolda birakmaz. QAF 16 Biz sana şah damarından da yakiniz.
Rabbimiz diyor ki affederim iste iste affedeyim sen istərsen Rabbin seni affeder İyyakə Nabidu ve İyyake nəstəin
Şimdi misal bir çocuk şu duvarda yilan falan var dese kimse inanmasa bile gidip merakından bakacaklar amma o kadar Peygamber geldi Cennet Cehennem var diyor gerci bir dis agrisi bile bir ateistin Allaha inanmasi icin kafidir acaba sen Allaha inanmayaral ateist olarak sadece kendine zarar verdigini biliyormusun Allahin dinine diyil sadece kendine. Bak mesela Rabbin sana 5 vakit secde ettirmiyor bundan büyük cezami olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sakal derken hacı hoca sakalı gibi mi? komik durur açıkçası istemem sanırım ama öyle mutluysa yapcak bişi yok :d
Peygamberimiz (sav) size bıyıklarınızı kısaltmanızı ve sakalınızı uzatmanızı emretti. komik değil
ya fikrimi sordun söyledim, ben sana sordum mu fikrini? soruna yanıt verdim o kadar
Ben de soruna yanit verdim kendi fikrimi soyledim
eyw
Namaz oruç tesettür eywallah hepsi farz ama çarşaf emin değilim. Kendi isterse tabii karışmam ama ben tercih etmem
Kalbi de kapalı olacak değil mi ama çarşaf giyip rimel sürenlere ne demeli. İsterim sorun olmaz
Ayrıca bu Ebu Hanzala araştır ceza evinden çıkmadı mı bu neyse ilgilenmiyorum!
Doğru yolda ilerlediği sürece kendi seçimi karışmam
ebu hanzalanın teröre yardım yataklık yaptığını bilyorsunuz galiba
Kimse hakkinda bilip bilmeden konusma hakkiniz (hakkimiz) yok ayni sekilde Ebu Hanzala hoca hakkinda da kimsenin de hakkina giremem Estagfurullah korkarim.
Ben kendisini dinlerim dogru da konuşuyor
silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmekten hapis cezasına çarptırılan bi adamdan bahsediyoruz
Bildiğim kadarıyla Ebu Hanzala tevhid'i yaymaya çalışmaktan tutuklandı.
yanlış biliyorsunuz o zaman. kimse kimseyi tevhidi yaydığından dolayı tutuklamaz bu devirde
Devlet başkanı yakalayabilir çünkü İslam yayılırsa devleti kimse dinlemez.
senin devlet başkanın müslüman değil mi
Ebu hanzala kim?
Adı üstünde hepsi müslüman amma Namaz kılmayan biri nasıl müslüman olur? Ebu Hanzala da dinin derinliklerine gidenlerden
@esmerimbiciiim sözde din adamı özde örgüt elebaşı
Ebu Hanzala Halis Bayancuk Hoca
@esmerimbiciiim Ebu Hanzala Halis Bayancuk çok güzel konuşur dini hoca
Anladim tesekurler
@gorüs sahibi nasil yani teror örgütümü bu hoca
@esmerimbiciiim aynn örgüt kurucusu
@görüs sahibi ama ayni zamanda hoca öylemi?
@esmerimbiciiim evet aynen öyle
Hic kimseyi bilmeden hakkina girmemiz dogru deyildir
Sadece soruyorum bu kadar
hanımefendi adam dini çıkarları için kullanmış örgüt kurmuş şimdi de içerde yatıyor neyi bilip bilmeden yargılıyoruz allah aşkına? her şey apaçık ortada
Müslüman biriyle evlenmem
Neden (sen bir kafirsin?
evet kafirim
Peki neden?
Namazı emr edenimi Namaza buyuranımı beyenmedin? Yoksa Namazımı?
hiçbirini😂
Ali İmran surəsi ( Her kim ki Allahın varlığını inkar eder onlar cehennemin yanacagi olacaklar)
Sen sanirim ateistsin amma Rabbine yönelsen seni yari yolda birakmaz.
QAF 16 Biz sana şah damarından da yakiniz.
Rabbimiz diyor ki affederim iste iste affedeyim sen istərsen Rabbin seni affeder İyyakə Nabidu ve İyyake nəstəin
gerçekten düşüncemi değiştireceğine inanıyor musun bi ayetle? birgünde ateist olmadım hemen Müslüman olayım
Sen kendin istersen birak bir ayetle bir saniyede musluman olursun?
canım ateist doğmadım herhalde önceden Müslümandım bişeyleri araştırdıktan sonra inancımı kaybettim
Şimdi misal bir çocuk şu duvarda yilan falan var dese kimse inanmasa bile gidip merakından bakacaklar amma o kadar Peygamber geldi Cennet Cehennem var diyor gerci bir dis agrisi bile bir ateistin Allaha inanmasi icin kafidir acaba sen Allaha inanmayaral ateist olarak sadece kendine zarar verdigini biliyormusun Allahin dinine diyil sadece kendine.
Bak mesela Rabbin sana 5 vakit secde ettirmiyor bundan büyük cezami olur
Sen değilsin o zaman
Bana öylesi denk gelmez ki nerde itt kopuk varsa o denk gelir
İstemezdim sevsiğim bir giyim tarzı değil
Zaten sen sev diye Allah buyurmamış ki
Biliyorum