Yani evet mesela birbirimizin yediyi kaşıkdan çataldan aynı tabaktan yemek yiyebiliriz ama birbirimizin ağzını da çiğneyip diğerimize veriyorsak bu biraz açıkçası mide bulandırıcı değilde çocukça yani bunu yapmaya gerek yok ama mesela kendi ağzından onu isterse şarap içebilirim ya da ben kafamı yukarı doğru tutarım o benim dudaklarımdan içer daha sonra o şaraplar aşağı doğru damlar daha sonra onları toplar azıyla kafanızda şu anda görsel oluştu biliyorum cjjcjcj
şu an bile irkildim. Demek ki öyle istekleri olan birileri ile olmamışım. Yapan yapabilir ama bana garip geliyor. Büyük konuşmamakla birlikte yapacağımı düşünmüyorum. Zaten hem korona var artık o kadar temasa gerek yok. Hasta oluruz :D
Sevişme sırasında şarap olayını bir kaç kişiyle çok defa yaptık. Zevkli bir şey. Ama sakız vs çiğnenen bir şeyi paylaşmak bana bile iğrenç geliyor. Isırdığı şeyi yerim o başka.
Elbette delice tutku ile yürekten sevdiğim kadının ağzından her şeyi yer içerim ve onun gurur duymasını sağlarım.. Bilhassa kadının ağzında çikolata eritip onu yavaş yavaş içirmesi muhteşem oluyor.
Kendi ağzımız yok mu sonuçta. 😀 Niye başkasını sıkıntıya sokalım. Elim ayağım tutuyor sonuçta. Ağzım tutmasa zaten serumla beslerler. Kendi de besleyemez ağızdan. 🤣🤣🤣
Arkadaş ortamında bile yapıyoruz geçen su içtiğim şişeden bir erkek arkadaşımda alıp kafaya dikti ama öyle aynı ekmeği ısırıp yemeyiz yani yemeyiz inş hahahahahah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Yani evet mesela birbirimizin yediyi kaşıkdan çataldan aynı tabaktan yemek yiyebiliriz ama birbirimizin ağzını da çiğneyip diğerimize veriyorsak bu biraz açıkçası mide bulandırıcı değilde çocukça yani bunu yapmaya gerek yok ama mesela kendi ağzından onu isterse şarap içebilirim ya da ben kafamı yukarı doğru tutarım o benim dudaklarımdan içer daha sonra o şaraplar aşağı doğru damlar daha sonra onları toplar azıyla kafanızda şu anda görsel oluştu biliyorum cjjcjcj
İnsan o kadar tabak bardak varken neden ağzından yiyeyim diye düşünmeden edemiyor..
Seviyorsam yaparım. Sevmiyorsam yapmam..
Sevmediğin biri ile sevgili olmak 🤔
Sevmekten kastım bütün hücrelerinde hissetmek anlamında. Mesela, yazmasa hiç merak etmediğim sevgililerimde olmuştur..
Nerde ve nasıl bir atmosferde olduğuna bağlı..
Yerimde içerimde.
Yiyip içerim
Hiç denemedim. Aklıma bile gelmedi :D
şu an bile irkildim. Demek ki öyle istekleri olan birileri ile olmamışım. Yapan yapabilir ama bana garip geliyor. Büyük konuşmamakla birlikte yapacağımı düşünmüyorum. Zaten hem korona var artık o kadar temasa gerek yok. Hasta oluruz :D
Benim sormak isteğim şey şu sadece yüzde 4 veya 5 alkol oranı olan bir içecek ile insanlar nasıl sarhoş olabiliyor?
Aşk sarhoş ediyordur
Demek ondan hiç sarhoş olmadım
Mantıklı
Niye kalbî kırık yazıyor profilinde
Sevişme sırasında şarap olayını bir kaç kişiyle çok defa yaptık. Zevkli bir şey. Ama sakız vs çiğnenen bir şeyi paylaşmak bana bile iğrenç geliyor. Isırdığı şeyi yerim o başka.
Elbette delice tutku ile yürekten sevdiğim kadının ağzından her şeyi yer içerim ve onun gurur duymasını sağlarım.. Bilhassa kadının ağzında çikolata eritip onu yavaş yavaş içirmesi muhteşem oluyor.
Kendi ağzımız yok mu sonuçta. 😀 Niye başkasını sıkıntıya sokalım. Elim ayağım tutuyor sonuçta. Ağzım tutmasa zaten serumla beslerler. Kendi de besleyemez ağızdan. 🤣🤣🤣
Arkadaş ortamında bile yapıyoruz geçen su içtiğim şişeden bir erkek arkadaşımda alıp kafaya dikti ama öyle aynı ekmeği ısırıp yemeyiz yani yemeyiz inş hahahahahah
Reis yapma allah aşkına.
Ben birine aşıksam sınır yoktur bende konu ne olursa olsun #rimming yaptığım kadının agzindankindenmi igrenecem
Tamam reis kızma :))
🤣 🤣
Selam :)
Asla igrenmem ondan tabiki ağzından bisey yiyebilirim..
Hatta ben sevgilimi de yerim bahaneyle :)
Sakiz falan almisligim var. Onun disinda yapamam.
Oldu olacak agzinda lapa haline getirip, kuş gibi agzimiza kussun 🙂
Beni iğrenmem. Hiç sorun değil ama kuş gibi de ağzından beslemez sonuçta.
Kast ettiğim , kullandığı kaşık, bardak vs gibi.
Tabi yer içerim iğrenmem, igreneni de anlamıyorum öpüşmeyin de o zaman
Mecbur kalırsam yerim.
Onun dışında gerek yok neden ağzından yiyim ki ☺
Yemem tabi ki :D Sonuçta sevgili :D ortada evlilik yok bir şey yok :D Düşünsene çıktığın eski sevgilisinin ağzından bir şey yemiş :D:D:D
Evlendiğin kişi de yemiş olabilir
Tabiki yer içerim içmem diyen de yalan söyler bence herşeyini yiyip ağzındakini yiyememek mi😏