Ah aşk.. Nasıl da kör ediyorsun gözleri böylesine.. Ben sevdiğim adamın hiçbir zerresinden tiksinmem, aksine haz alırım.. Sevgilinizin ağzından bir şey yiyip içebilir misiniz? #beyazorkidem😘
Sevgilinizin ağzından bir şey yiyip içebilir misiniz?
Ağzından çıkanı yiyemem ama aynı bardak çatal kaşık kullanabilirim ya da ısırdığı yerden isirabilirim. Sonuçta sevişirken her zerresine dil attığım adam👅😁. Ama fantazi amaçlı dudaklarının arasından üzüm cikolata gibi şeyler yiyebilirim.
Tabiiki igrenmem dudagindan optugum insan sonuçta ağzından içtiğim alkol ya da su ya da içecek daha da bir lezzetli oluyor bence onun tadıyla karışınca enn güzeli oluyor benim fikrim 😉😉😏
Elbette sevdiğim kadının ağzından yiyeceğim içeceğim her şey onun tükürüğü ile on misli lezzetlenir.. Aynı zamanda o sevilen aşk tanrıçası dişiliği ve kadınlığı ile gurur duyar erkeğinin onu koşulsuz ne derece sevdiği için.
Ayni kasik kullanmak benim sinirim. E diyeceksin, opusurken tiksinmiyor musun? Hayir. Bazen naneli sekerlerimizi paylastigimiz da oluyor ama ayni kasigi asla kullanamam. Catali kullanabilirim...
Çok yemişliğim vardır aklınıza gelen her şeyi çikolata meyva hamburger börek yemek herhangi bir tiksinme huyum yoktur Şimdi olsa şimdi yine de yerim Mutlu haftasonları diliyorum
Bı zahmet yiyip için öpüşür iken tükürüğünuz zaten karışıyor ona ne demeli. birde ben yeniyim burda soru sordum cevap veren yok noye acaba burada işler nasıl yürüyor az anlatabilir misiniz?
Uzun süreli ve gerçekten sevdiğim birisiyse belki. çünkü bu insanların sevgilerini göstermesinden ziyade çokta hijyenik ve kulağa hoş gelen birşey değil 🤭🙂
Bir zamanlar benim sevdiğim denemişti beni aynen bu soruda sorduğunuz gibi.. önümde ki çayı aldı iki üç içti sonra koydu önüme bende devam ettim içmeye aklımdan dahi geçmedi böyle bir şey çok sonra olayı anlattı bana..
En iyisi shot atmaktır. Bkz: boynunu emip tuzu dökeceksiniz, sonra dudaklarının arasına limonu koyacaksınız. Tuzu yalayıp shot yapacaksınız sonra limonu ağzından alıp olayı bitireceksiniz rekt..
Önceden tiksinç gelir, düşündürürdü. Sevince, benimseyince, zaten o beden, o kalp, o akıl, bütün her bir şeyi seninle bütün gibi oluyor. O yüzden tiksinme filan olacağını sanmıyorum.
Şimdi bende sana bir soru sorcam ama cevap vermicen biliyorum, fakat yinede içinden kendinle çelişirsin bundan eminim. Diyosunya sevdiğim adamın hiç bir zerresinden tiksinmem, peki sevdiğin aşık olduğun yere göğe sığdıramadığın onun için yanıp yanıp tutuştuğun aşkın hiv'li olsa. Onun kanının 1 zerresini kendi damarına enjekte edermiydin? Çok aşıksın sonuçta, hivin lafı olmaz diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar