Sevginin ulaşamadığı yer aşamadığı engel yok.. Bunu biliyoruz seven insan başka olur, o halde sormak istiyorum seven insan sevdiğinin ağzından yer içer mi? Sevdiğiniz kadının/ erkeğin ağzından bir şey yiyip içebilir misiniz? #masalmerakediyor
Sevdiğiniz kadının/ erkeğin ağzından bir şey yiyip içebilir misiniz?
Herşeyi Yapabiliriz. Sonuçta benim kadınım helalim. Her türlü yakınlaşma olur ısırdığı yerden ısırırım, içtiği yerden içerim. Gerekirse ağızındanda alırım. Böyle ufak tefek romantik oyunlar oynarız nolacak ki 😂 bunları yapınca daha çok sahipleniyosun yani ben seninim sen benimsin.
Sevdiğim kadının ağzından her şeyi zevkle yerim ve içerim bu onu gururlandırır ve erkeğine sevgisi misli ile artar.. Kaldiki vajina yalayan birinin sevdiğinin ağzından yemek yemesi ve su içmesi doğal bir olaydır.
Teşekkür ederim. Bir küçük not o halde naif değil doğrusu nahif diye yazılır. Çünkü naif toy deneyimsiz demektir fransızca kökenlidir. Ancak nahif zarif ince gibi anlamlara gelir. ☺️🙏🏻 teşekkürler iltifat için. İyi geceler
Ah ne demek tabiki ama bu sefer gerçekten üzüldüm okuyan sorgulayan edebiyat psikoloji tarih felsefe bilen fikir danışıp sohbet etme imkanı bulamıyoruz maalesef son zamanlarda
Normalde ananın içtiği bardaktan bile içemem fakat sevdiğim kizin yediğini yiyip içebiliyorum Eğer sevmezsem kız dahi olsa durum ayni midem kaldırmıyor
Ictiği bardaktan içerim. yarım bıraktığı bir yiyeceği yerim.. çiğnediği sakızı çiğnerim. Seviyorsam onunla beraber ölüme bile giderim.. gerçek sevgi gerek sadece
bir ara bir sahne vardı cinsel ilişkiye giren iki insan oral seks yaptı kadın sonra kadının diş fırçası yok adamın fırçasını kullanmıyor adam da diyor du ki demin organım ağzındaydı ondan iğrenmedin bundan mı iğreneceksin 😂
Tabii ki yerim. Ağzından çıkarsın yerim. Sadece yemek değil dişlerini temizlerim. Ayaklarını da yalar temizlerim. Bana bağırsın bana vursun ona da razıyım. Eşimin kölesi olurum. Yani evet hepsini yaparım.