Dugun gununde aldattigi kadin fotograflar atsa sizi aldatiyomus ve kizla konusuyormus falan napardiniz
Dugun gununde aldatildigini ogrenseniz napardiniz?

Nerden bilcem kadın yalan söylemiyor ona sorarım hayır dediyse inanmam belki eski sevgilisi unutamadığı için oyun yapıyor hazmedemedigi için ki ayrıca düğün günü bana o fotoları atan kadından çok da saf niyet iyi niyet beklemiyorum ozamana kadar napiyormus o düğünü yapacak kadar güveniyorsam eşim hayır dediyse bitmiştir konu
Peki bu anlattigim soru gercekten yasandi. Iki ay sonra bosandilar. Sence bosanma sebebi o fotolar miydi? Yoksa isin icinde baska bir sey mi vardir?
O fotoğraflar da olabilir eğer erkek doğru dediyse. Şimdi bilemiyorum herkesin düşüncesi farklı kimi dinlemeden çıkar gider inanır kimi başka sebepten ötürü. Eğer bunu dinlediyse kadını inandıysa o sebeptendir başka bir sebepten değil-dir bence. Ama işin icinde daha baska şeyler varsa ki aldatmaktan daha kötü bir şey olamaz o sebeptendir.
Komik olan adam aldatiyor kadini. Kadina fotolar atiliyor, ve adam terk ediyor kadini 2 ay sonra
Gül e güle derim ama ben kinciyim önce barkovuzyonda fotolar gösteriliyor ya çiftlerin oraya ilk baş mutlu fotolar atip en son bu kadınla olan i atarim ve mikrofonla bu adam beni aldatmis hepiniz görün istedim sonuçta ben hata yapmadım alnım akbu serefsizle evlenmiyorum hadi iyi eğlenceler der gideerim...
Cevap
6Cevap
Aa ne tesadüf bende seni aldatmıştım derim şaka bir yana
Napcam ah niye böyle yaptın niye şöyle yaptın diye dövünecek miyim? Kendi karaktersizliğini ben mi düzelticem
Boşveririm :)
Evlenmeden önce yapılan her şey mübahtır :PPp
Ayikla pirincin taşını. Ilk önce sorarım madem o kızı istiyordun neden benimle evlenmek istedin derdim
Evlenip nafaka alıp boşan
Allah kimseye yaşatmasın.
sende aldat son ıcınde kalmasın
başına mı geldi bu
Bırakırdım
@Wonfe emin olamiyosun diyelim. Daha o dugun yurur mu? Guven sorunu yasar insan
Guveniniz sarsilmazmiydi? Yoksa bir sey olmamis gibi devam mi ederdiniz?
@Wonfe sagir ve korsen birakmazsin bence 😂😃
Kulak keserim
En İyi Cevap