Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Valla bazen çok güzel kıvırabiliyorum🙈 Ama zaten bu çok nadir bir durumda olur bazen biri çok ısrar eder kurtulmak için ufacık bir yalan söylerim böyle durumlarda başıma gelir 🤦♀️🤦♀️
Hiç kıvırmadım ama kıvır kıvara bildiğin kadar der kıvırırdım heralde,😃yapacak birşey yok başka yalanlar ortaya çıkmış ve dökülüyordur kıvırmakta gerek, artık nasıl kıvıracam bilemem hiç kıvırmadım için, şöyle bir düşüneyim dedim elimden geldikçe kıvırırım, yapamıyorsam da yaptım işte tamam mı oh olsun canıma da değsin çatlağın patlayın der giderim yav.😂
Yalan söylemem diyorum çünkü en nefret ettiğim şey birisi bana yalan söylese ve yakalasam soğurum çok çabuk soğuyan biri değilim hep alttan alırım kırılsam bile belli etmem ama yalan duyarsam affetmem güvenin kırılması çok kötü bir şey tramvatik izler bırakıyor yeni insanlar tanımakta zorluk çekiyorsun kimseye güvenimde kalmadı
baktın yalanı yakalattın hiç kıvırmaya çalışma kazanamazsın. ya çirkefleşip zeytin yağına bağlayacaksın üstte kalacaksın. ya da tabanlata yağ sürüp topuk yapacaksın. her iki türlü o yağ kullanılacak