Ortam gerildi iyice haklı olan taraf kim?

Nişan bohçalarım geldiğinde olay çıktı bizim evde iki aile arasında. Oğlan tarafının durumu çok iyi değil ama ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar olduğu sürece. Babam da kız tarafı ve kız babası olarak düğün için 10 bilezik artı set istedi erkek tarafından. 10 bilezik çok dediler yapamayız o kadarını dediler. Durumum el verdiği sürece 5 i zorlarım ama 10 olmaz dediler biraz iki aile arasında atışma çıktı tatlıya bağlandı orta yol bulundu bu Sefer de biz bilezik dedik ya oğlan tarafı da cinslik olsun diye beyaz eşyayı siz alın dedi babam beyaz eşya oğlana aittir yatak odası ve mutfak kız tarafına aittir dedi almıcam siz alıcaksınız diye inatlaşma oldu. Neyse sevgilimle ben arada kaldık iyice benim babam benim geleceğimi düşündüğü için söyledi kendi için istemedi bileziği dün kayınvalidemi aradım bohçalar çok güzel teşekkür ederim diye kadının ses tonu bile değişti elimden geldiğince yapmaya çalışıyoruz dedi ama ailen anlamadı bunu dedi. Babam da normalde öyle altın bilezik meraklısı değil dünürleri biraz açık göz davranıyor
Ortam gerildi iyice haklı olan taraf kim?