Hoşlandığım çocuğu tehdit eden bir sevgilisi varmış. Ne yapmalıyım?

Birkaç hafta önce bir sohbet sitesinden birisiyle tanıştım. 5-6 kez buluştuk. Bana çok iyi davranıyor, hatta arkadaşlarıyla bile tanıştırdı beni. Elimi tuttu, sarıldı. Sorunlarıma çözüm bulmaya çalıştı. Beni güzel ve çekici bulduğunu, benden etkilendiğini, hayatında ilk kez benim gibi bir insan tanıdığını söyledi. Bana "sana sevgililik gibi bir teklifle gelsem ne tepki verirsin" gibi bir soru sordu. Ben de "mutlu olurdum" dedim. Kendisini intiharla tehdit eden bir eski sevgilisi olduğunu söyledi. Ama arkadaşının söylediği kadarıyla ilişkisi hâlâ devam ediyormuş. Benden bunu sakladı. Ben ilişkisinin bittiğini sanıyordum. "İyi bir insan değilim, yalan söylediğim oluyor ama sana hiç yalan söylemedim, söylememeye çalışıyorum" demişti. Ben ise inanmamıştım iyi birisi olmadığına. Kendisini tehdit eden kıza karşı şu anda bir hissi yokmuş. Ama geçmişte özel şeyler yaşamışlar, muhtemelen kız da bu yüzden bu kadar takıntı yaptı. Sizce ne yapmalıyım bu durumda? Siz olsanız ne yapardınız? Ve bana neden yalan söylemiş olabilir?
Hoşlandığım çocuğu tehdit eden bir sevgilisi varmış. Ne yapmalıyım?