arkadaşlar benm ciddi bi beraberliğim vardı cumartesi günü buluştuk tamm sevgilimin yanına gittim annem aradı eve git diye bende tamm dedim çalıştığım için sadece sevgilimle .c.ertesi görüşüyoruz bi kaç hafta aynı olay oldu eve erken gitmek zorunda kaldım bu haftada sevgilim sinirlendi oonların evindeydik bi annesiyle filan otururken mutfakta bu duşa girdi daha sonra dışarı çıktı akşam hasta olmnuş kardeşi beni aradı bende aradım sevgilimi neyin var die tersledi tlf kapttı ogünde yatılı misafirimiz vardı yanına gelirim diyemdm buda bize gel filan dedi gelemm dedm hastayım nasıl gelzmezsin dedi birbirimize girdik sonra beni tehtit etmeye başladı ben bakire değilim sevgilime başımdan geçenleri anlatmıştım oda anlamıştı anlaşmıştık beni istemeye filanda geldiler şimdide beni tehtit ediyor ailene sölicem bakire olmadığını anneni arıcam filan dio ben napcam sana hayatı zehir etcem diyor 1 buçuk senedir görüşüyoruz neden böyle yapıyor ortada hiç bişi yok peşimde köpek olacaksın dedi bende okadar büyük konuşma dedim bana yardım edin akıl verin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
.
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler