Eski̇ sevgilim tehdit ediyor, ne yapmalıyım?

daha önce hiç buluşmadık bundan öncesinde aynı okuldaydık ama yüzyüze beni hiç görmedi eski sevgilim vardı bundan önce bayadır önce konuştuğum o aileme anlatmıştı ailem 1 yıl öncesine kadar böyle bi olay yaşadı ailem tarafından darp edildim babam bi daha bişeyini duyarsaam seni öldürürümm dedi yapar çok sonrasında bu dediğim kişiyle tanıştım olayı biliyodu bana ben asla sana böyle bişey yapmam falan dedi sana çok değer veriyoreum saçının teline bi zarar gelmez gibi şeyler bende güvendim bi süre konuştuk ama bazen 2 ay konuşmayıp tekrar konuştugumuz zamanalarda oldu sonlarda yine konusmaya basladık neyse ben sıkıldım konusmak ıstemedıgımı soyledım o da tamam dedi kabul ettı baska bırıyle konusmaya basladım aynı sınıftalarmıs konusmakta degıl 2 gun konustuk konusmak ısttemedıgımı soyledım her neyse ogrenmıs oda sımdı bana yazıyor seni elimden kimse alamaz falan beklke sen bana bacım cocugu yok kasar falan sen benle konusurken onunlada konuşmussun falan öyle bişey yok yanlış biliyor şuanda da tehtid ediliyorum ailem öğrenirse bnu sefer öldürür öğrenmemeleri gerke nasıl çözebilirim

Eski̇ sevgilim tehdit ediyor, ne yapmalıyım?