Ayrı evlerde yaşadığınız zamanlarda saklamakta zorluk çekmediğiniz minik alışkanlıklarınız, aynı evde başınıza dert olabilir. Peki siz aynı evde yaşayabilir miydiniz?
Sevgiliniz ile beraber aynı evde yaşayabilir miydiniz?
Beraber yaşamakla evlilik arasında 1 imza fark var. Ben de bunu anlamıyorum. Yaşamaya yaşanır da ailelerin de bunu kabul etmek gerek. Diyelimki birlikte yaşıyorsunuz ve onunla geçinemiyorsun. Nasıl gitmesini söylerdin? ya da nasıl ayrılmak istediğini soylerdin?
bunlar sevgili değildi yalnız. s yani başlangıçta en azından ve bence yaşanmalı yani evlilik düşünülüyorsa. yaşayabilir miydim orasını yaşamadan bilemem :d
Her daim ciddi ve evliliği düşünen biri olduğum ve de hiç bir kız arkadaşım olmadığı için yaşamadım yaşamazdım yaşamıyorum yaşamayacağım da. Eğer evlenmeden evli gibi yaşayacaksam evliliğin ne mantığı kalacak ki.
Kimseden saklayacagim bir aliskanligim yok yaptigim hic bir aliskanligimdan da çekinmiyorum ama karsimdaki insan rahatsiz olur ya da olmaz o onun bilecegi iş
Gerek yok. Biriyle aynı evde yaşayacak kadar çok seversem evlenirim evlenmenin olayı bu zaten. Sevgiliysek ikimizin ayrı hayatı ayrı mekanlarda sürmeli.