Hayır doğru bulmuyorum.
Bence gayet normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Duygusal Bağlılık: Uzun vadeli bir ilişkide olan çiftler genellikle daha fazla duygusal bağlılık hisseder ve birlikte yaşamayı düşünebilirler.
Ekonomik Faktörler: İki kişinin aynı evi paylaşması, birlikte yaşamanın maliyetini paylaşmalarına olanak tanır ve birçok çift için ekonomik bir avantaj olabilir.
Gelecek Planları: Birlikte yaşama kararı, çiftin gelecekte birlikte bir yaşam sürdürmeye yönelik ortak bir plan yapma isteğinden kaynaklanabilir.
Pratik Nedenler: İki kişinin iş yerine veya okula yakın yaşamak gibi pratik nedenler de birlikte yaşama kararını etkileyebilir.
Ancak, her çiftin ilişkisi farklıdır ve aynı evde yaşamak herkes için uygun olmayabilir. Bu tür bir karar almadan önce çiftler, beklentilerini, sınırlarını ve gelecek planlarını açıkça iletişim kurarak paylaşmalıdır. Aynı evde yaşama kararı, ilişkinin sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve uzun vadeli başarılı birliktelik için önemli bir adım olabilir.
Teşekkür ederim tüm konularıma el attığınız için :))))
güzel sorulara cevap vermemek olmaz diye düşündüm
Teşekkür ederim nezaketinizden ötürü 😊
hazır buraya kadar geldin elin boş gitme, soğuk bir sonbahar akşamında denizin kıyısında ev ışıklarının denize yansımasını izlerken ne tür bir şarkı insanı hayale daldırıp bu dünyadan alıp götürebilir?
Ezginin Günlüğü - Zerdaliler
Grup Yorum - Uğurlama
Günaydın sevgilim isterse tabi k ide sevgilimle aynı evde yaşardık çünkü ben kendimi ve sevgilimi biliyorum sonuçta.. ama önce bunun için maddi durumumuz olması lazımdı buda olsaydı çıkardık.. ama ben değil sevgilimin düşüncesi daha önemli olurdu
Cevap
24Cevap
Hayır doğru bulmuyorum ve ben eşim demediğim insan ile aynı evde yaşamam
👍👍
Hayır yaşamazdım şahsen çünkü hergün aynı evde olduğun bir insanla özlem duygusu merak duygusu olmaz kavgalar daha sık yaşanır çünkü insan insana çabuk doyar derler
Sevgili e wyni evde olunca ateş ile barut bir arada olma durumu olur ve kari koca hayati yaşamayı gerektirir. Bu taraflar için iyi ana toplum onu hoş karşılamaz. Bundada kızlar zarar görür
Yalniz yasamayi daha cok seviyorum ama beni rahat ettirecek simartacak biriyle deneyebilirim. Hosuma giderse yasarim gitmezse yasamam
Normal karşılayan çok var ama ben doğru bulmuyorum.
Yaşadım bunun sorumlulugu evlilik gibi olmasa da keyfi ve güzel yanları var
Yaşarım.. Yaşanması gerektiğini düşünüyorum..
O günleri özlem ve hasretle bekliyoruz. Çünkü sevgilim yok😂
Çok yanlış ama yaşadım ben de
Evet yaşarim yaşadım gayet de güzel oluyor
keyifli olur diye düşünüyorum
evet yaşadım geçmişte
Güvenirsem olabilir
Bence mantıklı bir iş değil
Yaşarım da her aksam beraber olurdum bunu goze alacak olan varsa buyursun
hayır evlenmeden durmazdım günah
aynı evde yaşamayı bırak sevgiliyken el ele tutuşmak bile günah
Hayır doğru bulmuyorum
Evet