Evlilikte eş ile anne arasında kalma sorunsalı?

2 yıllık evliyiz b. oktan sebeplerle annem ile eşimin yıldızları barışmadı o kadar hayattan nefret ettirdiler ki depresyona girdim. İki tarafta kendince haklı... Hani bi taraf tek sıkıntılı olsa silip atıcam o tarafı o derece psikolojimi bozdular... Eşimin ailesi ve eşim kayınpederimin sağlık sorunları nedeniyle il dışından bize geldiler tedavi amaçlı (kanser) 8 ay bizde kaldılar ufacık evde ve zamanında da benim ailem il dışından sene de 1 kez gelip 1 hafta kaldığında sıkıntılar olduğunda annem de bu duruma bilendi ister istemez bilendi... Biz gelince sorun oluyor da siz gelince sorun olmuyor hesabı... En sonunda iyileşti gittiler... 1 sene sonra kanser tekrar nüksetti eşimde ailemi getirsem mi diye müsaade istedi dışında ben de gelmesinler diyemedim geldiler bi şekilde kabullendim içim elvermese de şimdi aileme de söylesem bizdeler geçmiş olsun desinler diye bizimkiler ama bu seferde bizimkiler içten içe bilenecekler ve beni de içten içe huzursuz edecekler bende söylemedim bilerek bu seferde bizimkiler hasta ve bizde olduğunu bilmeyecek ama eşimin tarafıda bi geçmiş olsun bekliyor. Bilhassa tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler
Evlilikte eş ile anne arasında kalma sorunsalı?