“olm sevgilim beni bu kadar kıskanmadı, neyin kafası bu” dediğim anlar yaşıyorum bazen. Karşı cins arkadaşınızın sizi diğer karşı cinslerden kıskanması durumunda ne hissediyorsunuz? 🤦♀️ Kimseye ait değilim. ✌️ 𝓢𝓸𝓼𝔂𝓮𝓽𝓲𝓬
Sevgiliniz olmayan karşı cinsin sizi kıskanması karşısında nasıl tepki veriyorsunuz?
Eğer hayatımda bir sevgilim varsa karşı tarafın beni kıskanması hoşuma gitmiyor aksine sinirleniyorum ve senin gibi tepki veriyorum sevgilim beni bu kadar kıskanmıyor ne oluyor falan. Ki zaten hemen ağzının payını veriyorum gerekirse postalıyorum.
Ama hayır bir sevgilim yoksa ve karşı taraftan da etkileniyorsam tabii ki hoşuma gider.
Her konustugu kizi sahiplenen, sevgili degilken, tanismaya calisirken bile sevgili gibi davranmaya calisip her halta karisan, kiskanan ezik erkekleri anlamiyorum. Ergenken tatlis bir hareket gibi geliyordu da bu saatten sonra yikik bir hareket gibi geliyor hele 25 ten buyuk erkeklerin boyle davranmasi fazla sacma. Yapan oldu soguttu buz dolabina dönmüstum. Bide kisitlamaya calismalari yok mu tam komedi 😅
Bunu yaşamıştım ya birkaç ay önce direkt olarak söyledim yani dedim niye bu kadar tepki verdin niye bu kadar hani değişik değişik cümleler kullanmaya başladın çünkü hani birden sinirlendi ve değişik anlatabiliyor muyum şu an kelime bulamadım mesela dedim yani neden hani biz sadece arkadaşız niye böyle yapıyorsun kjfjfj
Çok takıntılıydı ama tatlım.. rencide ettim bana ne dedi biliyor musun? Rencide ediyorsun ya ben rencide olmuyorum, hoşuma gidiyor demişti 😄 aklıma geldi sinirim bozuldu bak
Sevgilimin beni gereksiz kıskanması bile beni sıkarken herhangi bir erkek arkadaşımın kıskanması aşırı saçma gelir. Bu durumu yaşadığım hiçbir arkadaşlığım yok fakat başıma gelseydi muhakkak sebebini sorgulardım. Çünkü böyle durumlarda farklı hisler ortaya çıkabilir ve herhangi bir arkadaşımla bunu yaşamak istemem.
Kıskanıyorsa duygusal anlamda bir şeyler hissediyor demektir. Benim içimde aynı şekilde bir karşılığı yoksa bundan rahatsız olurum şahsen. Ben zaten genel olarak aşırı kıskançlığı sevmiyorum. Hayatımı etkileyecek kadar hastalıklı bir kıskançlığı varsa uzak tutarım kendimden.
"Sevgilim değildir ama olmayı çok istiyordur" havası seziyorum öyle davranışlarda. Zira karşı cins arkadaşlarımın beni kıskanması anormal bir davranış şekli olur. Herkes yerini, haddini bilmeli. Sevmesi, kıymet vermesi güzel şey ancak haddini aşacak davranışlarda bulunmamalı. Bulunursa gerilme ihtimalimiz yükselir.
Öyle durum da hoşlandığını belli etmiş olur ama ben boşsam yapmaması gerektiğini söylerim. Çünkü benim kısmetimi kapatır.
Belki ben birini tanımak istiyorum gelip onun yanın da böyle davranırsa, benim mutluluğu mu baltalar böyle birini de hayatım da tutamam. Bana saygısı yoksa kendisine de yoktur. Saygı önemli :)
Bu durum bir kaç kez yaşadım anlamsızca vede sebepsizce gelmişti sonradan acılıdılar meğerse platonik olarak ask sevgi besliyorlarmıs... güzel bir duygu aslında deger verilmesi fakat bazen başkalarıyla konuşurken tuhaf anlar yasiyabiliyorsunuz
Sebebini sorarim... Duygusal bir bag kurduysa, saygimi sunarim oyle abidik gubidik triplere girmem, ne sacma.. biri seni kiskandi diye hayirdir yaa sen nesin gibi cumlelere gerek yok... 🥂
Kıskanabilir de sormazlar mı? “İyi hoş güzel de kardeş, niye?” Bunun cevabını alana kadar peşinden düşmem. Cevap hoşuma gitmediyse yol veririm lşdşsdşdösk
Biriyle, beni kıskanabilecek kadar samimiyet kurmam. İlişkim olmayan bir karşı cinsin, beni kıslamması çok saçma. Hem kıskanılacak özelliklere sahip değilim.
sevgilimin bile kiskanmasini gerektirmeyecek sadelikde yasiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kıskanmaktan her zaman hoşlanma manası çıkarılamaz böyle basit basit yorumlar yapmayın bazı insanlar kıskanç işte arkadaşını da kıskanır yeni tanıştığı kişiyi de tanımadığı kişileri de karakteri öyle.