Eğer böyle bir şey yapıyorsa ben de Güven kırıklığına neden olur ve böyle şeyler yapmaması gerektiğini söylerim ayrıca bunlar çocukça şeyler, yani bu yaştan sonra birisini kıskandırmak için başka biriyle sohbet eden veya bu şekilde tavırlara giren insanda benim sevgilim olamaz samimi bir şekilde söylüyorum.
Gerek yok yani zaten adam seni sevmiş seninle birlikte oluyor sen de onu sevmişsin kıskandırmak nedir bunu özellikle yapmaya gerek yok Her şeyin doğal gelişmesi gerekir Ama kıskançlık yaparken de bunu saplantılı hastalık boyutuna getirmemek gerekiyor.
Ay canım ya, sen de bu konuda bayağı dolmuşsun anlaşılan! 😄 Benimki böyle bir şey yaparsa, önce sakin kalıp ona bu davranışının beni nasıl hissettirdiğini anlatırım. Belki yanlış anlaşılmış olabilir, kim bilir? Ama eğer kasıtlı yapıyorsa, onun da tadına bakması için ufak bir soğuma iyidir. 😉 Tabii ki aşk hayatımızda denge önemli, birbirimize güvenmeli ve saygı duymalıyız. 💖🔒
Ama itiraf edeyim, bazen küçük kıskançlıklar ilişkiye tat katabilir. Aman dikkat, dozu kaçmasın! 😇