Namazı niyazı var mı içkisi kumarı var mı Asabi mi sinirli halleri var mı ailesine e çevresine karşı davranışları nasıl oturmasını kalkmasını biliyor mu İki kelimeyi bir araya getirip konuşabiliyor mu
hımm biraz askıya al aplaa evet mantık evliliği candır amma azıcık kadın tipten erkeği sevmeli.. sonra kadında hep bir ukte kalıyor.. hele görücü usülü evliliklerde.. bakımlı olmalı erkek kadını azıcık cezbetmeli.. 10 üzerinden değerlendirecek olursak meslek kafadan 4 anlayış 2 puan bakımlılık 3 puan yakışıklılık 1 puan..
kendinin kötü bir alışkanlığı yoksa seni rahat ettirir.. ama İstanbul'da tek maaş her zaman zordur.. devlet memeur 15 bin vs almaz şu dönemde maddi sıkıntı çekmek istenmeyene eve tek kişi çalışıyorsa en az 15 iki kişi çalışıyorsa en az 20 bin girmeli.. insan gibi yaşamak için..
Gümrükculer zengin olur ama daha çok kucuksun bir işe gir calis hayat sadece paradan ibaret değil belki ilerde mutsuz olacaksın kötu biri belki. Bilemezsin belki her seyini kaybedecek ve kendi paranı kazanmak emek vermek daha güzel olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Namazı niyazı var mı
içkisi kumarı var mı
Asabi mi sinirli halleri var mı
ailesine e çevresine karşı davranışları nasıl
oturmasını kalkmasını biliyor mu
İki kelimeyi bir araya getirip konuşabiliyor mu
1 yokmus
2 arada varmis
3 sakin bi adammis
4 iyi diyorlar
O zaman vazgeç
Neden?
iyi diyenler kefil olabiliyorlar mı. Alkollüyken kötülük yapmaz karısını dövmnez diyorlar mı
Sabah aksam icen biri deilmis ayda yılda
Tercih senin
Bilemiyorum
Ben kızımın böyle biriyle evlenmesine müsaade etmem açıkçası
Niçin
Aile içi şiddetin ve kadın cinayetlerinin büyük çoğunluğu alkollüyken yapılıyor. Ben Allah korkusu olmayana kızımı emanet etmem
Hee
Bunlar senin için önemli değilse evlen tabiki
apla ne mezunu devlet memeuruysa eh idare eder değilse müşavir mi müşavirliğe hazırlanıyor mu yoksa gümrük müşavirlerinin saha elemanı mı?
Idareciymis gumrukte
yardır aplaa bırakma eli ayağı da düzgünsee..
Tip yok
hımm biraz askıya al aplaa evet mantık evliliği candır amma azıcık kadın tipten erkeği sevmeli.. sonra kadında hep bir ukte kalıyor.. hele görücü usülü evliliklerde.. bakımlı olmalı erkek kadını azıcık cezbetmeli.. 10 üzerinden değerlendirecek olursak meslek kafadan 4 anlayış 2 puan bakımlılık 3 puan yakışıklılık 1 puan..
Ya tip karizma pek yok, hos sohbet biri diyorlar.
Sen meslegine 10 ustunden kac verirsin bu adamin
kendinin kötü bir alışkanlığı yoksa seni rahat ettirir.. ama İstanbul'da tek maaş her zaman zordur.. devlet memeur 15 bin vs almaz şu dönemde maddi sıkıntı çekmek istenmeyene eve tek kişi çalışıyorsa en az 15 iki kişi çalışıyorsa en az 20 bin girmeli.. insan gibi yaşamak için..
Kac aliyordur
8-12 arası alıyordur..
Hmm fena degil gibi ama tip kotu
apla tip kotuyse boşveer..
para bulunur da tip bulunmazz.. kaıdnı cezbetmeli biraz anlıyorsun muuu sonuçta aynı yatağa girecen.. :D
Evet
Maaş kartı ile mi evleniyorsun? Senin fiyatını, ucuzluğunu bu sekilde belirleyen sensin ne desek boş.
İşin gücün yoksa evlen daha iyiysi gelsin diye beklerken sonunda asgari ücretle çalışana kalırsın
Tipi iyi olsa düşünücem de
İçine sinmezse evlenme
Maaşı için mi evlenicen? Adamın başını yakma😄
Tabii ki hayir ama bu da bi kistas, yokluk cekmek istemiyorum
Allah başka zeval vermesin ne diyeyim
Bir kaç tane daha bul açık arttırma yap ona
Ya soruyorum hic bi gumrukcu tanimadim ki
Tamamda maası yuksek diye mi tercih yapacaksın bu kendine saygısızlık en son soracağın şey
Ya mali sikinti yasamak istemiyorum
Sen ne iş yapıyorsun
Bir is yapmiyorum
Gümrükculer zengin olur ama daha çok kucuksun bir işe gir calis hayat sadece paradan ibaret değil belki ilerde mutsuz olacaksın kötu biri belki. Bilemezsin belki her seyini kaybedecek ve kendi paranı kazanmak emek vermek daha güzel olur
Bilmiyorum kotu biri degil cok iyi jiyetli hos sohbet biri diyorlar, ben calismak istemiyorum
Bilmiyorum mutluluklar o zaman senin hayatin hayattan ne bekledigin onemli
Bilemiyorum, tipini pek begenmedim ama ne yapsam
Maaşı bilmem ama yüksek aldıklarını duydum
Tsk
edevlet sifresini iste
O niye ya
Nerde calsitigina gore degisir.. hangi ilde?
Ist
12 13 aliyodur ortalama en az
Fena değil de tip kotu
Anladim. Hersey is guc para degil. Gumrukte calisan biri olarak sana kabul dersen eger.. tum turkiyeyi gezeceksin onu bir soyleyeyim once
Oo iyi iyi zengin kardeşim yicen
Ya ben cok zenginlik istemiyorum sadece asgari bi hayat sunsun bana
Yolunu bulabilir